Skönt att få lite gjort

Dagen har bara flugit iväg men vi har fått en hel del gjort idag. Hann med en snabb promenad på förmiddagen. Och på eftermiddagen blev det lätt lunch + fika och Elwira fick sin favorit rätt nämligen spagetti o köttfärssås, super mumsigt tycker hon just nu. Och päron och kiwi är också en hit här.
Handlat massa goda saker och ett mega lass med blöjor, så nu har vi bunkrat upp med det på ett tag. De säljer ju inte de där boxarna med tre paket i här i stan så det gäller att passa på när vi åker till ica maxi.
Jag och M har även rensat bland massor papper, kvitton mm och d e t känns så befriande att slänga sådant som samlas på hög.

Vi gjorde hemmagjorda hamburgare här hemma till middag som blev riktigt gott, var längesedan vi åt det. Har förätit mig på den mesta snabbmaten som man köper så hemmagjort känns mycket lyxigare och framförallt godare.

Lillan sover sen kl åtta och jag har suttit och kollat på körslaget ett tag men känner att jag inte har någon ro i kroppen att se det, kan liksom inte varva ner nu när vi rensat- skulle nästan kunna tänka mig att ta tag i garderoberna också, de skulle behövas städas lite- eller nää vad trött jag blev när jag bara tänkte på det! Hahah! det gör jag en annan dag...

Nu pratar M om att se någon film, så då kanske jag får ro att sitta still ikväll och så står ju den där godisskålen och väntar!

Lilla rufsiga hjärtat precis efter vi kommit hem i kväll. Hon fick sitta i sin matstol medans vi plockade upp matvarorna idag- men lika glad för det var hon :-)


Bland det bästa som finns- att fylla kylen med goda matvaror


Postat av: Ingela

Oj, vad ni hann med en massa saker! Visst är det skönt att rensa ut? Verkligen befriande.



Lagar du maten själv till Elwira? Jag hade tänkt att laga all mat själv, men i och med att Ida plötsligt vägrade nappflaska och riskerade uttorkning och kraftig viktnedgång (i dec) så har jag fått lägga planerna på hyllan ett tag. Basen i hennes mat är just nu gröt och så får hon olika smakportioner. Det blir lite lättare sen när man har gått igenom olika smakisar och ser vad hon tål/inte tål och vilken mat hon gillar.

2009-01-18 @ 11:03:25
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: