Buggan säljs!

Nu ska vi  sälja våran min älskade Bugaboo Cameleon! Igår när vi var och kikade lite på barnens hus så kikade vi på lite vagnar och M fastnade (åter igen) på en urban jungle.
Innan Elwira kom och vi tittade runt efter vagnar så funderade vi på en UJ för M gillade den bäst då men tillslut blev det en Bugaboo som vi bägge varit nöjda med men jag har alltid gillat den snäppet bättre än M.
Och vi köpte även den med tanke på att det var jag som skulle vara mest ledig med Elwira, även fast M har och är hemma mycket så har jag ändå använt vagnen mer än vad han gjort när jag varut själv.

Men nästa vecka börjar ju jag jobba igen och M kommer vara pappa ledig så  nu är han supersugen på att köpa en ny vagn. För mig spelar det inte någon större roll just nu, eftersom de flesta vagnar är väldigt smidiga nu och det kan vara kul att prova något nytt nu.

Så nu har vi lagt ut en anons på tradera men jag vet inte om det är så lätt att få den såld där? får prova blocket om den inte blir såld. Har även lagt ut ett par andra tillbehör till vagnen där.

Här är våra annonser om någon här kanske är intresserad?

Postat av: Therese

Ring mig nu! kram T

2009-03-25 @ 13:04:15
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Viktoria ♥

Hej! Jag har mailat dig angående vissa av era Bugaboo grejor :)

2009-03-25 @ 14:35:58
URL: http://enprinsessa.blogspot.com/
Postat av: Ingela

Vad roligt att byta vagn! Ska bli kul och hör vad ni tycker om UJ i jämförelse med BB. Vi valde mellan BB och UJ men valde till slut en BB.

2009-03-25 @ 17:08:54
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Anna, mamma till två sessor

Men ska ni redan börja anv en UJ till Elwira? I den kan hon ju inte sitta vänd mot er? Ett barn bör ju inte vändas förrän vid 1½ års ålder annars.

Håller dock med M om att den är snygg o bra, men jag skulle vänta tills hon blir större.

2009-03-25 @ 21:05:41
URL: http://perla08.blogg.se/
Postat av: Malla

Vi hade först en UJ till Joline men då hon satt så dåligt i den så köpte vi en Bugga nu i början av året. Jag gillar båda riktigt bra, men min sambo gillar buggan bättre och eftersom hon inte var nöjd att sitta i den pga lutningen så blev det ett byte. Jag tror inte ni kommer att ha några som helst problem att sälja Buggan på blocket, men lycka till. =)

2009-03-25 @ 21:41:25
URL: http://www.metrobloggen.se/malinolson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: