Baciller- far och flyg!

Lilla sjukis kräktes hela natten till ca kl 5 i morse och jag fick sova och M var uppe med lillan och tog hand hom henne.
Han tyckte så synd om henne när hon kräktes för hon "sa" inget när hon vaknade utan bara ställde sig upp på alla fyra och blev röd i ansiktet och kräktes. Och så tittade hon på M med tårar i ögonen, fast hon grät inte utan såg bara lessen ut sa M. Har tyckt så synd om lillan idag och jag har gosat och busat med henne extra mycket, kan inte vara lätt att vara liten och sjuk. Att inte kunna förklara vad det är som händer och bara se henne lida är jobbigt, men skönt att det gick över relativt fort.

M väckte mig vid 6 och då hade jag fått behövlig sömn och då var det M:s tur att sova. Jag "slapp" alla kräkningar och Elwira blev rätt fort sig lik igen och kunde äta lite smått.
Ikväll har vi badat henne och hon är glad som vanligt som syns på bilderna :-) Men hon ble tröttare tidigare ikväll och vi la henne för en stund sedan.
Har tvättat en massa handukar, filtar och sängkläder på eftermiddagen så nu känns det som bacillerna har fåt fara och flyga sin  kos.
Tog också ett bad förut så nu känner jag mig lite fräschare och strax börjar VS- showen på trean!


Nybadad här hemma ikväll :-)


Postat av: Malla

Lilla sötnosen då. Stackars liten! Inte alls kul med magsjuka, nej fy! Hoppas hon blir piggare snart.

Ser ut som att du haft ett underbart år, roligt att läsa din lilla krönika. =)

God fortsättning på dig.

KRAM

2009-01-01 @ 20:53:31
URL: http://www.metrobloggen.se/malinolson
Postat av: MissyElliot

Åh, vilken underbart söt liten sessa du har!

:-)

2009-01-03 @ 09:03:07
URL: http://missyelliot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: