Ett långt bad och snack med bebismagen

Har nyss klivit ur badet och smörjt in magen lite extra med Bodyshops bodybutter mandel och huvudvärken är nästan helt borta.

Var så skönt att bada för det var verkligen längesedan jag gjorde det. Fina magen stack upp över allt skum jag hällt i och jag tyckte det hade varit ovanligt stilla i dag därinne.
Så jag satte händerna på magen och frågade; hur mår du där inne lilla bebis? *3 snabba spark spark spark* "hihi där är du ju!" *spark* Vem är du egentligen mitt lilla bus? *spark spark igen* *mår du bra? det känns som att du gör det* spark igen*  och så fortsatte h*n så när jag höll på att prata, så mysigt!

Vi har ju valt att inte ta reda på könet den här gången, även om jag vet att om jag skulle säga till M att jag skulle vilja veta nu så skulle han inte ha något emot att veta, men jag tycker det ska bli roligt med en härlig överraskning! Jag tänker faktiskt inte så mycket på könet, visst klart jag undrar men det jag tänker på mer är vem den lilla egentligen är? personlighet? utseende? hur kommer Elwira reagera, kommer hon förstå?
Om ca 11 veckor kommer bebisen och jag kan inte förstå vart all tid tar vägen? Jag försöker att njuta av fina magen var dag och tycker det är härligt att vara gravid samtidigt som jag vill att tiden ska gå snabbt så vi kan få våran bebis i våra famnar och hon eller han är så välkommen! Är otroligt tacksam över att jag mår så bra som jag gör, vet att det är långt ifrån alla som gör det så jag känner mig lyckligt lottad att jag mår som en prinsessa.

Jag försöker även njuta extra av graviditeten för det här kan faktiskt vara sista gången jag är gravid under hela min livstid! ett syskon känns väldigt bra men en lite sorglig tanke att det faktiskt kan vara den sista gången faktiskt.
En tredje tätt är iallafall helt uteslutet. känns som det blir för mycket då men en sladdis? ja vi får väl se vad framtiden säger. En tredje är det sista jag ska koncentrera mig på nu och leva i nuet! det ska verkligen bli härligt att ge Elwira ett syskon!

Åh jag älskar mina två små och min stora M så klart ;-) kan inte kännas bättre nu- kärlek

Postat av: HannahSthlm

Ja..två barn är ju så stor skillnad mot ett så att tänka på ett tredje är väl kanske inte vad du gör just nu! Men jag förstår hur du menar,att det kan kännas sorgligt att det är sista gången du är gravid..Jag känner så med Elliott (min "lilla" som nu är 6 år) att han växer så snabbt. Han har ju alltid varit min "lilla gossmurf" men nu börjar ju han bli STOR och jag planerar inga mer barn..Det är ju så kul med 4-5 åringar (älskar den åldern) men men..alla barn växer ju och varje ålder har sin charm!:)



Kram till er söta familj!

2009-07-13 @ 23:07:56
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: Pauline

å vad mysigt det låter med bäbismagen, ibland önskar ma att man var där med, men för oss är det lite svårare, då det är ganska säkert att vi inte kan få barn, iallfall inte på naturlig väg.

2009-07-14 @ 11:14:22
URL: http://pallans.blogg.se/
Postat av: Sara

Det låter så mysigt med magen. Jag längtar så OTROLIGT mycket tills det är dags för mig & J :-) Ha en fin dag ! :-)

2009-07-14 @ 11:30:01
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

vilket fint inlägg! livet är alldeles underbart och häftigt!

2009-07-14 @ 18:40:08
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: