Lek & bus

Dagen har gått i en rasande fart idag. Det har varit supervarmt här även idag men bara varit ute en liten stund i solen, sedan tyckte jag det blev för varmt.
Har hållit mig inne och lekt med elwira istället. Det är så skönt här hos mormor och morfar för att det är så svalt och skönt inne i huset.
På eftermiddagen åkte vi och umgicks med B & Tilde och de var så söta ihop, även om de inte lekte ihop, Elwira gick mest efter Tilde och var intresserad av hennes leksaker och vad hon höll i för något spännande :-)
de var även utomhus och lekte men elwira var mest intresserad av att dra av sig sin mössa och smaka på både gräs och grus, haha! Tilde roade sig i sandlådan som hade blivit invaderad av små myror!
Tiden gick alldeles för fort innan det var dags att bege sig hem med Elwira för kvällsgröt och nattning.

Nu ska jag kila i säng, "målet" var att komma isäng före elva i kväll och nu ska jag lyckas med det, har gått och lagt mig för sent de senaste två veckorna,  och måste försöka komma tillbaka till de normala rutinerna igen.
Med Elwiras rutiner går det bara bra nu när vi är hemma hos mormor & morfar, de fungerar som hemma och hon är verkligen som en klocka, lite lik skalman med sov & matklocka, och är min väckarklocka på morgonen :-)

Natti natti!

Postat av: Maria

Ja e så avundsjuk på Elwiras morgontider ;) NJUT!

2009-06-02 @ 06:00:24
URL: http://mclachlan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: