Sleeping Beauty

Min lilla princessa i outfit från ena mostern, cutie pie! Man kan inte sluta titta på sessan!

BVC Var här på hembesök i går, skön service! Hon som var här vägde henne, och vår tjej ökar på bra, 3950 g vägde hon nu =)) BVC damen sa att jag hade grädde i boobsen ;) så det är bra!

SOL! det är sol ute idag - HÄRLIGT! En promenad senare kanske? Inte varit ute så mkt sedan sessan föddes, man ska ju vara försiktig i början, gillar inte folk som sticker in huvudet i barnvagnen o flåsar med sina bacilusker.
Vi självaoch andra måste alltid ta handdesinfektion när vi ska ta i henne, de hade just den handdesinfektionen på BB, så vi köpte hem ett gäng.
 Den finns även i en lite mindre behändigare flaska som alltid hänger med i skötväskan, superpraktiskt, särskillt bra när man är i väg på stan och tagit i dörrhandtag, hälsat på folk och hållti i kreditkort osv, bara upp med den lilla flaskan o ta några droppar och så självtorkar den på några sekunder.

Med blombud fick jag den fina buketten på bild av kollegorna på jobbet när Elwira föddes, Love it! Och den är fortfarande lika fin som när jag fick den. Tack!



    


Postat av: Maria

Vad fin din dotter är!:-)

2008-05-22 @ 14:03:25
URL: http://www.risto.blogg.se
Postat av: Anonym

Tack!

2008-05-22 @ 18:26:46
URL: http://onechicmama.blogg.se
Postat av: Maria

Japp, den 17 April till en pojke:-) Hur tycker du det känns att vara mamma då?

2008-05-22 @ 20:15:42
URL: http://www.risto.blogg.se
Postat av: Anonym

Det känns helt fantastiskt! Men det tog ett tag innan jag landade i rollen. Fick liksom lite panik när jag insåg att livet aldrig skulle bli sig likt igen. Men nu skulle jag inte byta nattamningarna och alla blöjbyten mot något i hela världen. Känns som han funnits här alltid.

2008-05-23 @ 07:15:52
URL: http://www.risto.blogg.se
Postat av: Maria

Vilken underbar liten sovplats för Elwira :) Så sött med sänghimmeln!

2008-11-07 @ 13:14:04
URL: http://mclachlan.blogg.se/
Postat av: Petra

Hej, vilken liten sötnos du har fått. Underbart eller hur?

Jag undrar var du har köpt sänghimlen som du har ovanför sängen. Jag letar efter en sådan till min 10 månaders dotter. /Petra

2008-11-17 @ 11:14:09
URL: http://petrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: