En liten blödning

Igår när vi kommit hem efter ultaljudet och varit hemma en stund så skulle jag gå på toaletten och upptäckte då att det kom lite blod samt att det var blod i toalettstolen, inte mycket kanske en matsked max.
Kom direkt att tänka på när det hände så med Ewira med då var jag runt vecka 30. Ropade på M och sa att  det hade kommit lite blod, så han ringde direkt 112 och de tyckte vi skulle åka upp direkt själva eller bli hämtad med ambulans.
När jag väntade Elwira så fick jag blödningen såpass sent och då är det mycket allvarligare, så då kom dom och hämtade mig i ambulans, och jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv.
Men igår körde vi iväg själva och blev lotsade från akutmottagningen till kvinnokliniken. Fick prata med en där och hon sa att det förmodligen berodde på att vi precis hade varit på ul, då kunde något blodkärl spricka.
Och jag hade inte heller någon smärta utan kände mig helt okej så då var det ingen fara.
Sist det kom en blödning med Elwira så fick jag höra att vissa blöder lite till och från under hela graviditeten, men det är inte farligt. Slemhinnorna är mycket skörare under graviditeten och det är lätt att något litet blodkärl brister.
Och hade det varit något tokigt så sa de att då skulle de sett det när vi nyss hade varit på ultraljudet, men lill bebis mådde bara bra.
Men obehagligt var det iallafall, för när det kommer blod sådär, även om det inte var mycket så är det lite läskigt att vara ovetande om vad som hänt.
Men det gick bra och vi alla mår bra :-)

Efteråt åkte vi en sväng till butiken och då var jag så trött att jag hävde i mig två kaffe latte men sedan klarade jag knappt hålla ögonen öppna längre.
Jag hade tänkt att gå och lägga mig en stund efter vi kommit hem från ul men då kom ju den där lilla blödningen så vi fick ju packa in oss i bilen och åka tillbaka igen.
På sjukhuset när vi gick runt mellan korridorerna så gick jag och funderade på vad skönt et skulle vara om man kunde gå och sova samtidigt. Kan inte skalman i Bamse göra det? har för mig att han kan fälla ut ett par ben och så ligger han i sitt skal och sover? jag ville vara som skalman. Hursom, jag var sjukligt trött.
M stannade kvar i butiken för han skulle jobba ett par timmar och jag la benen på ryggen och gick i turbofart med Elwira i vagnen, nästan kastade av oss kläderna väl hemma, la henne i sin säng för att hon skulle sova sin eftermiddags nap.
Jag själv kastade mig ner i sängen och drog täcket upp till öronen och sov två timmar, när jag vaknade var klockan fem och M kom hem.
Då var jag lite piggare och tog en dusch, bytte om till myskläder och gick till jobbet strax innan sex för vi skulle ha inventering.
Tiden gick fort men det var mycket att göra och jag var hemma vid halv två på natten. Jag tänkte på dom som jobbar natt, herregud hur orkar dom som har familj och barn med det? nej, så skulle jag aldrig vilja ha det.

Nej, nu måste jag kila. Tack för alla vänliga kommentarer!, jag svarar alltid på de jag får men när jag hinner och jag återkommer ikväll :-)

PUSS & KRAM! Hoppas ni får en toppen dag, denna "lill- lördag" :-)

Postat av: Nina

Det är läskigt med småblödningar... Hade det när jag väntade Olle också, och man tror ju alltid det värsta :-( Skönt att det verkar vara ok med er! Ha en mysig dag, det ska vi ha. Kram!

2009-04-22 @ 11:10:38
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Elin

Usch läskigt med blod, tur att det inte var någon fara!

Kram

2009-04-22 @ 11:57:36
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Therese

Ja man vet ju aldrig vad en blödning kan betyda och själv var jag ju alldeles för nonchalant så... Ta han dom dej vännen och mini bebisen. Kul att få se bilden från ul! Va fort det går...:)

2009-04-22 @ 12:07:44
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Anna, nu med liten drake

Usch vad läskigt! Men kan trösta dig med att som dom sa så är det inte helt ovanligt. Och bebis såg ju jättefin ut på bilden :)

2009-04-22 @ 12:20:18
URL: http://houseofsra.blogg.se/
Postat av: Duracellmamman

Usch så jobbigt! Tur att det inte var någon fara :-)



Hade med Tildis även någon blödning, fast det var i v 12, men även det gick bra.



Massor av kramar

2009-04-22 @ 14:49:51
URL: http://www.duracellmamman.se
Postat av: Fru Evelina

usch! skräcken är ju verkligen att se blod i trosan när man är gravid... TUR att det inte var nåt farligt och att ni som sagt redan sett att bebisen mådde bra!



kram

2009-04-23 @ 08:26:07
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: