Med Bente & Tilde

Träffade Bente idag som är en av mina absolut närmsta vänner, så trist att man inte ses oftare! Så dumt att det blir så bara för att man bor i en annan stad, det är faktiskt bara 2 timmars resfärd. Borde försöka komma iväg att åka hit varannan månad, åtminstone! 

Har varit jättekul idag och umgåtts och se bentes dotter som blivit en stor och duktig tjej! Så söt när hon säger "tack tack"
och så la hon massa leksaker vid Elwira när hon låg på mage på golvet så det vart en riktig fest för lilla Elwira med alla roliga leksaker runtomkring, den var en av de som var speciellt god dessutom ;-)

Var hem en sväng och hälsade på Bentes mamma och fika Var länge sedan jag träffade henne så det var mycket trevligt att få göra det idag.
Min fd granne Emelie kom också förbi med sin underbart söta dotter som också hade blivit så stor- herregud vad tiden går fort. Dock tickade klockan på så vi hann inte träffa Emelie så länge eftersom det blev dags för både mig och Bente och bege oss hemåt.
Elwira och Tilde har varit så duktiga idag, vi kan vara stolta mammor till så fina tjejjer!

Har sett mysig film här hemma ikväll, Stardust heter den och bla Robert DeNiro, Michelle Pfeiffer, Claire Danes och Charlie Cox i rollerna.
 Såg den filmen sist för ungefär ett år sedan när den kom ut, men hade inga problem att se den igen för den är underbart mysig film! Det är en episk äventyrsberättelse och om man gillar det och fantasi och romantik så är det en perfekt och framförallt MYSIG film att se såhär i höstmörkret som jag absolut kan rekommendera att se. Älskar den!

Det är skönt att vara hemma, - jag är på en mini semester :-)

Postat av: j

jättemysig blogg du har,kikar in varje dag! Du är verkligen en chic mamma! Är själv 20 och vill ha barn om några år, tycker det är coolt med unga mammor! :) Skulle va kul om du ville skriva lite om din tid som gravid,vad du gjorde,jobbade ,bodd osv och visa en bild? Kram

2008-11-21 @ 07:37:14
Postat av: Erika

J: Jättekul at du gillar bloggen! undrar vad det är för bild du önskar jag skulle visa? Trevlig helg!

2008-11-21 @ 21:36:11
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: