Släck lyset mamma!

Tidigare ikväll var allt precis som vanligt vi hade vi pussat Elwira godnatt, gått ut ur rummet, stängt till dörren på glänt och gått därifrån med en vetskap om att hon alltid somnar på två röda efter det.
 
Men icke! för efter kanske 30 min så skulle jag hämta en sak inne i vårt sovrum (där även Elwira sover i sin spjälsäng) och vad ser jag då? Jo ett litet busfrö som snurrat runt ett varv i spjälsängen och ligger på mage med huvudet högt och håller ena handen i en av spjälorna och med den andra håller hon ett av banden till spjälskyddet och pillar på det.
Och när jag kommer in så tittar hon på mig och ler med sitt största leende! helt klarvaken är hon lilla älsklingen.
Så jag vänder henne till rätta, säger några ord och pussar godnatt och stänger till dörren-igen, och då kom jag på vad jag missat.
Utanför sovrummet har vi ena badrummet och vi släcker ALLTID lampan där inne när jag går ut så det inte kommer in ljus i sovrummet och det hade jag missat i dag, var förmodligen därför hon inte lagt sig till ro och somnat som hon gör inom bara någon minut i vanliga fall.
När jag sedan gjort det så gick jag in och kikade på henne efter typ 2 min och då låg hon där på mage precis som vanligt och sov sött.
Lika ljus känslig som mamma kanske? Jag använder alltid ögonmask när jag sover, kanske får fixa en till Elwira *hhihi* nejdå men hon kanske kände av att det var en detalj i kvällsrutinen som fattades, därför det var för ljust kanske.
Lilla tjejen, så söt med sitt leende och klarvakna ögon och som bara låg där och grejade för sig själv när det var sovdags.





 

Postat av: jannica

hoppas du får en fin kväll:)

2008-11-14 @ 21:47:36
URL: http://straweberry.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Hihi ja de kan allt vara petiga med rutinerna de små liven!



Sv: Jag är restaurangansvarig när jag inte är föräldraledig.

2008-11-14 @ 21:49:36
URL: http://vildvittra.net
Postat av: Petra bloggar

hihi sicken liten skatt!

2008-11-14 @ 22:01:15
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: Maria

Ja dom e söta- och det blir bättre och bättre :) Man smälter! Vi åker till Thailand i januari och är borta 1.5-2 månader... ska bli så skönt!

2008-11-14 @ 22:03:28
URL: http://mclachlan.blogg.se/
Postat av: Ingela

Men så sött! Vad gullig hon var som inte "sa" något utan bara låg och grejade.

2008-11-14 @ 22:08:59
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Lina

nä, vad gulligt =) ja dom är underbara! Finns ju kyl,frys diskmaskin och tvättmaskin i den serien. Jag önskar mig ett 50-tals kök =)

2008-11-14 @ 23:30:40
URL: http://linaseto.blogg.se/
Postat av: Thina

Hihi va söttit! Samma sak här, när hon legat vaken själv i sin säng och man kommer in på hennes rum. Vilken léende alltså.. Hade man stått på is då hade den smält garanterat! ;D

2008-11-14 @ 23:59:13
URL: http://superthiniz.blogg.se/
Postat av: malin

sött ju

2008-11-15 @ 11:47:17
URL: http://vidnamnmalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: