Babysim?

Ringde runt och kollade upp om det fanns någon av bokad plats idag på babysimmen, men icke. Hade velat börja med det för Elwira skull när var efter 4 mån men det har varit fullbokat länge så vi får vänta till vecka 2, i Januari *suck*
Jag frågade om det inte var för sent att börja då, men det tyckte inte hon jag pratade med, så bättre sent än aldrig kanske?
Tror det kommer vara jättekul för henne, synd bara att det ska vara fullbokat överallt =( man skulle väl bokat upp sig redan när hon låg i magen om man skulle haft någon chans att få en plats, men man kan ju inte tänka på allt...

Inte beach utan badhus 2009 blir det ;-)



Postat av: SaraMira

Vi började på babysim denna vecka och min Aprilia är ju strax över 8 månader. Jag hade också tänkt börja tidigare men inte kunnat pga fullbokat osv. Dock tyckte jag att denna ålder var helt PERFEKT för henne o börja, hon njöt verkligen av vattnet och av att få busa omkring och sprattla. Flera av de lite mindre bebisarna frös och blev ledsna o fick gå upp tidigare. Så med facit i hand är jag glad att vi väntade :o) ha en mysig lördagkväll!!

Kram på er

2008-10-18 @ 20:06:24
URL: http://princessmira.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag tror att det är perfekt tid att börja för bebisarna! Vi började vid 4 månader och vår lillkille var sjuk hälften av gångerna på grund av (tror jag) bacillerna i vattnet....(fler av de andra barnen var också sjuka mycket) och man får betala för alla gånger ändå.... Ha det gott!!

2008-10-22 @ 15:50:34
URL: http://vittellersvart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: