No more fever

Det är så skönt att Elwiras feber äntligen är borta, de enda spåren som är kvar är lite prickar på mage och bröst efter "3 dagars febern" Det har ju känts lite instängt att bara sitta hemma och inte kunna vara ute men idag har det varit ganska fint väder här och vi har varit ute i parken bland annat.
Började regna på vägen hem och hade dumt nog varken regnskydd till vagnen eller paraply till mig med mig, men vi hann som tur hem innan det bröt ut rejält och slapp bli dyngsura. det är verkligen en positiv sak att bo i stan, man har alltid nära hem :-)

ikväll har jag lagat wok med lövbiff och nudlar som blev riktigt smarrigt (så klart, det var ju jag som gjorde den ;) och lilan har fått sitt kvällsbad och så bäddade jag rent i hennes säng efter febern. Tvättar alltid efter sjukdom, känns liksom som man tvättar bort de sista baskiluskerna då.

Ska blogga lite mer strax och lägga upp någon bild men först ska jag ta en portion av min goda glass som jag gjorde tidigare och fota :-)

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Postat av: sandra

Skönt att febern har försvunnit!

2009-07-31 @ 21:08:57
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: ullisar

usch. hon har verkligen varit sjuk jättelänge. eller, känns det kanske bara så?



härligt att hon bättrar sig iaf.

2009-08-03 @ 00:21:20
URL: http://ullrika.se
Postat av: Erika

Ullisar: tredagars febern varade som det låter i prick tre dagar, så det är skönt att den försvann även om det inte riktigt känns som hon varit sjuk eftersom hon varit så pigg, en annan hade ju legat helt utslagen :)

2009-08-03 @ 01:16:45
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: