Det går så fort

Hjälp vad fort den här veckan har gått! jag trodde nästan att det var Torsdag idag men så är det ju redan Fredag. Vissa veckor går verkligen fortare än andra.
Idag har jag riktig helg feeling i hela kroppen och allt känns bra idag. Elwira mår bra och är så fin och duktig och gör oss så glada var dag, tänk att en sån liten skapelse kan ge så mycket glädje! Det hade jag aldrig trott för ett par år sedan, att det kunde kännas såhär bra att ha barn tror jag.
Älskar Elwiras alla läten och speciellt de ljusa lätena som  låter precis som att hon sjunger eller pratar med väldigt ljus röst, är så sött.

Ikväll blir det middag här hemma och jag har bytt ut morgonrocken till något lite mer passande :-) Måste strax gå iväg och komplettera med ett par saker på ica tills ikväll som jag inte kan vara utan.
Blir kinamat här hemma ovanligt- nej men det är ju så gott! och så ska jag bunkra upp med en massa smågodis till Lets dance som börjar ikväll- kul! Min favorit just nu (innan programmet ens börjat) är Magdalena Graaf, henne ska jag heja på.

Nej dags o stoppa ner lillan i åk påsen och så ska jag ta en "dagens" det var ett tag sedan nu...

TREVLIG HELG!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: