Åkpåsen åkte fram

Igår plockade jag fram Elwiras härliga åk påse från 7.A.M som också invigdes igår. Den är riktigt varm så jag behövde ha på henne mycket kläder under nu, så hon inte skulle bli överhettad.
Såg så mysigt ut när hon låg iden i går kväll när vi gick hem på kvällen igår. Bara ett litet ansikte som kikade fram ur den fluffiga påsen, skulle gärna velat bytt plats med henne där igår! För det var verkligen kallt och ruggigt ute igår.
Påsen hon har är delbar så jag har kortat av den till minsta storleken nu. Det är tre- storlekar i en, superbra!
Köpte den från babyshop, men där är den slut i den här färgen men den finns på barnlycka.
Idag däremot skiner solen för fullt igen och det är vindstilla, härligt!
Lilla Elwira har sovit en liten stund nu, men nu tittar hon upp med huvudet högt (hon ligger på mage) med ny vakna ögon och sen "dunkar" hon ner huvudet igen, nu har hon gjort så några gånger- men nu vänt sig på sidan och somnat om igen, så söt!


Åkpåsen finns hos Babylycka HÄR och i andra färger hos Babyshop

Postat av: madde

Bra köp! 7 am e så varma och goa. Vi har den andra modellen, den med pälskrage. Vi har en pink.. Imorgon ska vi köpa en svart



Trevlig helg

2008-11-01 @ 17:31:30
URL: http://www.elliesdagbok.blogg.se.
Postat av: Thina

Nae det var inte DEN röda jag skrev om då som var slut :) Men jag gillade den röda du tipsade om OCH jag har beställt den hihi :D För jag hittade dessutom en snygg ny skötväska och det blir kanon tillsammans! :)

2008-11-14 @ 20:37:38
URL: http://superthiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: