Ahhh! nu har vi hittat hem!

Ikväll kom vi in i nya lägenheten och har börjat lite smått att packat upp i köket, har inte haft så mycket ork nu på kvällen med att fixa och dona eftersom vi varit igång och packat och städat och kört iväg saker. M åkte även till IKEA och köpte sängen vi provade ut igår, såå skönt med en mjukare än den vi hade innan.
Oh My, vad mycket jag packat idag, kändes som det aldrig tog slut! Men det gick relativt smidigt eftersom vi hade bra hjälp dessutom.
Jag som verkligen tyckte jag hade packat och förberett så bra nu några dagar innan, men sen när det väl var dags på allvar så såg man allt man missat...
Hade ju exempelvis inte packat ned ett enda klädesplagg så det blev att slänga ner nästan allt (orkade inte vika hälften) i blåa IKEA säckar, men i morgon ska jag hänga upp och vika allt snyggt och prydligt.
När jag klev in i lägenheten idag så kändes det SÅ bra att bara vara här, kändes lite overkligt att vi faktiskt ska bo här, kunde knappt tro på det men nu tittar jag runt och bara ler av tanken. 
Trivdes jättebra i förra lägenheten också, men den här är så mycket större och det gör skillnad.
Är bra ljud isolerat här, man hör knappt basen på andra sidan där en av våra stora nattklubbat ligger, och det är ju ingen trafik här mitt på torget heller och det gör ju mycket.
Nu har man utrymme att få bort saker mer med bättre förvaring och fler rum, och mer utrymme för Elwira I love it!
Elwira somnade som en stock idag, hann knappt lägga ner henne och släcka lampan fören hon somnade. Extra duktig har hon varit idag och legat o kollat på när jag packat och städat. Så fort jag är utom synhåll ja då börjar hon pilla på någon leksak, och sen när jag kommer tillbaka då tittar hon på mig och ler, hon är för söt!

Nu ska jag ta en natt macka med rött te, sen är det sovdags har varit full rulle sedan halv åtta i morse så jag är ganska trött nu. Ja just det, sova i nya sängen för första gången med, nice  nice!

Önskar en fortsatt trevlig helg! Kram från en glad men trött Erika












 


Postat av: A H R É N

Blir det bilder sen när ni kommit i ordning?

2008-10-05 @ 10:00:06
URL: http://ahren.blogg.se/
Postat av: Therese

Va kul att du är så nöjd med nya lägenheten! Hoppas du fotar lite:)

2008-10-05 @ 10:43:00
URL: http://mammis.webblogg.se/
Postat av: Petra Bloggar

härligt med större, det behövs verkligen när man har barn och det till trots att de är 3 äpplen höga hihi



får man se pics?

2008-10-05 @ 13:42:00
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: madde

Kul med ny lägenhet, men mycket jobb med flytt!

Håller med föregående.. kul med bilder :)



2008-10-06 @ 12:21:53
URL: http://www.elliesdagbok.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: