Med min lilla tjej

Mitt internet har inte fungerat i dag märkte jag efter M gått i väg till jobbet men nu ikväll blev jag "sugen" på att sitta framför datorn en stund och då fixade M det på två sekunder för han kan det här med datorer. Själv tycker jag att det bara är sådant som ska fungera utan att behöva göra något :-)

Det har varit lurigt väder här i dag men har haft tur för när jag gick in med Elwira på eftermiddagen en sväng så började det att regna och under tiden sov hon sin eftermiddags lur och när det blev uppehåll så hade hon vaknat och vi gick och gungade ett tag i parken och sedan har vi varit med M i butiken ett par timmar, en mysig dag har vi haft även om jag är ganska trött nu efter att ha sprungit efter lillan hela dagen för hon är verkligen överallt och stoppar fortfarande allt i munnen,så det gäller att ha koll på mitt älskade bustroll, haha!
 Men hon är ändå lugn och lyssnar på en och nyfikenheten ska ju liksom finnas där :-) 
"Världens snällaste barn" som farmor har uttryckt sig några gånger och "hon har väldigt tydliga signaler" som mormor sa och det stämmer mycket väl.
Jag och M har alltid sagt att Elwira varit väldigt enkel enda från start och det tycker vi fortfarande, men vi får väl se när hon kommer till trotsåldern ;-)
En glädjespridare är hon minst sagt och alla blir glada i hennes sällskap för hon är så charmig! Min älskade tjej- kärlek

Elwira idag i jacka+ tröja från polarn o pyret, kjol nova star, strumpbyxor
med elefanter lindex, sandaler frånkavat


M satte precis igång dammsugaren här inne i butiken, därav Elwiras min! och tofsen fick FAKTISKT sitta på nästan hela dagen i dag, kors i taket ;-)


Postat av: Carolina

Så söt hon är i tofs! Hoppas ni har en bra helg. kram

2009-07-11 @ 22:11:27
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: vintageretroprinsessa

Nämen duktig hon e med tofs bambi sliter av inan man en hunnit fått upp den :)



Ha en toppen mys kväll

2009-07-11 @ 23:02:44
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: maria

naaw så sööööt :D

2009-07-12 @ 01:33:55
URL: http://mariiak.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Hon är ju så söt!

2009-07-13 @ 12:54:29
URL: http://sharpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: