Packning pågår

Någon mer som är vaken såhär sent? Själv håller jag på att packar, går om kring och fixar och donar med saker och ting som jag egentligen inte borde göra så här sent så jag SKA strax gå och lägga mig.
Men tiden kommer gå fort i morgon så det känns skönt att ha det mesta packat just nu. Jag är sån som inte kan packa bara en liten väska, det går bara inte, även om jag ska vara borta en helg eller en vecka så blir det ändå lika mycket packning. Jag gillar inte att ha känslan att något skulle saknas och störa mig på att jag inte tog med just det.
Bättre packa för mycket än för lite tycker jag :-)
dock tycker jag själv aldrig att jag har för mycket saker med mig.

Känns lite konstigt att bara packa åt sig själv nu och inte också till Elwira, hon får stanna här hemma med M och mormor och morfar som kom hit i kväll för att hjälpa till med Elwira eftersom det är power meet här i helgen och det blir en massa jobb i butiken som kommer vara öppen även nattetid. Och mormor har semester så det passade bra för dom med. 
Det blir första gången jag kommer vara borta från Elwira, har ju bara varit borta från henne de timmarna jag jobbat hittills Jag vet iallafall att Elwira kommer ha det bra när jag är borta och jag ska njuta av att komma iväg en sväng på egen hand. 

Sen får vi se om klänningen behagar dyka upp i morgon då? och så var det smycken och väska...

 Nej, sova var det! natti natti

Postat av: maria

Tack, det ska jag hälsa henne :)

2009-07-03 @ 01:30:16
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: