Pepparkakor?

Det var år och dar sedan sist jag bakade pepparkakor men nu så! Har precis blandat ihop en pepparkaksdeg, och det var hur lätt som hellst och nu ska den tydligen stå i rumstemperatur tills i morgon. Kommer förmodligen att få ta med mig degen på tåget i morgon och baka ut dom där :-) Har ingen lust att hålla på med det i morgon när vi ska åka.

Har köpt de här fina pepparkaksformarna från Klara färdiga gå med blandade formar i form av en ängel, fredsduva, hjärtan av olika slag och en pussmunn. Köpt även en fin prinsesskrona :-) så nu kan väl inte mina pepparkakor bli fula...? Har för mig att  det är svårt att få till snygga, om man inte gör dom rätt tjocka dvs och tjocka vill man ju inte ha...hmm får se hur det kommer gå.


Postat av: Anna

åh, så mysigt att baka pepparkakor.

2008-12-21 @ 16:35:19
URL: http://smultronet1.blogg.se/
Postat av: Pauline

vilka fina formar. nu fick jag med lust att baka pepparkakor.du jag har en liten fråga hur fanken får du så långt å fint hår? jag har väl längre nu men det ser för taskigt ut,, måst klippa mig snart.

är det din riktiga hårfärg som du har nu ? är ju så länge sen jag träffa dej eller prata med dej för den delen så man måste ju passa ¨på å fråga en massa.

föresten ska du ha god jul och gott nyt år! hälsa resten av familjen också.

2008-12-21 @ 16:47:13
URL: http://pallans.blogg.se/
Postat av: A H R É N

Mysigt med pepparkaksbak.

Bakade på jobbet men då var det inget julstämning =)

2008-12-21 @ 17:32:01
URL: http://ahren.blogg.se/
Postat av: Malla

Vilka fina! Lite roligare än bara grisar, gubbar och stjärnor...

Hoppas ni får en trevlig resa. =)

2008-12-21 @ 17:46:35
URL: http://www.metrobloggen.se/malinolson
Postat av: Fridas favoriter

Vilka tjusiga pepparkaksformar, kronan gillade jag! Ett tips är att kavla ut degen direkt på bakplåtspappret, då slipper du jobbet med att försöka få upp dom från bakbordet utan att de blir helt deformerade... :)

2008-12-21 @ 17:54:12
URL: http://friiidasfavoriter.blogg.se/
Postat av: Elin

Vilka fina formar. Jag har inte bakat pepparkakor på jag vet inte hur länge. De blir alltid brända i ena kanten och tjocka i andra. Jag är nog inte gjord för att baka pepparkakor.

Kram

2008-12-21 @ 18:29:12
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Lina

Åh vilka ljuvliga formar.. Har inte orkat baka pepparkakor i år. Kanske får ett ryck i veckan =)

2008-12-21 @ 19:44:27
URL: http://linaseto.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åh jag gillar tjocka pepparkakor jag. Då blir de sådär sega och goa.



Ang. håret så har jag väl på något sätt tröttnat på att ha såhär långt hår mycket för att det aldrig ser ut som jag vill. Jag tycker att långt hår är fantastiskt fint och hade nog velat fortsätta ha det om det inte hade varit för att mitt hår faktiskt inte vill hålla sig fint när jag har det såhär långt. Det blir väldigt frizzigt den sista decimetern och det verkar inte hjälpa med regelbundna toppningar och inpackningar. Dessutom så har jag ändå haft såhär långt hår så länge nu och längtar lite efter en annan frisyr. :) Jag har bearbetat saken en tid nu och känner mig redo för en förändring.

2008-12-21 @ 21:12:20
URL: http://vildvittra.net
Postat av: magdalena

Hoppas de blir fina :)

2008-12-21 @ 22:41:50
URL: http://smultronros.webblogg.se/
Postat av: Ingela

Jättefina pepparkaksformar!



Jo saffransskorpor är jättegott faktiskt. Bullar med saffran är ju goda så varför inte skorpor? :-) Recept och bild finns här om du vill kika på hur de ser och vad som är i: lindholm/bullar/mjol/mammassupergodasaffransskorpor" rel="nofollow">http://recept.nu/1.124222/leilalindholm/bullar/mjol/mammassupergodasaffransskorpor



Önskar dig en fin och god jul!

2008-12-22 @ 10:45:50
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: