Fina tjejjen

Sprang in som hastigast på H&M förut och upp ett varv på barnavdelningen och spanade lite. Brukar oftast kolla bland Elwiras storlekar men idag fastnade ögonen på avdelningen med de lite större storlekarna till barn.
För där hängde nämligen de sötaste kjolar jag sett på länge för ynka 98:- de fanns i en jättefin ljus gammaldags rosa nyans och svart. Såg sedan på hemsidan att den fanns i rött också!
Sedan såg jag en ur söt liten prinsessklänning o satin och en tyllkol under samt en söt rosett, underbar. Och ganska dold mellan andra kläder hängde även en svart sammetsklänning som var underbart fin, och när jag kollade vad den var i för material så står det 80% viscose och resterande SILKE, hur otippat var inte det?

I morgon när jag har mer tid ska jag fråga om dom kommer få in kjolen i rött, för annars är det hög tid att beställa på nätet, för jag kan tänka mig att dessa kommer ryka rätt fort. Och de andra klänningarna ska spanas in ordenligt i morgon.
Minsta storleken var  86 och det dröjer ju inte länge tills Elwira är i den storleken, för som alla säger- de växer fort!

Postat av: Nicole - ung mamma till C

Oh va fina! :)

2008-11-18 @ 21:30:51
URL: http://nicoleb.blogg.se/
Postat av: Jessica

Det finns ju så otroligt fina kläder för barn nu!! :D

2008-11-20 @ 10:24:17
URL: http://yessicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: