Kan inte slappna av

Idag har det varit en skön dag, fram till i kväll då både jag, M och Elwira var helt slut. Elwira som i stort sett aldrig är grining blev det på kvällen för att hon var trött men brukar inte vara så som ikväll. Hon åt iallafall upp sin gröt trots att hon surade mellan tuggorna och blev som vanligt superglad när hon fick sitt kvällsbad eftersom hon älskar det men oj så sur damen blev när det var dags att gå upp, stora protester och en och annan tår.
Så det var bara att skynda med tandborstning och på med pyjamasen och sedan slockande hon på två röda, värdens finaste tjej.
Tror det beror lite på det fuktiga vädret för jag känner mig också helt slut ikväll.
M har förmågan att bara kunna sätta sig ner och ta det lungt men jag har rätt svårt för det i bland, som idag när jag tänker på en massa saker jag borde göra.
Vet att det är Fredag och helg men jag kan inte slappna av en sekund fast även jag som sagt är trött...har till och med slängt in två tvättar i maskin och städat och donat sedan Elwira somnade.  Kan inte slappna av i kväll... jag borde sätta mig med godisskålen framför tv:n nu och låssas som att det regnar, ja till tv:n ska jag gå nu :-)

TREVLIG HELG!


Postat av: Rövarmamman

Å vad tungt, ja det är nog vädret min prinsessa har också tyckt att mkt varit jobbigt kväll. Men hoppas du kan slappna av, ja ta fram godis och sätt dig vid tv:n Jag e också helt slut, borde gå o lägga mig:)



Min man sa nyss: "Erika hon e snabb hon...:) på att kommentera alltså, det gillar vi:) hihi Kram och natti natti psst. o vad du var snygg i HM klänningen!

2009-07-24 @ 22:33:49
URL: http://roxenmo.se
Postat av: Therese

Hoppas du fick sova gott! Vi ska snart sova nu. kram

2009-07-25 @ 01:10:07
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Nina

åh, det där känner jag igen, har också jättesvårt att koppla av och bara ta det lungt :)



vilken mysig blogg du har!

hoppas ni får en mysig helg.

2009-07-25 @ 08:46:58
URL: http://ninadays.blogg.se/
Postat av: Therese

Hrmf, undrar om det var något särskilt med igår kväll, alla bebisars surkväll kanske, thi. Saga var också jätte konstig när hon fick sin kvällsgröt som hon alltid älskar men igår föll stora krokodiltårar när hon skulle äta den.



Nja, tror faktiskt att jag ska hoppa reklamjobbet.

2009-07-25 @ 09:20:48
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Therese

Du förresten, har du sett tävlingen hso mig med MyKidoo. Minns att du skrev att du ville ha den turkosa cardigan till Elwira. Inte många som tävlat så kanske ett ypperligt tillfälle att få den for free.

2009-07-25 @ 09:23:30
URL: http://likie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: