Till starten

Hej ny vecka!


Då var det redan måndag och dags att ta tag i den där "att göra listan" som jag mest skriver upp saker jag måste göra mer än vad jag sedan gör dom ;-) men jag har satt i gång med en sak och det är att börja kolla upp kläder till Elwiras förskolestart om ett par veckor.
Måste kolla upp vad hon redan har och inte, men det kommer nog behöver uppdateras med en hel del nytt.
Eftersom det är ett ur och skur så kommer det även gå åt lite mer ombyten kan jag tro. Och så måste jag framkalla lite bilder som vi kan ta med till förskolan, för de gjorde nämligen kollage där med sina anhöriga.
Sedan var det det här med rutinerna, de har lite annorlunda tider där mot vad vi har hemma med sömn och mat men det ska nog gå bra, ska börja köra efter deras schema här hemma nu så hon vänjer sig vid det istället.
En sak som jag dock undrar hur det ska gå är när alla barn sover i vagnarna efter lunch? jag har en känsla av att Elwira kommer slänga ut sin giraff ett antal gånger innan hon somnar där i början, men som med allt annat så vänjer hon sig nog med det också.

Ha en bra dag!


Postat av: Matilda

Är de ute hela tiden? På vintern också?

2009-07-20 @ 12:42:30
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Jenny

Min dotter är lika gammal som Elvira och ska också börja på dagis i september. Alla är nog lite "oroliga" inför dagis-starten. Jag funderar också på hur det ska gå med sovandet, ätandet osv. Men de vänjer väl sig! Grattis till den nya (kommande) bebisen.

2009-07-20 @ 21:58:25
Postat av: Erika

Jenny: Jag är faktiskt inte orolig för någonting gällande Elwira och starten, utan det enda jag skulle kunna vara "orolig" är just det där med sömnen i vagnen eftersom hon inte är van vid det. Mat äter hon som en häst och hon är väldigt social och älskar allt nytt så hon kommer förmodligen älska att vara där =) ska bli kul o spännande! Lycka till med din dotter!

2009-07-20 @ 22:02:35
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: