Datorvirus & städdag

Hej och hå!
Jag håller på och städar här hemma för fullt är är just nu helt färdig och svettig vill jag lova. När det är så här varmt så har varken jag eller M haft ork eller lust att städa, för det är varmt i våran lägenhet just nu. Förstår inte hur Elwira fungerar ungefär som vanligt med alla rutiner och både äter och sover som vanligt. Hennes rum är dessutom ett av de varmare just nu. Men hon dricker mängder med vatten hela tiden och det hjälper nog henne mycket.

I går kraschade min dator ihop av något virus för datorskärmen började flimra en massa och sedan stängdes datorn av till och från så M fick hjälpa mig att uppdatera virus program och jag satt och raderade en massa "skräp" på burken.
Tröttnade fort på datorn som inte ville fungera så jag satte på tv:n som knappt varit på sedan Let´s dance gick (jag skojar inte) och fastnade framför "The bachelorette" och nu måste jag börja följa det för att se vem hon väljer =) följer inga serier alls men nu blev jag ju fast vid det programet, kors i taket.

Nu verkar dock min dator vara åtgärdad och fungerar som den ska igen *peppar peppar*.

Nej nu ska jag fortsätta med städningen och sedan ta i tu med hundra andra saker som jag måste göra innan jag åker till Göteborg i morgon, till mammablogg galan! så liiite småstressad är jag över både det ena och andra just nu...

Ha en bra dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: