Dagen före dagen D

Har varit och lämnat elwira på förskolan idag och nyss ätit frukost här hemma. Jag är ledig idag och vi ska åka iväg till Norrköping idag lite senare, för i morgon är det dags för min systers bröllop!
Ikväll kommer det en massa folk hem till mormor 6morfar där vi ska vara och äta gott och mingra runt, ska bli trevligt.

Jag ska sätta igång och packa våra saker nu och Elwira ska jag hämta vid lunchen så jag ska vara supereffektiv här hemma nu när hon är där.
Idag kom det några tårar för första gången när jag gick, och det kndes nästan "skönt" att få en reaktion för en gångs skull. Men tårarna slutade rinna när jag var utom synhåll och hon fick annat att tänka på.
Fröknarna tycker hon är så duktig och är så nöjd med allt och går och strosar runt och har lätt att roa sig själv som de sa, och så är hon verkligen så det är roligt att höra sådant från annat håll.
igår hade hon ramlat ut från ett fönste från ett litet lek- "hus" som de har på gården och det hade tydligen sett ut att göra ganska ont, men hon hade bara rest sig och ruskat lite på sig och sedan gått vidare, och det är så typiskt Elwira för hon gråter nästan aldrig när hon gör sig illa, det har nästan aldrig hänt- men hon är ju också våran lilla oxe rent ut sagt, född i det stjärntecknet också ;-)

Nu ska jag packa ner våra kläder till bröllopet mm! Ha en strålande Fredag!

Postat av: Carolina

Åh, vad roligt med bröllop i helgen!

2009-08-21 @ 13:11:32
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: ullisar

oxar, det är bra människor det! kolla bara på mig ;p



önskar ett härligt bröllop!! ska bli roligt att få se foton sen!

2009-08-21 @ 15:00:54
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: