Finkläder

Igår var jag in och kikade på polarn o pyret och dom strumpbyxor öll på för fullt med att packa upp nya varor där igår.
Spanade in den jeansblå klänningen med små vita ränder och volangkant i ärmarna och längst ned samt  en ficka på magen, den var riktigt fin! Hur snygg som helst med en röd eller vit body och strumpbyxor till.
Den rutiga klänningen såg jag inte igår, men fann den på hemsidan så jag har inte sett den i verkligheten men det är förmodligen fin, känns julig.
Till killar hittar man också mycket fint, som den här jättesöta västen exempelvis Tycker det är så snyggt och sött med små västar på de små grabbarna, helt oemotståndligt
Och den rutiga skjortan har de perfekta färgnyanserna i sig, vitt, marint och rött så läckert till ett par små jeans och kanske ett par mini hängslen till!

Såg också jättesöta stickade koftor i rött och marint med lite större knappar på som var jättesnygga, de hittade jag dock inte på hemsidan och de hade inte hängt ut dom än, utan låg i en korg som jag rotade lite i ;-) mjuka var de också.

Mycket finkläder har de fått in, och det är trevligt med lite variation i polarn o pyrets bas sortiment. Man kan så klart ha dessa plagg till vardags om man känner för att sätta på sin lilla något finare ibland om man ska iväg eller få besök exempelvis.


Postat av: Kristin

Jag var också in och tittade på polarn idag och de hade fått in mycket fint. Är sugen på den blå klänningen, tycker den var så söt!

2008-11-11 @ 20:35:05
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Erika

å jag tipsade också om dessa fina plagg från pop förut! va o kollade in en rutig klänning där idag men den fanns inte i stl 74, låter stort men känns som om d kommer behövas till jul! pops plagg känns aningen mindre i stl också tycker jag!

2008-11-12 @ 18:11:07
URL: http://maaama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: