Snart Lucia

Snart är det Lucia och på Elwiras förskola så ska de ha Luciafirande i en kyrka här i stan, ska verkligen bli så roligt att gå på! tänk hennes allra första riktiga lucia uppvisning, såå sött!
Men jag kan inte tänka mig att min lilla tjej kommer att stå still där framme med de andra barnen, att stå still är inte riktigt hennes grej än :-)

Har ännu inte köpt något lucialinne till henne men det måste fixas snarast, har dock kikat på två varianter från Åhlens som fanns i vitt och naturvitt i storlek 86/92. Men inte bestämt mig för vilken nyans hon ska ha samt om hon ska ha rött band eller glitter i midjan?
Har köpt en luciakrona i tyg till henne från oscar & ellen, men eftersom Elwira slänger av sig allt så kommer inte den få sitta på länge, så det blir nog glitter i midjan så får hon vara tärna i år och kanske Lucia nästa ;-)

Luciakrona från oscar & ellen beställd från babyshop

Postat av: Emily

hihi min tjej har bestämt sig fär att vara tingeling på lucia ;) hon är lite stor för att ja ska kunna bestämma, haha.. sen bruakr ju de flesta barn vilja avra lucia, tärna eller tomte men inte engla.. trist men sant ;)

2009-12-10 @ 15:44:32
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: Louise

Vitt med rött band i midjan är finast tycker jag. Underbar krona! Den är av samma märke som mina barns midsommarkransar var som denna lata mamman köpte i somras. Lika fina de.



Kram

2009-12-10 @ 15:53:05
URL: http://lollo71.wordpress.com
Postat av: Johanna

Kan tänka mig att hon är en jättesöt lucia : ) Hoppas det var okej att jag länkade till dig : )

2009-12-10 @ 16:10:00
URL: http://baradu.webblogg.se/
Postat av: Sari

Så söt! Vet du bra sider på nätet för barn o babykläder? :)

2009-12-10 @ 16:14:03
URL: http://metrobloggen.se/sari
Postat av: Sari

Ok, får kika runt lite :)

2009-12-10 @ 16:41:05
URL: http://metrobloggen.se/sari

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: