Amnings bh

Fick hem den här idag,de har verkligen supersnabb leveranser  från ellos nu förtiden, nice nice.
De varianter som jag hittat på H&M och la redoute är ganska sladdriga eftersom de inte har någon vaddering alls, men den här har lite vaddering i kupan som ger ett bättre stöd. De som är ovadderade passar bäst att sova i tycker jag.

Det är lätt att få tag i ammningsbh:ar men de är ofta lite exlusivare märken jag hittar och en bh för 700 pix är ju inte så jätte kul att lägga pengarna på direkt, för amnnings bh:ar vill man ju ha många kunna variera sig med ett gäng.
Det är en sak att köpa en lite exlusivare bh när man inte ammar, eftersom den håller ju då ett bra tag, men att köpa en dyr som man inte tänkt använda mer än ca 6 månader, nja inte så kul. Någon enstaka kanske men inte ett helt gäng.

Den här jag fick idag var riktigt fin på (gör sch sig inte på bild) och så är den supermjuk och skön på, märket heter Swegmark och finns på ellos för 299:- här



 

Postat av: Sandra

Jaha :) Vilket sammanträffande :) hehe

2008-07-29 @ 18:32:54
URL: http://lillsazza.blogg.se/
Postat av: Sofia

Måste tipsa om KappAhls amningsbh, den med bygel! Sitter bra och är inte onödigt stor och tantig som ju många är, utan faktiskt riktigt söt. Den är inte vadderad, men absolut inte heller sladdrig. Finns i vitt och svart och kostar 159:- De har bara två eller tre varianter tror jag, så den är lätt att hitta.



Nice blogg förresten, jag kommer åter!

2008-07-30 @ 09:02:00
URL: http://vildvittra.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: