Fuskisar

Ja just, de här höll jag på att missa att visa. Provade dessa skinn imitations brallor samtidigt som jag provade klänningen o köpte dessa klorblekta, super snygga jeans från BikBok igår.

 Tyckte de var rätt coola, dock skulle jag nog haft dom i storleken mindre (de var nog lite stora i storlekarna)
Eftersom jag var där när det var stängningsdags så hann jag inte prova ordentligt så imorgon ska jag gå o testa storleken mindre, för de var ju coola! Saknade dock att det inte var några fickor alls på baksidan, hade gärna haft en ficka, skulle nog varit snyggare, tänk fickor med dragkedjor, så snyggt det skulle vara.


Mamma Asos

Asos MATERNITY är nytt på deras hemsida, tänk om det hade funnits när man själv var gravid! För någon fin klänning när magen var som stört skulle varit fint. För någon riktigt fin klänning som inte kostade skjortan skulle varit uppskattat.

Fast när jag var gravid så köpte jag inte speciellt mycket mamma plagg eftersom modet är ju så bra med a-linjeformade plagg och tunikor och klänningar så jag tyckte inte det var så svårt att variera sig, kunde ha min vanliga storlek rätt länge och sedan köpte jag "vanliga" plagg fast i storleken större mestadels. Och med accessoarer så är det ganska lätt att variera sig med.
Men de sista veckorna "bodde" jag nog mest i mina mama strumpbyxor och klänningar och tunikor.
Hade även "turen" att kunna bära heels även som höggravid eftersom jag inte hade några problem med ryggont och dylikt- men använde plattare skor lite oftare än vanligt.


Fina mamma klänningar!
Bilder Asos

Hello Elwira

Lilla älsklingen med en tofs på huvudet och hello kitty klänning från H&M, body name it och strumpbyxor nowali


Aldrig mer H&M

Köpte för ett tag sedan ett gäng med bodys från H&M och det misstaget tänker jag inte göra om. Har bara haft en body sedan tidigare därifrån och den var i stl 50 som hon hade på sig en gång på bb så jag tänkte nog inte på hur kvalitén var på den.
Men efter bara en användning så töjer sig bommullen eftersom tyget är så tunt och väldigt dålig kvalitet. Ett par klänningar hon har därifrån är däremot helt okej i kvalitén sådant kommer jag fortsätta köpa men aldrig mer bodys i från den budgetkedjan, det finns många andra. jag tycker Lindex och ellos har bra bodys för en lite mindre slant.

Hösten vart är du?

Hu! vilket väder det är ute, inget kul alls. Här har det regnat enda sedan igår kväll och hela natten lång men nu har det även börjat komma något snöliknande blask från himlen.
Är precis hemkommen och det är verkligen inget trevligt ute, kallt och ruggigt och nu är jag lite smått frusen.
Om vi ska ut igen senare så åker ett par extra strumpor och gummistövlar på istället för skoletterna.
Nej, jag vill ha skönt höstväder med sol! vart har hösten tagit vägen? nu har det blivit något tråkigt mellanting.

Något som alltid gör en glad-trots väderlek är då lilla Elwira, så söt så jag vill äta upp henne ibland! Hon busar runt och ålar sig framåt och rullar en massa för att ta sig någonstans, nu kan man inte lämna henne och varaborta en minut, för då har hon rullat iväg någonstans som hon inte bör vara på :-) tänk att en sådan liten varelse kan göra en så glad.
på tal om glad nu är Elwira hungrig och då blir hon mindre glad, så food-time är det som gäller nu.

Fredag


Puffkjol- La redoute (uppsydd)
T-Shirt med tryck "I wish I was a frog" tryck från Zara
Ullstrumpbyxor- H&M
Kofta- Vero Moda
Skoletter- Ellos
(Utomhus jacka-BZR)

Partystassen fick stanna

Sprang in på Bik Bok en snabbis för att hämta ut ett par jeans jag hängde undan igår strax innan stängning.
 Och i går såg jag en glittrig klänning som hände och dinglade där och var en riktigt trevlig syn, så nu på kvällen sprang jag dit i regnet o testade den när jag ändå var där.
Den var RIKTIGT fin men ville haft den i storleken mindre men den hade tagit slut :( Syns kanske inte på bild men den här hängde lite bak i ryggen och på sidorna tyvärr. (Mitt hår är jätte risigt efter jag varit ute och gått i regnet en rätt bra bit, och hade inget paraply med mig :/

Men sen kom jag att tänka på- när skullejag använda den? Det är ju en partydress, och när hade jag tänkt att gå ut nästa gång då..? Hmm... kanske var bra att den inte fanns kvar i min storlek trots allt =)

H&M Våren 2009

Fick hem H&M:s katalog och har skummat igenom den som hastigast nyss. Bukar gilla H&M.s vår katalog, och blev inte besviken den här gången, men måste kolla igenom den lite noggrannare tror jag. Det fanns några få fina plagg jag skulle kunna tänka mig.

Mest gillade jag den storblommiga klänningen med gardin mönstret :-) 




Torsdag


Pannband- H&M
Skinnjacka- BZR
Linne- super old från Bik bok
Chinos- Ellos
Örhängen- Kenneth J Lane
Skor- Nilson

Långt till sommaren...

Okej det känns som en evighet till sommaren och jag längtar faktiskt till julen men jag kan inte motstå den här helt underbart fina och vackra bikini från Vitamin A. Helt i min smak, bästa modellen och fina detaljer och underbart mönster. oj oj oj... en sol semester i vinter skulle ju inte sitta fel. Men det förblir nog en tanke, i alla fall det här året.


Bild från Nelly

Bubble me

Såg att en gammal favorit sida som jag shoppade rätt många gånger ifrån förut nämligen Bubberoom har satt igång igen.
Sidan har varit nerlagd hur länge som hellst och jag hade trott att den skulle försvinna helt, men icke! Kikat runt lite snabbt och det finns ganska mycket fint, trots att sidan fortfarande uppdateras och fler produkter/märken ska in.
Mina favoriter är Manoush & Pimpinette bland annat...

Hittade ett RIKTIGT fynd på sidan som var helt o tippat nämligen denna svarta underbara klänning med puffkjol från Betsey Johnson för 1799:- ord.5999:- (!) finns dock bara i stl 8 och 10 kvar (förmodligen amerikanska storlekar) så det är kört för min del på den fronten. Men vilket fynd det skulle vara!




Från Bubbleroom

Bullens dag- varje dag

Precis hemkommen från mörkret där ute på stadens gator och blev stoppad av två tjejer som delade ut reflexer till höger och vänster och innan jag visste ordet av hade de satt 4 reflexer på barnvagnen samt en på min kofta, haha!
Bäst att ha så man syns ordentligt =) Hade redan reflex på vagnen sedan tidigare, men de tyckte tydligen inte de räckte.

Är i en period då jag fikar upp en massa bullar just nu, är ju så sukt gott! Borde ta och ställa mig och baka lite egna bullar och frysa in, så man har ett lager en vecka ungefär. Älskar att göra med riven mandelmassa i, blir extra gott då och även i lussebullar har jag alltid mandelmassa i *mums*
Farligt gott är det!


Onsdag


Pälsväst- La redoute
T-shirt- H&M Young
Cashmere kofta- BEST/La Redoute
Fusk skinnkjol- H&M
Strumpbyxor- Lindex
Skor- Nilson


Energy Muse armband

Ett jättefint armband från Energy Muse kom idag som en present från syster R. Både fint att ha ensamt eller tilsammans med flera armband. Dessa armnabd är även populära bland flera celebrities.
Just nu använder jag inga armband så det här kom väl till pass. Dessa armband har speciella egenskaper och såhär står det på accessoras hemsida:

"Energy Muse - ancient wisdom for modern times

Energy Muse är smycken med en mening. Smyckena är aktiva och speciellt  designade för att framhäva och balansera bärarens egen energi, med hjälp av de helande egenskaperna från stenar och kristaller."

Tack R för det fina!




Dessa finns b.la hos Accessora
eller hemsidan Energy Muse


Läder detaljer

Nog för att det är snyggt med skinndetaljer men spana in dom svarta jeansen med skinn som går ner likt en..trosa(?)
tycker skinnbrallor är snyggt på rätt person som kan bära upp det, men den här light varianten ser ju, ja jag vet inte vad ut. Nee inget jag skulle dra på mig direkt.
Men de andra svarta med spräcklig tvätt tycker jag är så rock-coola för det är skinndetalerna på sidorna som gör det.
Fast skulle inte bära dom till Dr. Martens pux utan till heels så klart. Man skulle kanske slå till på de? men jag äger inga Cheap Mondey jeans så jag vet inte hur storlekarna är.

Har för mig jag hört att man ska gå upp 1-2 stl i Cheap Mondey jeans än vad man normalt sett har? Någon som vet?



Glass och två toppar

Yes, har försökt vilat så mycket som möjligt och varit ute på en kvälls promenad förut med Elwira och M och nu har jag ätit mer än ett halvt paket av favorit glassen från GB samt två skum toppar med choklad. Det var vad som krävdes- för nu är huvudvärken puts väck! Trist bara ett en hel dag har gått och man bara mått hel kasst och inte fått det gjort som man borde, men det är ju en dag i morgon också ;-)

Nu väntar ett bad och sen jag jag mysa runt i badrocken och gå och lägga mig TIDIGT ikväll (säger man inte alltid så?)
ska i alla fall försöka komma i säng skapligt.

Trevlig kväll!


BVC,en ny favorit och en kur

Var på BVC för en liten kontroll hos läkaren idag som klämde och kände på Elwira så allt var bra, och det var det så klart.
Vägdes gjorde hon också, trots att de bara var 6 dagar sedan vi var där sist men de hade inte läkaren koll på men det är ju inget som skadar precis- och gått upp hade hon gjort som vanligt, lill sötiz.
Läkaren tyckte att hon verkade så stadig och säker och så fick vi höra standard kommentaren "vad mycket hår!" hihi ja för mycket hår har hon haft sedan start och det växer och gror hennes fina hår.

På vägen hem gick jag och M b.l.a in med Elwira i en butik som jag så länge velat gått in i men så har jag alltid glömt bort det. Moa & Max heter den och är nu min favorit barn-butik här i stan. De hade mycket fina barn saker som jag bara har hittat på nätet och många fina märken jag gillar. Vissa saker har jag tänkt beställa ifrån nätet så det var toppenbra att jag klev in där idag och hon som hade butiken var verkligen jättetrevlig.
Där kommer jag bli stammis, ska gå dit i veckan igen för att ha huvudvärk och shoppa är ingen bra kombination- det ska kännas bra och så vill jag vara på humör.


Har fått en läskig tablett av M för en stund sedan i form av en brustablett som tydligen ska vara rena rama dunderkuren mot huvudvärk. Receptbelagd är den dessutom så jag hoppas det är mer tryck i den här än vad en vanlig alvedon är, för det hjälper då inte på mig.
Vaknade med huvudvärk i morse och det är bland det värsta jag vet, för då får man verkligen inte någon bra start på dagen. Har vilat när Elwira sov förut och hinkat i mig ramlösa men det hjälpte tyvärr inte.
 Men nu var det ca 10 min sedan jag fick den där brusande kuren och det känns redan som huvudet är med i matchen igen, tack M!
Kanske ger så snabb effekt eftersom jag inte är något fan av sånna tabletter och äter de knappt? huvudsaken att de hjälper, för efter lunch har jag varit själv hemma med Elwira och då har jag inte kunnat dra täcket över huvudet och säga godnatt. 
 
Nu håller Elwira på att somna, ska passa på och lägga mig brevid henne och se om huvudvärken släpper helt nån jäkla gång, vill inte ha den kvar längre- så tröttsamt, vill vara mitt vanliga pigga jag.

Kramen

Tisdag


Hade så bråttom att jag fick kasta på mig kläderna idag innan besöket på BVC
Skinnjacka- Bruunz Bazaar
Halsduk- ?
Tröja- Esprit
Jeans- True Religion
Boots- Wedins

Iväg

Ska iväg till BVC strax nu på förmiddagen igen, vi var ju där förra veckan men idag är det läkarbesök som gäller.
Sedan blir de fika på stan som gäller. Har sovit som en prinsessa i natt trodde jag, men vaknade enda av huvudvärk av någon anledning idag, och den verkar inte vilja släppa. Tycker inte om att ta huvudvärks tabletter men nu när vi ska iväg så har jag inget val, för jag vill inte att det ska bli värre.
Nej nu har jag lite bråttom, som vanligt så det är inga konstigheter.

Ciao!


Nu kör vi

Förra veckan in skaffades den snygga dammsugaren jag kör med på bild, har suktat efter den ett tag men tillslut insåg jag att det faktiskt är ett bra köp, den står och är alltid redo att snabbstäda med.
Fick användning för den när familjen var här i helgen då det dalade ned lite träflis när han höll på och sätta upp mina gardiner.
Och så idag- spillde ris på köksgolvet och lägg märke till att jag faktiskt matchade dammsugaren med mitt linne idag *haha*
En vanlig dammsugare köptes idag, för vår förra var från stenåldern. Och vilken skillnad det var att dammsuga med den här mot den vi hade! Liten, stark samt tystgående är den dessutom om man inte drar på full effekt då.
Båda dessa är från electrolux och jag är riktigt nöjd över bägge.


Börjar godkänna

Sista dagarna har det trillat in några trista kommentarer här på bloggen och självklart anonyma sådana så det är väl dags att börja godkänna kommentarerna nu- tråkigt nog.
Trodde inte det skulle behövas på min lilla blogg men uppenbarligen hittar fel personer hit som aldrig bör återkomma.
Har ingen ork eller lust att slösa mer tid på det -så nu var det sagt.

Men alla ni icke anonyma människor som kommenterar och kikar in på min lilla blogg titt som tätt ni är så söta och gör mig glad!

Ha en fortsatt trevlig kväll! *Puzz*


Mint & Vintage

Farligt fina klänningar och kjolar bla finns inne på Mint & Vintage.s hemsida just nu. Den vita volangblusen är i silke och är så fantastiskt söt och passar till det mesta.
Och kjolen på bild no 2, också den i silke är också sååå fin- eller hela den outfiten är så himla fin och skapar ett vill ha begär i hela mej, tänk till ett par argare klackar, grymt snyggt!
Den cerisa silkeskolen med volanger är helt adorable och likaså ballerina örhängena. På deras sida har jag verkligen fastnat på nu...synd att frakten är ganska dyr, 150:- inom eu.

Vrålsnygga

Vrålsnygga pjux som så klart tagit slut i min storlek (som vanligt) Helt fantastiska och jag älskar att de är "stängda" fram i tån men med en "stängd" känsla trots att dom är öppna lite här o var. skulle passa fin fint på våren och hösten med en strumpbyxa i och bara fötter i början av sommaren innan det blivit så varmt. Såå heta skor alltså! typiskt att de är slut, arg jag blir men detstå bättre för plånboken, sämre för mig.




update: dessa är från Topshop


Måndag


Kofta-Zara
Omlott topp i spets- Josefssons
Linne- Gina tricot
Kjol- American apparel
Mönstrade strumpbyxor- H&M
Skoletter- Ellos
(skinnjacka+halsduk utomhus)

Single Ladies

Jag bara älskar Beyonce:s relativt nya låt men jag hade inte sett videon tidigare men nu är jag tagen av hennes moves(igen) föressten man kanske ska man kalla henne Sasha Fierce nu, för nu hade hon väl bytt namn..?

Vilketsom så är videon HELT galet bra och het, älskar koregrafin och man blir så glad av den för den är så skön! och vem börjar inte skaka på rumpan när man ser och hör den? Jag som är relativt nyvaken kommer igång med dagen till den här :-)
spana in den HÄR 


Fridfullt

Regnat smattrar här utanför fönstret just nu och jag har tänt några ljus här hemma så mysigt nu när det även är så mörkt ute. Tänk att klockan är inte ens fem och det är redan så mörkt. Men vad mysigt det är att sitta inne i värmen med alla ljus.
Elwira har somnat och jag har precis ätit upp den sista biten som blev över av lasagnen som familjen kom med igår och ätit en bit äppelpaj med marsansås som syster gjort, smaskigt värre.

Är så glad och nöjd just nu har en såndär mys-känsla i hela kroppen,allt är så fridfullt. Jag blir glad för det lilla och är lycklig för det stora.

Känner mig lyckligt lottad över min familj och käraste M som har gett mig värdens finaste dotter, jag älskar dig - jag älskar er




Mumsigt!

'
Så smaskigt med pappas lasagne & systers äppelpaj :-)

Redheads är heta!

En av mina bästa kompisar har röda nyanser i sin naturliga hårfärg som hon valt att färga över till min besvikelse.
Pratade i telefon igår med denna donna och enligt henne så tycker hon inte att man kan ha rosa osv osv...
Nu har jag googlat fram lite bilder på lite celebrities som har/haft den hårfärgen som jag tycker och vet min väninna skulle passa gudomligt bra i.
Hon är så klart jätte fin i hårfärgen hon har nu med, men jag tycker bara att hon skulle passa så bra i den röda nyansen just för att hon har de röda nyanser i sin riktiga naturliga hårfärg samt har den ljusa hudtonen som gör att att smälter samman och kan se så bra ut.
Om jag skulle passa bra i rött skulle jag färgat mitt hår direkt i den här nyansen- så snyggt! (har haft rött, men det var ingen super höjdare på mig dock)

Se att rosa och rött visst passar!

Rött & svart

Beställde de svarta skinnhandskarna från H&M för ett tag sedan och ag var så nöd med dom så jag kunde inte motstå att beställa ett par till som jag kan ha när de andra blivit ut slitna. Älskar rosett detaljen samt dragkedjan, så snyggt!
De röda har jag beställt från La Redoute och även de kom förra veckan. Gillar att de är långa, röda och har foder av natursiden och utsidan är av lammnappa.
Var en ren chansning med färgen, eftersom det är enbart bild på de svarta på hemsidan men den röda nyansen är jättefin i verkligheten. Märkte att det var inte så lätt att fota rött, eftersom nyansen ser inte ut som på bilden.



Prinsess flaskor

Dessa två nya flaskor beställdes förra veckan, de finns bla på babyshop men där var den lilla slut så jag gogglade mig till företagets egna hemsida, elodie details och där kostade endast 29:- för frakten, oavsett hur mycket man beställer, så det var ju najs.
Leveransen var dessutom turbosnabb, hem i brevlådan på bara en dag. Gillar den tydliga måttanvisningen, perfekt för mig om jag inte har linserna på *hihi*
Kommer förmodligen beställa mer därifrån, för fina flaskor vill man såklart ha. Skulle vilja ha en extra lyxig från burberry eller dior med, men måste ha lite basic först.

 
Från Elodie details

Tack för idag, slut för idag

Den här dagen har verkligen bara flugit iväg! Mormor, morfar och syster R har ju varit här hela dagen och åkte hem efter åtta nu på kvällen och vi har inte gjort så jättemycket men tiden rann iväg vilket som.
M jobbade idag så han "slapp" vara hemma när mormor sjöng för Elwira och allt ståhej runtomkring.Mot kvällen blev det riktigt kinkigt med Elwira, var inte alls glad men jag tror det berodde på att hon bara hade sovit en gång och då i mindre än 20 min så hon var förmodligen jättetrött, för man kan ju inte sova när det händer saker hela tiden- då kan man ju missa något tycker hon ;-) kan också vara så att det är någon tand på väg upp dessutom, för hon tar med fingrarna eller något gosedjur på samma ställe i munnen nu.
Bra att pappa hjälpte till med våra gardiner i alla fall- tack pappa! Lasagnen och äppelkakan var toppen- så skönt att bara värma upp och slippa laga någonting, det var guld värt.
En liten kvälls promenad gick vi också, mormor och morfar drog iväg med Elwira innan jag och R knappt hann blinka, de tycker om att dra vagn.

Dags för ett bad för min del och sen krypa till kojs, är nästan lika utmattad som Elwira, lilla hjärtat.

En trevlig Lördag har jag haft- tack för att ni kom! *Puss*

Enda gången Elwira sov på hela dagen, var här i vagnen

Pappa med spik i munnen och i full färd att sätta upp våra gardiner

Elwira får flaska av syster R

Elwira i mormors trygga famn, jättekul med alla sånger ;-)

Mormor & morfar drar iväg med Elwira i vagnen :-)

Lördagen


Supersen dagens, med det här har jag i alla fall haft på mig idag

  • Skjorta Filippa K
  • Linne American Apparel
  • Kjol också American Apparel
  • Strumpbyxor Lindex
  • (och så blev det O.P.I:s mörklila lack "siberian nights")


Lika men ändå olika

Nu har jag fått ett dagens ilands problem,vet inte vilket lack man ska välja som syster tagit med. Den vänstra har lite skimmer i sig och den andra är utan skimmer.
Har ju kört på olika röda nyanser ett tag nu men kände att jag ville visa en mörkare sida ;-) mitt lakrits svarta lack jag köpte förra hösten har försvunnit i flytten.
Och jag älskar lila, ganska korta, mörka naglar! Oavsett vad jag väljer blir det nog snyggt för O.P.I:s lack är ju bland de bästa som finns på marknaden tycker jag.


Besök

Tre galningar är här idag, nämligen mamma pappa och syster R. De är nämligen hel tokiga i Elwira =)
Jag skulle fotat när alla tre kom och hon låg och sov i spjälsängen när alla tre kom och böjde sig över henne samtidigt, såg så kul ut Hahaha!
100% uppmärksamhet på Elwira idag och det är kul för henne och att alla blir så glada.

Ska få naglarna fixade av syster sedan, där snackar vi vardags lyx. I vanliga fall får man passa på att fixa naglarna när Elwira sover eller om M är hemma. Men det ska bli ska bli skönt att få det snyggt gjort av syster.

Mat har de med sig, lasagne och äppelpaj *mums* jag känner mig bortskämd idag, måste erkänna att det är väldigt skönt att slippa tänka på att laga mat till alla just idag.
Pappsen är iväg till claes olsson nu för han ska hjälpa mig sätta upp lite hissgardiner som jag köpt men inte fått upp ännu, så snällt.

Så idag bara njuter jag av allt! Skön Lördag önskar jag!

Avundsjuk!

Ahhhh vad jag är avis på syster T:s nya stövlar hon köpt från Gardenia, ååh! helt pefekta.
De är rätt lika Acnes "pistols" modell som också är grymt snygga speciellt de i brunt! men som kostar mycket samt har fler detaljer.
Stövlarna syster köpt är likadana som expressens modebloggerska Cecilia har, som för övrigt också är gravid, kul!
Spana in stövlarna på hennes sida här


Bild tagen från Expressens modebloggerska


Fredag

Har tvättat och städar här hemma idag och myser i skönaste koftan

Kashmir kofta- La redoute
Byxor- Vero Moda
Linne- American apparel
Hello kitty på fötterna från H&M

"Fuldag"

Idag har jag en riktig fuldag men det gör inte så mkt för då kör jag på städ & tvätt dag hemma istället :)  
Håret måste tvättas, nagellacket är kantstött, och fått en blemma i ansiktet :/  ska göra något åt det ikväll för idag är jag sysselsatt med alla husliga sysslor och plock.

Fredag och löningshelg är det nu så då tycker jag det är skönt att inte dra iväg ut på ärenden och framförallt inte handla eller gå på Ikea, tycker det är jobbigt när det är för mycket folk eftersom allt går så segt, man kommer knappt fram och så är det milslånga köer, nej om man inte "måste" så shoppar och handlar jag hellst inte runt den här tiden.


Ramar

Ett stort collage med fotografier i ramar med familjemedlemmar där både min och M:s familj är med på skulle jag vilja göra. I hallen tror jag skulle passa finast.
Skulle vilja ha svarta i olika storlekar blir nog snyggast
Tycker det är jättefint när man kommer hem till någon med mycket fotografier i sitt hem, för det blir så mycket personligare intryck.
Om jag sätter upp olika fotografier på var och en på min + M:s familj inklusive M, jag och Elwira så blir det 15 pers (snart 16 med bebis V också) så det blir lite fotografier och det kommer förhoppningsvis bli jättefint.
Måste samla ihop fotografier också och framförallt framkalla bilder, jag blir så dålig på att göra det när man har digital kamera.
Och så vill jag köpa nya ramar med "fot" så man dessutom kan ha fotografier på vänner & släktingar hemma.
En ram som den man kan ha tre bilder i skulle jag vilja ha till ultraljudsbilderna, för de ligger just nu bara i en pärm.
Att ha fotografier synligt är något jag verkligen saknar, dags att börja samla ihop bilder och sedan skaffa ramar.





Ramar från IKEA

Torsdag


Skinnjacka- Bruunz Bazaar
Vit polo- H&M
baggy Jeans- Miss sixty
Skor- Nilson

Hanky panky VS CUBUS

Måste tipsa om ett par string som finns hos Cubus just nu, (ja cubus jag skojar inte) det är ett par hanky panky look a likes som enligt mitt tycke är både skönare och bättre.
Och gissa priset! 39.- för stringen och 59:- för hipstern! Och hanky panky trosorna ska handtvättas och plantorkas men dessa från Cubus ska tvättas i 40 grader i maskin (andas ut)
Jag gillar mina hanky panky trosor som är smått beroende framkallande, men dessa för bara 39 pix är HELT fantastiska.
Sköna, mjuka och fina- perfekt vardags undies!  Lite stora är de dock i storleken så välj inte någon storlek större.
Köpte bara två eftersom jag ville se hur storleken var innan jag ska köpa fler.

Stringen måste jag skynda mig att samla på mig ett gäng innan de tar slut! Här jag bor hittar man dom framme vid kassan och precis som hanky panky trosan säljs som i små "rullar"

Så skynda fynda! ;-)


Update: Ett par orginal hanky panky kostar ca 189:- för stringen och 350:- för ett par hipsters på bla Nelly & twilfit

Comme des Garçons på hemsidan

Har kikat lite på Comme des Garçons kollektion på H&M:s hemsida och man blev ju inte direkt jätte fascinerad
Mycket prickigt och ganska flummit mode. En små prickig cardigan tyckte jag var fin, men frågan är om man inte kommer tröttna rätt fort på den.
Den omtalade volang klänningen för "saftiga" 2998:- tycker jag inte är värt priset för den är inte helt wow.
Finns en annan klänning för 998:- som man skulle vilja kika närmre på, men det är nog heller inte pristvärd...
Njaa ingenting man kommer rusa till i alla fall.

Accessoarerna var inte direkt något att hänga i julgranen, skulle vara hatten då. Och så finns det en parfym med, vet dock inte om det är till dam eller herr, förmodligen unisex?

Herrkollektionen tyckte jag bättre om, fanns snygga kostymer samt skjortor, en enkel tröja samt en trenchcoat som var riktigt snygg faktiskt. Så om jag var kille så skulle jag nog be ge mig ut efter trenchen för 1498:-


I´m a star

Dessa två halsband med stor stjärna på var riktigt coola- så snyggt till en enkel outfit, bara slänga på sig en stjärna för att känna sig som en ;-)
Kommer från Kenneth J Lane



Bilder Shopbop

Fix jacka

Igår när jag var inne på Lindex såg jag dessa jättefina skidjackor som är lite polarn o pyret stuk över.
Fast dessa verkar lite mer prisvärda eftersom det även finns ett av tagbart fleecefoder inuti. Många praktiska detaljer och jättesnygga.

599:- kostar de (oavsett storlek verkar det som) och även i andra färger. Finns i storlekarna 86-140 så de är för stora för Elwira än så länge. Men jag hoppas de kommer behålla den här modellen, och göra som polarn o pyret att bara uppdatera och förbättra jackorna ibland.
Märket Fix från Lindex håller dessutom riktigt bra kvalité.





Mössa & vantar

Haft lite dåligt med mössor till Elwira har inte haft några som varit lite tjockare nu när det är lite kyligare ute så jag har haft dubbla bomullsmössor och luvan på jackan på henne.
Men i förrgår köpte vi den rosa/brun/vita mössan med snö flingor på som är lite tjockare och så är den riktigt fin dessutom och kvalitén är toppen. Märket heter Maxikids och vi har hittills enbart haft små mössor därifrån och de är verkligen toppen. Vet inte om dom finns på nätet, gör dom förmodligen har bara inte tittat efter, men de vi har är från STRANDS

Härom dagen var jag inne på Lindex och köpte de randiga vantarna med litet bamse tryck på, så söta och de kabelstickade strumpbyxorna såg så fina ut så de fick följa med.

På polarn o pyret hade jag inte tänkt köpa något men på något konstigt sett så fick en mössa i storleken större som hon kan ha senare. Det är ju så sött med "hjälm" mössor! Även ett par små söta matchande vantar fick följa med.


Mycket på en gång

Var rätt skoj på BVC idag då det var babymassage tema idag så egen handduk hade alla med sig idag. alla
Det var sex andra bebisar med mammor, dock bara en pappa till som var med utöver min M då. (trist)
Vi skulle först och främst klä av våa små och lägga dom på rygg på ett bord, men det ville inte alla bebisar vara med på, men Elwira tyckte nog det var spännande för hon kollade spanade runt och var nöjd.
Sedan pratade hon lite om olika Vegetabiliska oljor och hade ett par att välja mellan. Sen var det dags för själva massagen och det var lättare sagt än gjort tydligen! En efter en började gråta eller blev kinkig och några gånger blev det värdens illgap för att  en unge började störtjuta och då började alla gråta i kör utan Elwira och en till baby *hahha* jösses vad det lät!
BVC tanten försökte så gott hon kunde hjälpa till och visa olika massagetekniker men bara efter några minuter så var det bara Elwira som var med på noterna.
Jag vet inte varför alla bebisar var så kinkiga och hade så svårt med det där? beröring borde väl de flesta bebisar vara vana vid?
 Elwira var den enda som fick medalj idag i varjefall =) hon låg och sträckte ut armarna och benen och såg nöjd ut när jag masserade. Tillslut ville hon så klart vända sig på rygg men det var lämpligt eftersom vi även skulle massera ryggen, så hur snäll och söt som hellst var hon, mystjejen! När hon låg där och tittade på alla andra bebisar som skrek o pep så såg det ut som hon låg hon och tänkte "Vad dumma dom är som inte ligger och njuter när det bjuds på gratis massage!"  Hon njöt i fulla drag.

Sen var det dags för mätning och vägning och idag vägde hon över 7,5 kilo och var 67 cm lång så hon växer bra som hon ska på sin kurva.
Och sen var det dags för den läskiga prevenar sprutan men det gick bra lite pep hon till i någon sekund när hon stack, men sen var det bra, och ett plåster fick hon som ni ser på bild :)
Prevenar sprutan kommer ingå i barnvaccinationsprogrammet nästa år men just nu får man stå för det själv och är frivilligt, ca 570:- kostar de styck och det är tre man ska ge så gratis är dom inte men en självklarhet,absolut ingenting vi skulle strunta i. Eftersom det snart kommer in i programmet så har de kommit fram till att det är något de små behöver och ska ha.

Så vägning, märtning, massage och vaccinspruta- mycket på en gång för Elwira så hon somnade som en stock när jag la ner henne i vagnen när vi skulle gå, hann inte ens få på mig jackan innan hon hade somnat så det var bra timing.





Ser ni plåstret hon fick efter sprutan, lilla duktiga =) (klicka på den sista bilden för att få den större)

Onsdag



Tunika/klänning- H&M
Strumpbyxor H&M men sönderklipippta av mig :-)+ naturfärgade strumpbyxor under de svarta. M kallar mig för catwoman idag.. hmm?
Skoletter- Ellos

'

Dagen

Humör: Bara bra
Gjort: Gav mat till lillan som vaknade nyss och smörgåsar och proviva till mig. 
Planer: Hämta ut vaccin på apoteket, till BVC på "familjeträff" och vägning/mätning, och Elwira ska få spruta...
Ser på: Tittar ut och ser sol!
Lyssnar på: YouTube och M som busar och pratar med Elwira =)
Läser: Nope
Dricker: inget
Äter: har ätit frukost men smaskar på några vindruvor nu
Bästa: Att solen skiner =)
Sämsta: Att jag har lite bråttom
Barn:  Håller på och grejar och tar tag i allt hon ser, rullar runt och hasar iväg, som vanligt ;) och "pratar" med pappa
Väder: Soligt, härligt!

Idag kan man köpa filmen lagligt ;-)

Sitter här ganska ny vaken och lyssnar på den här underbara låten som spelas i sex and the city filmen och tänker så klart på när Carrie åker hem till Miranda på nyår iklädd liten paljett mössa och stor pälsjacka (tror jag det var) så underbart mysig, vacker film och jag tycker den har handling utöver alla fantastiska kreationer. Fullkomligt älskade filmen!
Och trots det har jag har bara sett den en gång konstigt nog (!) Idag är ju release datumet för filmen dessutom- så jag ska nog dagen till ära se den igen, men det blir till kvällen det.

Ha en bra dag :-) Och här är låten, så vacker

Nybadad & inlindad

Lite bilder från kvällen då Elwira precis badat, lilla nakenfisen inlindad i super gosigt baby badlakarn från Skärvik.
Sen var det pyjamas på, mys med mamma o pappa i våran säng, sedan stoppas om i spjälsängen och godnatt puss som gällde. De vanliga kvälls rutinerna med andra ord.

*Gääsp* dags för en annan att sussa också, klockan är alldeles för mycket och i morgon ska vi iväg och måste gå upp skapligt. Ska bara ta en nattmacka först. Ska bara och jag ska bara sa Alfons Åberg, nu ska man sova ;-)

GOD NATT!



De oskyldiga liven

Här har vi precis kommit hem och lilla hjärtat hade somnat i vagnen, hon är så underbart söt och mitt hjärta smälter varje gång.
Jag och M halkade in på ett spår ang pedofiler och slank in på den hemska händelserna Arboga-morden och tyskan. Usch jag avskyr att prata om sånna hemska saker men hursomhelst så blev det så, jag tycker det är extremt jobbigt att höra om sådant, men tycker så klart det är bra att allt sådant uppmärksammas.
Att vara mamman och pappan till de mördade barnen Max och Saga måste vara det mest hemska händelse som kan hända ett par föräldrar, att ens barn blir mördade det är så sjukt att man inte finner några ord.
Och att klara av att gå vidare i livet när något sådant har inträffat, det kan man inte förstå hur man lyckas med. Och den idiotiska människa/människor som la ut bilder på nätet på de mördade barnen! hur sjukt är inte det? Och när föräldrarna vädjar om att ta bort dom men inte gör det! hemska hjärtlösa människor...
Jag skulle aldrig kunna förlåta mördaren och skulle inte för en sekund tveka att knäppa den personen rätt av, trots att jag skulle hamna i fängelse så skulle det inte göra mig ett dugg för om ens barn blivit mördade så skulle det inte finnas något att leva för längre. 

Kan inte förstå hur man kan göra något hemsk mot en liten oskyldig människa som knappt börjat sitt liv? Och inte ens kan försvara sig och inget ont gjort.

Usch nu börjar jag nästan gråta igen, varför ska jag skriva om sådana hemskheter? mitt hjärta klarar ju knappt av det.
Måste gå in och pussa extra mycket på vår lilla darling som sussar så sött för natten.


Hemma och iväg igen

Hemma nu efter att jagat runt på stan ett rätt bra tag *puh* tänkte ta ett varmt snabb-bad men nu ringde M o ville att jag ska komma till butiken, och jag har fortfarande skorna på så- why not?
Så då är det bara att slänga på sig västen igen och köpa take away mat för jag är vrålhungrig.

Men vad ska man köpa då? gott det skulle vara med wok eller en hamburgare eller kanske grillad kyckling Hmm.. aja får tänka ut något på vägen för nu kan jag inte tänka klart känner jag och skriver bara om mat :P

Ciao!

Tisdag

sen "dagens" men nu är vi precis hemkommna så jag tog en nyss ;-) vilket höst väder det är ute :/

Pälsväst- La Redoute
Kjol- Twist &tango
strumpisar- Lindex
Fransväska- La Redoute
Boots- Wedins
Kofta- Bik bok
Studs- Hallbergs

Mini pimp?

En liten mini pimp gosar i min pälsväst, Elwira har inte missat att det är  trendigt med pälsväst nu i höst så hon funderar på en fast i storlek mindre till sig själv, så hon också får känna sig lite trendig när hon är på vift i barnvagnen ;-)
Skämt o sido, söt var hon i vilket fall i päls!



En investering

Alltid trevligt när paketen dimper ner i brevlådan så man slipper gå till posten ;-) För den här koftan kom nämligen i brevlådan idag.
En helt vanlig, enkel 100% kashmir kofta från märket BEST som finns hos La Redoute.
Jättemjuk och skön direkt på huden och kliar inte och sticks som Lotta på Bråkmakargatan sa :-) för det är så extremt obehagligt tycker jag. Koftor ska vara varma och mysiga och den här kan man faktiskt ha året runt dessutom.

Koftorna ska hellst ha knäppning så man kan knäppa upp dom om man blir för var tycker jag.
Jättebillig är den inte men jag har hellre få kvalitets koftor som håller i åratal än flera budgetvarianter i kassa material som kliar och inte håller sig snygga länge. För plagg som denna är ju en investering!

Den här koftan skulle jag vilja ha i någon fler färg och nästa gång ska jag köpa storleken större så den blir mer oversized. Ska hålla utkik efter någon riktigt bra rabattkod.
Koftan finns i flera färger här

Update: koftan började noppa + att det gick hål i en söm efter jag bara använt den någon gång och min ena syster beställde också en och hennes noppade med, så kvalitén var inte vad jag trodde och koftorna åkte tillbaka



Spana in det här!

Kolla in den här lill killen så skicklig han är! En annan hade ju trasslat in sig totalt *haha*
Kolla HÄR

Jösses!

Elwira äger förstårs ingen egen mail men jösses, idag fick hon reklam fast till min mail. Man tycker att de borde kolla upp med personnumret lite bättre kanske. Såhär stod det;

" Hej elvira!


Just nu får du en snygg väska eller randig topp
om du beställler 5 nr av Veckorevyn. 

Klicka här för din väska eller topp! "


Ja för det är ju bäst att börja läsa veckorevyn i så tidigt stadie som möjligt och jag undrar om hon ska välja väskan eller toppen ;-)

Telepati med systers bebismage

När syster T med magen var här igår så la vi in lite fler bilder hon hade i sin kamera i min dator och de här tyckte jag var jätteroliga- för när Elwira satt i systers knä så tittade hon och kände massor på bebismagen,såg nästan ut som hon försökte lyssna dessutom. Jag tror hon telepatiserar lite med bebis i magen om vad som komma skall =)

cape kofta

Cape är  ett riktigt gosigt och fint plagg tycker jag och den här koftan/capen är helt underbar tycker jag, med skärpet och detaljerna- ja allt förutom att den är i acryl, men vad gör det när den är så fin! Fint höst o vinter plagg


Den lilla svarta

Många fina klänningar på asos just nu som den här enkla och snygga vippiga klänning i silke, så snyggt med svarta små klänningar!


Underbara Måndag ;-)

Igår var syster med fina magen och hennes sambo här och hälsade på en stund i vår fortfarande rätt tomma lägenhet ;)
nu såg man verkligen att magen vuxit sedan sist, det går ju så fort på slutet, jag kände mig som en vandrande mage de sista veckorna =)
Vi har inte varit ute ännu idag för det har regnat och varit riktigt grått och trist, men nu har det åtminstone slutat regna så vi ska gå ut en liten sväng senare,måste bara smälta hamburgaren o pommes fritsen som jag nyss svullade i mig tillsammans med M, känns som jag rullar fram just nu. I går var det ju så soligt och fint väder här varför ska det alltid slå om så fort för?
 






Elwira far överallt =)

Nu ligger inte Elwira kvar någon längre stund på samma ställe där man lägger henne, nej om jag lägger henne på hennes täcke i vardagsrummet och går iväg en halv minut ja då ligger hon halvägs bort i hallen eller hittat något annat roligt utanför täcket, som barnvagnen eller nån sladd eller dylikt, hon är verkligen överallt i vardagsrummet *haha* 
Elwira kör en kombination med att rulla iväg samt hasa sig framåt, så hon är duktig  =) Och det är fortfarande superkul med allt som prasslar när hon rör på det såklart.
Och om man tar bort det hon fått tag i, då kan hon bli riktigt sur! hhihi man ser verkligen att hon börjar bli större nu!

En sån där lekhage måste vi nog in-skaffa som man kan flytta runt och ta med sig. Skulle vilja kunna ha den i köket- och vardagsrummet samt när man åker bort. M:s föräldrar sa att de hade en sån till alla barn när de var små och det hade fungerat superbra, för man har ju inte en chans i värden att hinna ha koll på kidsen varenda sekund, för man måste ju få andra saker gjorda med.

Tror att det kan vara jättebra? För då kan man ju ha en massa leksaker där i och ha roligt dessutom.



(bild tagen för några dagar sedan)

Söndags promenad


Väst- La redoute
Tröjor- bikbok + La redoute
Jeans- Fornarina
Boots- Wedins
Pärl örhängen- Hallbergs guld
Mössa- Antik Batik

Sol energi

Är jätteskönt väder här idag med massvis med sol så nu har jag precis satt på mig dubbla tröjor och väst. Tänkte gå en sväng vid hamnen och sen till butiken.
Det gäller att suga i sig all sol så man får energi känner jag just nu, för det behövs alltid. 

Elwira håller på att somna i vagnen nu så ska sätta på henne lite varmare innan vi går eftersom vi ska kila iväg vilken sekund som helst här nu.

Ha en bra och förhoppningsvis solig dag!

Lite nytt

Strumpor går verkligen åt som smör i solsken här, precis som till en själv så försvinner de och slits ut (trots att hon inte går än) Gillar strumpbyxor bäst, men lillan har ofta byxor med.
Så jag gick över en sväng till H&M idag och köpte några nya par. 7 nya bodys köpte jag också, tre i stl hon har ny och resterande i kommande storlek.
Kunde inte undvika den söta hello kitty klänningen, så den fick åka med den med.
H&M är ingen storfavorit när det gäller barn kläder men man kan inte undvika att shoppa lite där då och då samt hitta lite godbitar i bland, för fina kläder finns det ju att få tag på där.
 
Trots att kvalitén inte går att jämföra med vissa andra märken så gillar jag att blanda upp med H&M- precis som man gör till en själv.

Babysim?

Ringde runt och kollade upp om det fanns någon av bokad plats idag på babysimmen, men icke. Hade velat börja med det för Elwira skull när var efter 4 mån men det har varit fullbokat länge så vi får vänta till vecka 2, i Januari *suck*
Jag frågade om det inte var för sent att börja då, men det tyckte inte hon jag pratade med, så bättre sent än aldrig kanske?
Tror det kommer vara jättekul för henne, synd bara att det ska vara fullbokat överallt =( man skulle väl bokat upp sig redan när hon låg i magen om man skulle haft någon chans att få en plats, men man kan ju inte tänka på allt...

Inte beach utan badhus 2009 blir det ;-)



I ull

Söta och lite anorlunda är sakerna från märket En Gry og sif . Den fina förvaringboxen och den jättefina prinsessasken föll mig i smaken. Materialet är 100% ul som tovas för hand och jag gillar kombinationen av handarbete med Scandinavisk design.

Från: Inreda

Och så var det Fredag

Har varit trött redan från start i morse men blev piggare efter lunch men sen har jag gått omkring och gäspat hela dagen. Var ute en stund idag och hängt i M:s butik men inget blev jag piggare av idag.

Ätit kyckling med M nu ikväll och proppat i mig en MASSA choklad hela dagen för då blir man ju pigg för stunden ;) Tänkte kolla på någon film nu ikväll men jag tror faktiskt jag ska ta ett skönt bad och sedan dra på sovmasken och sussa faktiskt, för jag tror jag har lite sömnbrist just nu.
Men jag får skylla mig själv eftersom jag gått och lagt mig så sent på sistonde.
Vill vara pigg nu till helgen då vi får två besök förhoppningsvis :-)

Så badkaret nästa då.

Trevlig helg!

Den lilla svarta med nitar

Det här måste ju vara ett kap till stass, 249:- bara även den från halens. Tycker den ser helt underbar ut med dom silver färgade nitarna och den slimmade modellen! ser ut som en klänning som inhen skulle tippa att den kommer frånjust halens. Den här funderar jag starkt på att beställa...


Bild Halens


Otippat

Två jättefina fuskisar fann jag på halens, och den vita pälsen är ju en sån perfekt jacka att ha över party outfiten eftersom den är modell kortare.
Och den bruna lilla pälsvästen är också snygg och perfekt till vardags, inomhus eller utomhus.
Kostar 995:- resp 599:-

bilder Halens


Svarta med nitar

Jag är helt såld på dessa grymt snygga och lite rockiga ankelboots från topshop, tänk vad lite nitar kan göra och försköna en hel sko. Galet snygga är dom helt klart.


Från Topshop


Fredag


Skinnjacka- Bruunz Bazaar
Kofta- Only
Kort fodral- H&M
Prickiga strumpbyxor- H&M
Skor- Nilson

Billigare i barnsize

Om det inte vore så att jag hade ett par nya rosa converse så skulle jag absolut klicka hem dessa som egentligen är barn converse men finns upp till strl 39 och kostar fn strl 36 499:- ett par "vuxen" converse kostar min 649.- så varför inte välja det billigare alternativet?

Från ellos

Torsdag



Kofta- Vero Moda
Topp med spets- Twilfit
Gråa jeans- Gina Tricot
Boots- Wedins
(skinnjacka ute)

Regn

Regnat hela morgonen och fm här idag men nu verkar det vara lite uppehåll, ska gå ut en liten sväng senare för att få lite luft.
Har sån jädrans huvudvärk idag, inge kul alls jag blir så seg då. Elwira vaknade halv sju i morse och var vrålhungrig så M gick upp och ordnade en flaska åt henne.
Vi alla var jättetrötta så vi somnade om och sov två timmar till- var skönt men nu har jag fått huvudvärk, förmodligen pga av vädret så det känns som jag skulle kunna ta en lur snart.
M var och köpte Kebab med strips här nedanför vi bor och det var de godaste stripsen jag ätit på länge, bättre än Burger Kings som har varit favoriterna.
Det är väl  tur ändå att det finns snabbmat när man har huvudvärk och inte orkar laga mat.

Ska göra iordning lite fruktsallad och ta lite mivitotal till det och vila bort huvudvärken. Sen måste jag ut-man blir ju bara segare av att sitta inne.

Ha en fortsatt bra dag!


Söta kudden

Beställde nya hissgardiner häromdagen och slängde även ner denna för bara 99:- i kundkorgen. Var på posten och hämtade ut allt igår och kudden är jättesöt! Nu ska den bara tvättas i maskin först sedan kan Elwira smaka bäst hon vill på den. För allt hon får tag på ska ju in i munnen, och den här är säkert också jättegod ;)

Strumpisar till lillan

Blev påmind om att jag köpt dessa strumpbyxor till lillan för någon månad sedan och plockade fram dom igår och tittade på dom och det står att storleken är 6-12 månader, men hon kanske kan ha dom nu? Har köpt ett till par rosa minnie också, men de verkar ha försvunnit i flytten, men de kommer väl fram.
Ska ta och tvätta upp ett par idag och prova. De verkar vara jättebra kvalitet på dom, och jag hoppas de inte kommer bli noppiga direkt.
Vita strumpbyxor använder jag mycket men jag tycker det är svårt att hitta några med bra passform och bra kvalitet´.
Har provat strumpbyxor från H&M och lindex men de hade inte så bra passform. Och de som används nu kommer från NowaLi och sitter jättebra, men blir noppiga efter bara någon användning.
Så nu hoppas jag att de från Trumpette ska vara riktigt bra, och de har dessutom halksula som blir bra när hon blir lite äldre och även nu för då kommer hon få bättre grepp när hon ålar runt, för ibland spjärnar hon emot med fötterna.



Från Babyshop


I sin babysitter

Elwira i morse i babysittern som hon gillar att sitta och "gunga" i, hon kör med benen upp och ned så hela stolen gungar hej vilt!


Ute i god tid

Lite tidigt att blogga om julen kanske men jag längtar faktiskt till julen och allt mysigt som hör till. Längtar att baka och göra massor gott godis och få pynta julgranen!
Jag gillar inte så mycket pynt på julen men julgran, stjärnor i fönstren en fin amaryllis är ett måste! För mycket tomtar och lull lull är bara jobbigt.
Hittade jättefina julgranskulor redan nu på ellos som säljs i 32 pack för 99:- Dom silvriga är jag sugen på. För de övriga färgerna har jag redan. Men max tre olika färger på julgrans kulorna vill jag ha i granen, och helst enbart en massa kolor och tjockt glitter.

Nej nu ska jag sluta tänka på julen och gå ut igen och njuta av höstvädret ;-)


Charm club

I Thomas Sabos charm club kollektion hittade jag dessa underbara smycken med bland annat musse & mimmi och andra klassiska disney figurer på. Armbandet är helt fantastiskt sött med massor olika figurer på. Hans smycken gör alltid så man får vill ha- begär! Bättre bilder finns på hemsidan här


Bilder: Thomas sabo

Onsdag

Inviger mina nya Converse idag, bäst att passa på så länge vädret tillåter. Ska lägga upp någon fler bild sedan om jag hinner, för batteriet i kameran dog.

  • Fuskis päls- H&M
  • Topp- H&M
  • Kjol- Twist & Tango
  • Strumpisar- Lindex
  • Skor- Converse
  • Sötvattenpärlor- Hallbergs guld
  • Fransväska - La Redoute


 


Beslutsångest

Har lagt upp det här Juicy Couture settet till salu på Tradera men nu när jag drog på mig det för att fota till eventuella köpare så är jag inte lika säker om jag vill sälja det...vad jobbigt det blev nu. Det är ju helt underbart mjukt och skönt, varför skulle jag lägga ut det för? går det ta bort annonsen? eller kanske sälja ändå? Hmm...


Alla sover vi olika


Den här lilla damen kan då ligga på dom mest lustiga sett när hon sover. Igår låg hon i dom här poserna bland annat. Hon vill gärna ligga med huvudet inkört i ett hörn av spjälsängen dessutom. Så som hon ligger på högra bilden, eller hon ligger ju knappt. Men det ser inte så bekvämt ut. Men vi alla har ju våra olika sov ställningar :-)



Cool rea

Såg på babyshop att det har massa rea på bla Amplified Kids snygga T-shirts och klänningar till de små, från  179:- kostar de nu.
Jag tycker dom är riktigt finta och framförallt coola!


Från Babyshop


Dags att byta

Det är hög tid att byta ut mina bilden här i headern på bloggen ser jag... speciellt den bilden på enbart mig som jag tog när jag provade en klänning mindre än 4 veckor efter förlossningen...
Och på de övriga bilderna är ju Elwira bara 2 dagrar respektive några veckor gammal bara.

Dags att uppdatera lite iallafall, hoppas jag kan få hjälp med det.

Glamour prassel

Här har det varit ett underbart höstväder idag och det har varit riktigt skönt att vara ute i solen idag. Har varit en såndär dag då man även träffar alla på stan dessutom, min gamla chef på mitt förra jobb och min nuvarande för att nämna några. Konstigt det där när alla verkar vara på stan samtidigt.

Nya Glamour damp ned här hemma idag och i det här numret är ju Victoria Silvstedt gästredaktör så det ska bli extra kul att läsa lite senare. Den var tydligen väldigt intressant enligt Elwiras mening då den prasslade sådär härligt som hon gillar ;-)

Snart är det dags för ett bad och mina naglar bör lackas om ser jag, värsta jag vet när nagel lacket är kant stött, ser så trashigt ut så det måste bort bums. Är så snyggt med rätt korta röda eller mörk lila naglar nu på hösten tycker jag.
Ska bli avslappnande först ta ett bad,läsa GLAMOUR,och fixa naglarna nu ikväll.

Trevlig kväll önskar jag!




Tisdag

  • Skinnjacka- Bruunz Bazaar
  • Tunika Vero Moda
  • Spetstopp med sammetsband - Josefson
  • Strumpbyxor- H&M
  • Skinnhandskar med dragkedja & rosett- H&M
  • Väska- Via Spiga
  • Boots-Wedins


Kläder är lätt, mat kan vara svårt

I var och varannan blogg man kikar in på så bloggar de flesta om mat mer eller mindre och jag blir så sugen nästan varjegång när folk visar bilder på bakverk, pajer, middags recept och dylikt. Den måltiden som det verkar bloggas mest om måste väl ändå vara tacos? men det är ju också väldigt gott och lätt att göra, jag gillar att byta ut köttfärsen mot kycklingfile ibland, mycket gott.

Modebloggar i all ära, det är kul att läsa tycker jag men med just mode så blir jag inspirerad av nästan hela tiden via tv, nätet, tidningar, folk på stan etc och jag vet nästan alltid vad jag vill ha på mig och vad jag tänker in skaffa.  
Men med mat tycker jag det kan vara svårt att veta vad man ska äta till middag exempelvis och finna inspiration så man inte äter samma hela tiden. 
Samt med en fem månaders baby girl här hemma så vill man ju gärna att det ska vara relativt enkelt att laga om man är själv hemma dessutom, för att laga något avancerat till mig själv är det inte tal om- då blir det bara trist att äta själv.
Men när M är hemma eller om man har besök så är det mycket roligare att duka fint och laga något som tar mer än 30 min att slänga ihop.

Kläder är lätt men mat kan vara klurigt, jag måste helt enkelt leta upp nya mat bloggar och uppdatera mina recept tror jag nog allt.

En "blogg kokbok" borde tryckas, en kokbok från Sveriges bloggar med  personliga recept från olika bloggare- vad tycks om det?


Lite klös ska det va ibland

Jag tycker det är supersnyggt att ha någon ut stickande accessoar eller detalj som syns och den rosa kjolen är en sån som passar året runt, när det är varmare med brunbrända ben eller som nu på hösten med strumpbyxor, läckerbit där!
Och kjolen med leopard tryck som det är lite klös i ;-) som just precis gör så att outfiten får lite klös (precis som mina leopard tights jag hade på mig häromdan) 

Och den flerfärgade clutchen är ju helt underbar, kolla vilka härliga färger är hel galen i hela den kombinationen av färger- så snyggt! Tänk vad den skulle liva upp den mest trista outfiten, till ett par enkla jeans och en basic topp så är man vardags snygg eller till den lilla svarta o stiletto så är man snygg på festen eller middagen på ett kick.
Eller till den skira kräm färgade blusen- så fint! 



Bilder: Asos


Uppe med tuppen

God morgon! Är uppe med tuppen här hemma idag då lillan vaknat extra tidigt idag, hon brukar nämligen aldrig vakna tidigare än 08.45 i vanliga fall. Men mat har hon fått precis och så la jag henne i vår säng brevid M och gick själv in på badrummet en sväng, och när jag kom tillbaka ja då hade hon somnat om nu, så söt.
Tänkte gå en liten runda längs med hamnen lite senare om vädret tillåtet, fast jag tänker inte ge mig ut om det regnar.

Men jag hamnade här jag men ska krypa tillbaka under de varma täckena nu känner jag. Ser lite mörkt och vått ut utomhus just nu, så jag går och tassar tillbaka och lägger mig igen och hoppas på att det är SOL nästa gång jag vaknar ;-)

Ha en bra dag!

Bus fröet

Lillan busar iväg ut på golvet! Hon rullar ALLTID iväg från täcket och så går man och lyfter tillbaka henne och då tittar hon på mig och ser jätteglad eller oskyldig ut och sekunden efter jag flyttat henne ja då har hon rullat iväg på äventyr igen ;-) Bus trollet där!


Ett bra avslut

Har precis ätit en sen middag här hemma tillsammans med M. Har varit i butiken i dag på fm och kortläsaren hade slutat fungera så det var lite kaos i butiken för M, och jag kunde ju inte vara till så mycket hjälp.
Elwira har varit rätt rastlös idag och har absolut inte velat ligga själv så idag har jag haft fullt upp med henne och både jag och M hade glömt bort att äta idag, eller lite har man ju fått i sig men inte mycket.
Just nu är dock alla mätta och belåtna och Elwira ligger nybadad i sin pyamas och är nöjd och "pratar" och håller i sina små leksaker och rullar runt.
Ska snart själv ta mig ett långt bad och fortsätta mumsa smågodis och gå och lägga mig tidigt i kväll för jag är helt slut körd i huvudet nu känner jag - skönt med ett bra avslut på den här dagen!


Skulle passa mig

Den här skulle passa mig perfekt! kakmonster som jag är och kommer alltid va *mums* Nu blev jag allt sugen...
den här kommer från  Forever21

Måndag


  • Skinnjacka- Bruunz Bazaar
  • Topp med Tweety tryck- H&M Young
  • Chinos- Ellos
  • Skor- Nilson
  • Väska- Via Spiga


Rubbad sömn

Konstiga drömmar har jag haft i natt och sovit sisådär hann knappt lägga mig förens lillan vaknade och ville äta lite, men det var ju inget konstigt med det, eftersom det händer då och då nu för tiden och så somnar hon alltid om på direkten så. Men sen direkt efter jag precis somnat så börjar det pipa om den där jädrans brandvarnaren, tror den låter så när batteriet måste bytas så jag fick masa mig upp och ta loss dom.
Sen tog det ett tag innan jag kunde somna om, det måste ju vara det värsta som finns när man blir väkt precis när man det är som skönast när man precis håller på att somna!
Sen har jag drömt skumma drömmar hela natten och vaknat till och från så idag är jag inte direkt jättepigg.
Har lust att gå och lägga mig nu och sova några timmar extra men det har jag inte tid med nu, ska strax iväg här innan lunch.
Fick en avi från my first room idag, ska bli kul att se innehållet :-)

Hoppas ni får en bra dag!



Ingen fin söndags middag här hemma

Nej ingen fiin söndags middag här hemma inte för oss ikväll. Först var nämligen tanken att M skulle skulle gå och köpa en ny stekpanna, så vi skulle kunna laga någon god kött bit ikväll för alla våra stekpannor har vi bränt sönder (glömt dom på plattan så teflonet förstörts)och vi har bara en äldre kvar nu och stan stänger fyra här på söndagar och det här med köttbiten kom vi på en kvart innan stängning.
Så M knallade iväg på jakt efter en bra och ordentlig stekpanna och jag stannade hemma med lillan. När han kom tillbaka så hade han en kasse från Cervera med en stor stekpanna i och två PIZZOR *haha* han blev för hungrig och orkade inte handla och göra iordning mat, så då fick det bli junk food. Men jag blev lika glad för det eftersom jag var jättehungrig jag med =) Pizza är allt flottigt och gott!

Vad har ni ätit i kväll, något glammigare än pizza kan jag tro?


Hello hello

Var inne på ellos hemsida nu och beställde flera vita hissgardiner därifrån, eftersom jag var så nöjd sist med dom därifrån. Men nu har vi bredare fönster i nya lägenheten så nya behövs.

Och jag föll för desa hello kitty textiler som också fanns där! Har väl aldrig varit något fan av Hello kitty (?) men jag tro jag börjar bli det mer och mer nu, beror kanske på att jag fått en liten tjej? vad vet jag- sött är det i varjefall.
Den där kudden kanske man skulle lägga på beställningen....

Med koden 180612 får man 20% på hela beställningen.


Söndag

Ingen vidare bra bild, får se om vi ska iväg en sväng igen senare så får jag ta om den.
 

  • Pälsväst La Redoute
  • Top- Espit
  • Kjol- Twist & Tango
  • Lila strumpisar- H&M
  • Skoletter- ellos

Wait forever

Sitter och vickar på rumpan såhär på morgonen (eller förmiddag är det väl nu) till en viss låt,  tyvärr spelas inte hela låten och den finns inte på youtube heller :-( så jag sitter o spelar den om och om igen *hihi* Och om du vill lyssna på det jag babblar om så hittar du den här

Guten morgen!

Här har solen precis börjat kika fram och det verkar bli en solig söndag idag- härligt! Ska ev gå ut med M och Elwira på en promenad senare, ska bli skönt för just nu är jag lite trött och seg.
Gröt med mjölk och hemma gjord svartvinbärssylt och mackor har jag fått i mig och jag känner mig så nyttig varje gång jag äter gröt.Havre grynsgröt med psylliumfrön (krångligt namn det där) och krossat linfrö i, blir nästan precis som pappas gröt :-)

Tvätta och städa ska göras här idag, kartonger och Ikea kassar måste ner i källaren och så börjar tvättkorgen bli full samt att det ligger saker nästan överallt just nu- ja det finns att göra idag om man säger så.

Något gott att äta måste fixas också, får se vad det blir. Har varit sugen på att baka bröd i några dagar nu så det ska jag nog göra. Huslig passar in på mig idag ;-)

Ha en skön söndag!


Den lilla

Har precis varit inne och kikat till Elwira som sussar för natten och jag kan aldrig sluta pussa och snusa på hennes lilla bebis huvud! Hon ligger där på mage (som vanligt) och sover och M blir lika orolig varje dag just för att hon sover så, men när hon vänder sig så fint själv så tror jag inte det är någon fara, och så har jag tagit bort kudden. Hon vänder ändå alltid tillbaka om man vänder henne på rygg.

Hon är helt underbar vår dotter och man kan aldrig sluta titta och pussa på henne, man blir så glad och när hon skrattar så smälter hela min själ, ofattbart att något så vackert är vårt och lever här med oss.

Nu måste jag gå tillbaka och titta lite till - tänk att man kan vara så söt även när man sover!


Blek tänderna billigast Stockholm!

Kan tipsa om ett ställe i Stockholm som heter City Dental och har Sveriges lägsta pris på tand blekning, och just nu kostar det endast 995:- för över och underkäke!
Jag har varit där och de gör avtryck på tänderna så man får vita skenor formade exakt efter ens tänder och sedan får man med blek gel så trycker man bara ut gelén i skenorna och sover eller har på sig dom några timmar hemma.
Det är utländska utbildade tandläkare som jobbar där, men även svensk personal finns.

Är sjukt billigt och resultatet blir jättebra! Deras hemsida och mer information finns HÄR

Skinnjacka säljes

har lagt ut en anons på en skinnjacka från h&m i stl 34  på tradera. Om du kanske är intresserad så klicka HÄR

Lördags outfit


  • Skinnjacka- Bruuns Bazaar
  • Tunika/klänning- Vero Moda
  • Grovstickad kofta- Only
  • Leopard strumpbyxor- Gina (?)Köpta förra eller förförra året året tror jag...
  • Skor- Nilson
  • Väska- Via Spiga

25% rabatt

Hallbergs guld kör med 25% på deras sortiment just nu och har länge velat ha ett par nya sötvattenspärlor men det har aldrig blivit av att jag gått och letat efter ett par. Men så var syster T på stan och såg att de hade rabatt på Hallbergs guld, så hon "köpte ut" ett par till mig, och dom är helt perfekta! Dessutom skickade hon dom med posten och de damp ned eller snarare satt fast i brevlådan igår :-)

Fina va?

Shoppat på tradera

Har shoppat den söta vind jackan samt fleece jackan från P.O.P på tradera, och båda såldes oanvända med lappar kvar så de var helt nya och oanvända. Jackan används flitigt just nu och fleece jackan har inte tvättats ännu. När det kommer bli kallare så kommer den vara perfekt under jackan nu i höst.
P.O.P har ju lite större storlekar, så dessa kommer hon inte växa ut direkt, för dom är lite stora  just nu, men på vindjackan så har jag dragit de elastiska banden i jackan, så då blir den lite bättre.
Gillar den här rosa nyansen bättre än den mörkrosa som jag sett här i butik, jag vet inte om de slutat tillverka den ljusrosa? I vilket fall så har jag fått de jag ville ha och är super nöjd. Men något fynd var det inte, runt 500:- st betalade jag för dessa, men några hundringar sparade jag ifall jag köpt dessa i butik så det är ju alltid något.

Det finns alltid större problem än de man själv har

Hur ofta klagar man inte över tusentals små problem som oftast förstoras upp? Jag gör det nog rätt ofta, men om man inte har några "stora" problem så hittar man alltid de små. När man mår riktigt dåligt så struntar man totalt i allt man i vanliga fall skulle bry sig om- i varjefall gör jag det.
Men när man mår bra och livet rullar på,det är då man kan hitta små fel här och var och klagar över mindre stora problem.
Jag vet att jag kan vara ganska ytlig, för mig betyder utseendet mycket både fysiskt och psykiskt, jag mår mindre bra om jag inte kan se ut och klä mig som jag vill, för genom utseendet kan jag leva ut min personlighet.
Och när man har dagar då exempelvis håret känns risigt och trist och ut växten gror, ja då blir hela min mentala känsla rubbad och jag blir sur och trist. Då fungerar inga positiva tankar fast jag vet att det är vardags problem, eller om det kan kallas problem, för hur identifierar man problem?
Jag vet med mig att jag är som jag är och att jag många gångar är ytlig men försöker alltid tänka att jag vet att det finns människor som har riktiga bekymmer, är sjuka och mår dåligt.

Häromdagen fick jag reda på att ett par släktingar till oss, ett par vars fru har fått stroke och nyligen när det var hennes födelsedag så var hennes man var och hälsade på  henne på sjukhuset. Hon kan inte röra hela vänster sida av kroppen! Livet har förändrats totalt för henne och sin man,deras barn och barnbarn.

Som mamma sa "livet ska inte kastas bort"

Morgon bad

Är en ganska ny vaken och ny badad Erika just nu. Det är regnigt och trist väder här och jag var jätte frusen när jag vaknade i morse så jag tänkte att jag skulle bli lite piggare och varmare av ett bad med lite citron olija i vattnet, och oj vad skönt det var, höll nästan på att somna om.
Har svept in mig nya morgonrocken från H&M som är så mjuk o go, älskar volangkanterna nedtill och i ärmsluten samt fickorna på den. På fötterna är de lite varmare hello kitty strumpor som gäller.
Nu är det dags för lite sen frukost här hemma. Lyssnar på den här låten just nu, var ett tag sedan jag hörde den, love it.

Gott & nyttigt

Efter gårdagens marabou marathon bestående av en amigo, digestiv samt en schwitzer nöt kaka a´ 100 g så kör jag nyttigt idag, en klassiker nämligen fruktsallad!
Det måste väl ändå vara underskattat? Så mumsigt o i min har jag äpple, päron, apelsin, clementin, banan, mango och passionsfrukt samt en skvätt citron på det *mums*

Fredag

Nu när jag har en ny kamera så kan jag lägga upp en dagens igen, so here we go again! :-)

  • Vit tröja- Sisters
  • Pälsväst- La Redoute
  • Jeans Fornarina- typ hundra år gamla
  • Skoletter- Ellos
  • Mössa- Indiska
  • Sötvatten pärlor- Hallbergs guld

Nu du bloggen!

Nu så har jag ny kamera och allt, så nu fungerar allt som det ska. Har köpt en Sony Cyber shot den här gången.
Haft värsta kamera problemen den senaste tiden, först gick min supersnygga rosa Kodak sönder, eftersom jag klantig som jag är tappade den i backen. Sen köpte jag en Rosa Fuji, men var inte helt nöjd med den, så den såldes.
Sen fick jag låna mammas Cyber shot ett tag, men sen var hon tvungen ta tillbaka den och sedan dess har jag varit kamera lös ett tag, men nu så! Köpte samma som mamma och syster T har, eftersom jag tycker den är bra.
Bägge har den i rött, så jag valde den guld-aktiga så de inte förväxlas vid besök :)
Fodralet i tyg/skinn är grymt läckert bara det- så nu är jag glad igen! Har saknat att fota, och speciellt ta bilder på Elwira.
Och nu ska jag försöka bli bättre med dagens outfit bilder i riktigt blogg-anda ;) och övriga bilder också såklart- jag älskar ju att fota.

Så nu blir det mer bilder i bloggen! - yipiee ;-)



Mini knutte

WOW säger jag, vilken SNYGG skinnjacka till den coola lilla tjejen eller killen! Den här kommer från ACNE och kostar ju en slant, men den är ju också stencool, men budget varianter finns förmodligen.
Tänk vad snyggt med en klänning och strumpbyxor till tjejen eller en skjorta och jeans till den lilla grabben.
GRYMT snyggt! och skinn är ju även ett praktiskt och slitstarkt plagg som måste passa jättebra även på den lilla coolingen.



Bild: Sweet funky

Obsessed!

Har kärat ner mig totalt i den här mysiga pälsjackan som ser helt underbar ut, och jag gillar att den är något längre dessutom + att den ser äkta och fluffig ut. Den här veckan skulle den ha kommit i butik, men datumet är tydligen framflyttat till v 46.
Och det är ju lite typiskt att den är från H&M Trend, och det finns inte här där jag bor. Så om jag inte kan få någon att "köpa ut den" till mig så kommer jag sätta mig på ett tåg för att få tag i den helt enkelt, är ju bara en timmes resväg med tåg och så kan jag hälsa på syster T dessutom- två flugor i en smäll.

Vet bara inte vilka H&M butiker i Sthlm som har trend- någon som har en aning?



Bild: Modefeber


Sova med elefanter

En till bild från syster, här har Elwira somnat i soffan på kvällen en stund innan läggdags. Dom där fingrarna slinker in lite hursom =) Hennes pyamas med elefanter tycker jag är ur söt och märket heter Me Too

En bra godnatt bild tycker jag, så natti natti på er!

Mysse

Ser att H&M fått in lite godbitar på herravdelningen. Jag är hel kär i mössan med fuskpäls i! Förmodligen är den alldeles för stor på mig, eftersom det är herrmodell =( Annars skulle jag slagit till! I svart finns den även i.

Undrar om M skulle sätta på sig den?  :-)




Bilder: H&M


Rött på fötterna

Hittade ett par perfekta röda pumps från London Rebel, det är inte det lättaste att hitta just röda som ser snygga ut samt inte är för dyra, för dessa kostar 498:-+ frakt. Dessa är fodrade i skinn och ovandelen är i syntetlack med en klackhöjd på 10,5 cm. Finns också i svart som också är snygga, men jag gillade att var röda.
Rött är ju så snyggt och hett nu på hösten och dessa skulle jag vilja bära till svarta strumpbyxor, svart lite högre kjol, vit blus och en kort pälsjacka. Extra coolt skulle det vara med en svart hatt till!

Skulle vilja göra såna där fina collage som många bloggare gör- skulle vara så skoj! Någon som har något tips på något program som man kan göra det i? ladda ner? Förutom photoshop som kostar skjortan då...


Ruggit ute mysigt inne

Sovit som en stock i natt men hade gärna sovit någon timme längre men jag ska nog ta en liten lur tilsammans med Elwira när hon tar sin senare.

När man tittar ut genom fönstret idag så blir man inte direkt sugen på att gå ut, regnigt och ruggit och ser så kyligt ut *hu*
Skönt att inte ha några måsten idag, ska mest vara hemma idag och busa och mysa.
 M börjar jobba efter lunch tid så vi blir själva några timmar. Kanske ska ta och läsa lite idag? var ett tag sen sist.
Elwira ligger på ett stort täcke i vardagsrummet idag och rullar runt som bara den och hamnar hela tiden utanför täcket och ligger en bra bit ut på golvet, och så på något sett hamnar hon alltid vid en blå ikea kasse som står kvar där som ju är såå rolig eftersom den prasslar massor när hon rör vid den :) Och en av hennes virkade skallror är nog extra kul idag med, och så "smakar" hon på den och skallran ser ut som en cupcake i form, så det ser lite kul ut!
Hon är mer på vardagsrumsgolvet än på täcket minsann, så nu är det dags att gå att lyfta tillbaka henne- igen ;-)



Juicy Couture set säljes

Har lagt ut en annons på ett lyxigt Juicy Couture set i velour nu på Tradera i strl Petit/Small i färgen Bordeaux nu.
Klicka
här för att komma dit.

Bild: nelly

I-lands problem

Har plockat och rensat med mina och Elwiras kläder här hemma idag, jag rensade mycket innan vi flytten men idag var jag lite striktare än sist. vill lägga ut några anonser på blocket/tradera med, så man blir av med det man inte har någon användning för.
Nu har jag sorterat ut alla lillans utväxla kläder och lagt dom i små vikta högar med respektive kjolar, bodys med kort/lång ärm, byxor, strumpbyxor, pyjamasar, små strumpor och strumpbyxor samt hängt upp alla klänningar och ytterkläder i en garderob.
Så nu har man koll igen på vad man har och inte, kan ivarjefall konstatera att Elwira nästan har för mycket kläder i storleken som hon har just nu. Ifall man man ska köpa något nu så får det bli i kommande storlek nästa gång.
Jag skulle vilja ha en miniatyr- klädstång till henne, undra om det finns?  

Vilket härligt väder det varit också, var så skönt när vi var iväg idag för några ärenden. Trots att det är kyligt i luften så känns det som solen värmer. Värme i kropp och knopp i varjefall :-)

Åh vad jag skulle vilja se på tv ikväll, ja för det är lättare sagt än gjort- vi lämnade kvar vår gamla tv i gamla lägenheten där M:s syster har flyttat in nu eftersom vi tänkt fixa en ny efter vi köpt ny soffa. 
Vi har inte riktigt bestämt oss för vilken soffa det ska bli heller så det är vårt I- lands problem just nu...
Hade gärna velat sett Bonde söker fru som börjar nu ikväll, eftersom det är en vän till M:s familj som är med där den här säsongen. Men man kanske kan kolla via datorn? Måste kollas upp!

Missat bokstäver

Dessa fina bokstäver har jag totalt missat, hur nu det gått till? Tänk vad fint det skulle vara att ha hela Elwiras namn på väggen i hennes rum, det skulle passa perfekt tror jag.
De vänstra bokstäverna med knytband är gjord i trä och den andra är gjord i MDF, vad nu det är för material? Jag föredrar dom i trä.
De med prickar finns i flera olika färger och den i trä finns med blå,rosa och gula band. Fina eller hur?


Från My first room

En såndär utmaning igen

1. Hur mycket slösar du ungefär i månaden på kläder, smink och skor?
Helt olika, olika från månad till månad från en tusing och uppåt.
2. Dyraste plagget/skorna du köpt?
Min dunjacka från Boomerang tror jag.
3. Bästa fynd i år?
hmm... kanske en jacka från Bruuns Bazaar
4. Ett köp som fortfarande finns i garderoben med prislappen kvar?
Eh.. ja det finns nog minst ett och så några plagg till lillan.
5. Hur många par skor har du hittills köpt under 2008?
10 jag kan komma på
6. Om jag gav dig 1000 kronor, vad skulle du köpa för dem?
Fina inrednings prylar till Elwira.
7. Hur mycket pengar är du villig att spendera på en vinterjacka?
Jag har min underbart varma och lätta vinterjacka jag köpte i slutet av förra vintern nu och den kommer jag använda många vintrar, men max 5000:- (?)och då ska det vara en klassiker.
8. Brukar du dölja dina påsar när du kommer hem efter en shopping runda, för att slippa höra klagomål över ditt sätt att spendera pengar?
Nej varför skulle jag göra det?
9. Spara eller slösa?
Slösa - always! men försöker vara spara, men misslyckas oftast....
10. Dina fem senaste köp?
1. Presenter till väninna
2. Pälsväst
3. Liten fransväska
4. Filt till Elwira
5. Thilde kudde till lillan osv...

Den här utmaningen tog jag från Englas blogg.

Jag utmanar Bente, Therese, Petra, prinsessan, ahren, Hanna, Erika många den här gången =)

Baby hunter

hihih, jamen här fanns det ju! Hunter stövlar till barn =) de från Tretorn var ju också jättesöta!


Också från Brandos

Pink Hunter

Jag har ju redan ett par rosa gummistövlar med störning från Viking, men dessa var snäppet finare, i just den här bubbelgumsrosa färgen! Men två rosa par är väl lite överflödigt....?
Har även hört att Hunter gör gummistövlar till barn också,och det måste jag kolla upp, för M avskyr alla gummistövlar till barn, så ett par snygga är inte det lättaste att hitta tror jag men vi har ju ett tag på oss att leta, jag menar lillan är ju bara fem månader nu ;)
Åh men jag är kär i dessa rosa gummistövlar- till mig! (och spana in de silvriga- coola! finns i andra färger också)


Bild: Brandos

Slocknade som ljus

Den här är från samma helg i Stockholm. Hade precis tagit en dusch och klätt på mig och tänkte gå till tåget, men då låg T och Elwira och sov i sängen och det såg så skönt ut och jag var så trött så jag la mig och somnade jag med.
När T vaknade knäppte hon den här bilden. Lite kul hur vi ligger med händerna :)


I Hear Music

Åh så söt den är den kräm/beige  färgadeklänningen med små svarta noter längs kanten, det gör den lite rolig och fin på samma gång,
Sass and bide jeansen är helt perfekta, men jag ska inte beställa något därifrån så man får väl hoppas det dyker upp några liknande här i stan...
Och slutligen, den svarta skinnkjolen med fransar är "to die for"! Den skulle vara skit snygg till brun brända ben eller strumpbyxor, heels och ett enkelt linne och så kan man dansa hela natten lång! Det skulle jag göra ifall jag hade den i min ägo ;-)


Bilder: Topshop


Budget bag

Kan verkligen rekommendera denna väska som jag beställde från La Redoute som kom tillsammans med min underbara pälsväst härom dagen.
129.- kostar den (!) och är som sagt i kalvskinn, så kvalitén känns bra med tanke på priset. Bra storlek dessutom, 30 x 25 cm.
Tycker det är snyggt med fransar som en liten accessoar som denna och är klockren att hänga tvärs över pälsjackan eller skinnjackan.
Ser lite sådär avslappnat coolt ut när fransarna dinglar lite på höften- snyggaste och billigaste lilla frans bagen.

En bra dag

Idag har det varit en bra dag, pigg och kry och inte som igår trodde nästan jag höll på att bli sjuk där.
Vaknade ganska tidigt och då vaknade även Elwira så jag la henne i vår säng och så låg vi alla tre och myste och sen somnade vi om allihopa och sov nästan till tio- skönt!
Sen frukost och sedan tog vi tag i flytt kartongerna och blev i stort sett klara, det är lite plock kvar dock, men det har jag låtit vara idag.
Varit strålande solsken här hela dagen så inne har jag inte velat vara. Invigde min super snygga päls väst från La Redoute idag, som är snygg,mysig och rätt varm dessutom, M tyckte också den var fin.
Det är ju inte alltid han lägger märke till mina kläder och klädombyten dvs ;) Ibland skulle jag nog kunna byta tröja tio gånger på en dag utan att han skulle märka någon skillnad *haha* exempelvis om jag har nya skor på mig, så märker han inte det, eller så påpekar han det bara inte alla gånger.
Fast sista tiden tycker jag har har bättre koll, som när jag har fixat håret de senaste gångerna då har han sagt att det sett snyggt ut, utan att jag frågat. 
Och när han säger att det är fint, ja då är det det.
M:s kritik är oftast den bästa eftersom det är även den enda jag i stort sett bryr mig om dessutom - han är ju min andra hälft.
Var så mysigt nu ikväll när vi gick hem från butiken i kvälls mörkret alla tre tillsammans och sen upp i vår nya lägenhet  in i värmen.
 Så skönt att vi bor så pass centralt man kan nu,  här kan vi leva och bo i några sköna år nu tills det blir dags för nästa steg men det dröjer.

Dags för ett skönt avslut på en bra dag nämligen ett sent bad- ja det finns ingen jacuzzi eller så, men ett hederligt badkar fungerar fin fint! En ansiktsmask på och bubbel i vattnet *mmm*
Har verkligen saknat ett badkar eftersom jag är en badanka, ivarjefall när det gäller långa, varma bad då.
Så nu ska mina händer och fötter blir lite russin liknande, det har jag saknat ;)








 

Några bilder

Syster skickade dessa bilder på Elwira som togs sist jag var i Stockholm för lite mer än en vecka sedan.
Lilla rufset =)


Utslagen

Idag har verkligen inte varit min dag trots att jag sov som en stock hela natten, var så skönt i nya mjukare sängen.
Fick värdens huvudvärk efter frukosten och inte orkat göra ett dyft här hemma så kartongerna står fortfarande orörda... Har legat på ett täcke på golvet med täcke och kudde brevid Elwira i sitt babygym och varit totalt utslagen i stort sett hela dagen, orkade inte ens sitta upp. har inte varit någon pigg mamma idag inte, och M jobbade dessutom. Jag hoppas jag inte börjar bli sjuk?
Fast nu efter några alvedon och snabb mat i magen så känns det lite bättre, så jag hoppas det bara var något tillfälligt.
Nu ska jag äta lite frukt och hoppas jag orkar göra någontig idag, om inte annat så kommer det en ny dag i morgon.

Nu kom M hem så nu ska jag fortsätta med det jag är bra på idag, nämligen ligga ned och vila...






Ahhh! nu har vi hittat hem!

Ikväll kom vi in i nya lägenheten och har börjat lite smått att packat upp i köket, har inte haft så mycket ork nu på kvällen med att fixa och dona eftersom vi varit igång och packat och städat och kört iväg saker. M åkte även till IKEA och köpte sängen vi provade ut igår, såå skönt med en mjukare än den vi hade innan.
Oh My, vad mycket jag packat idag, kändes som det aldrig tog slut! Men det gick relativt smidigt eftersom vi hade bra hjälp dessutom.
Jag som verkligen tyckte jag hade packat och förberett så bra nu några dagar innan, men sen när det väl var dags på allvar så såg man allt man missat...
Hade ju exempelvis inte packat ned ett enda klädesplagg så det blev att slänga ner nästan allt (orkade inte vika hälften) i blåa IKEA säckar, men i morgon ska jag hänga upp och vika allt snyggt och prydligt.
När jag klev in i lägenheten idag så kändes det SÅ bra att bara vara här, kändes lite overkligt att vi faktiskt ska bo här, kunde knappt tro på det men nu tittar jag runt och bara ler av tanken. 
Trivdes jättebra i förra lägenheten också, men den här är så mycket större och det gör skillnad.
Är bra ljud isolerat här, man hör knappt basen på andra sidan där en av våra stora nattklubbat ligger, och det är ju ingen trafik här mitt på torget heller och det gör ju mycket.
Nu har man utrymme att få bort saker mer med bättre förvaring och fler rum, och mer utrymme för Elwira I love it!
Elwira somnade som en stock idag, hann knappt lägga ner henne och släcka lampan fören hon somnade. Extra duktig har hon varit idag och legat o kollat på när jag packat och städat. Så fort jag är utom synhåll ja då börjar hon pilla på någon leksak, och sen när jag kommer tillbaka då tittar hon på mig och ler, hon är för söt!

Nu ska jag ta en natt macka med rött te, sen är det sovdags har varit full rulle sedan halv åtta i morse så jag är ganska trött nu. Ja just det, sova i nya sängen för första gången med, nice  nice!

Önskar en fortsatt trevlig helg! Kram från en glad men trött Erika












 


*PUH*!

Trodde det skulle bli en lugn dag idag, men så fel jag hade! Nu är det nog första gången jag sitter ned sedan i morse vid frukosten.
Har varit en hel galen dag med massor besök på diverse möbelbutiker som EM, IKEA, MIo mfl och letat soffa och säng.
Nu ska vi vara inne i lägenheten i morgon, och vi måste ha en ny säng för den vi har nu är för hård samt att M:s syster ska ha den kvar (det är hon som flyttar in i vår gamla)
Så jag har typ fått i mig frukost (som tur var) två varm korvar på en grill och godis och kex idag, varit fullt med att åka runt samt packa klart.
Har varit smått galet i varjefall och nu är jag helt slut i kropp och knopp... håller på att tvättar dessutom nu och M är i nya lägenheten och lastar in saker, ja nu såhär sent!
Och jag som trodde att den här flytten skulle bli så planerad och bra, eller hur! Men vi har fått mycket gjort idag så det känns skönt trots att jag är totalt utmattad.
Jag tänker på dom som flyttar ofta- hur orkar man? Själv har jag flyttat en gång med familjen när jag bodde hemma.
Sen flytten hit till Västerås var ju ingen big deal, för det var mestadels kläder och skor som jag tog med =)

Nej, ta tag i tvätten och sen duscha.... zzz kommer somna i duschen tror jag.

GOD NATT!


Redan Fredag!

Jösses vad den här veckan har gått fort, jag trodde först att det var Torsdag idag. Har precis ätit frulle här hemma och måste göra några ärenden på stan idag, ska bla där hitta till en gata jag inte har en aning om vart den ligger, så jag får se hur bra det kommer gå.
M ska ska med och han har bättre lokalsinne än vad jag har, så hoppas vi hittar ut hämtnings stället och får den där prinsess stolen jag vann på auktionen, den har skickats med DHL leverans och jag har aldrig fått något med det företaget tidigare.
Måste fixa med adressändring idag med, och så i vanlig ordning hämta/lämna paket på posten och lite andra små ärenden.
Är dock lite ruggit väder här idag, det regnar lite smått dessutom. Jaja då blir man snabb och effektiv så man snabbt kan dra sig in hem till värmen igen.
Och Elwira bara växer dag för dag tycker jag, varje dag säger jag eller M att hon ser större ut och blir bara finare och finare, hon är helt underbar och jag får sådan lust att bara äta upp henne ibland för att hon är så söt =)
Allt känns så enkelt med, ska det verkligen vara såhär bra? man väntar nästan på att stöta på något "problem" men hon är alltid så tillfreds och det värmer i hjärtat.

Dags att knalla iväg nu.

//Ha en bra dag!






Comme des Garçons för H&M

Tidigare läst att det är dags för ett gästspel där Comme des Garçons ska släppa en kollektion för H&M och såg nyss på hemsidan att kollektionen läggs upp där den 23 Oktober samt att den släpps i butik 13 November.
Och som "vanligt" i utvalda butiker, och "min" stad är med där igen =) Så då blir det en sån galen H&M rusning igen kanske, har inte själv orkat vara på någon tidigare, att slåss med näbbar och klor för ett plagg, njaaa...sist fick tag i det jag ville ha på nätet ;) 
Herr,dam, barnkläder, accessoarer samt en parfym kommer släppas så det kommer ivarjefall vara värt att spana in.
Om kollektionen kommer säljas på hemsidan framgår inte vad jag kan se.

Men har läst att det kommer bli chockpriser på deras kollektion, och inte alls samma pris nivå som tidigare när  Stella McCartney,Karl Lagerfeld samt Viktor & Rolf släppte sina.
Läste att en klänning säljs exempelvis för 2400:- och det är ju inte samma prisklass som tidigare.
Då blir man ju besviken, visst designers i all ära, men H&M ska ju vara H&M-priser också tycker jag.



Klassiskt lyx


Ett par klassiska Christian Louboutin pumps skulle vara underbart att äga. Tänk vad fint det skulle vara att ha ett par enkla snygga som dessa i hyllan. *suckar drömmande* Men om jag skulle köpa dessa så skulle det typ vara de enda skorna jag skulle kunna köpa på ett år ungefär *hehe* nej inte riktigt kanske, men de är ju ett par lyxigare pumps.
Helt klart en investering skulle det i varje fall vara.
Underbara är de hursom!
 

Bild: net a porter

Dagens

Humör: Glad men har lite överskottsenergi just nu.
Gjort: Hittills har jag dammsugit, myst lääänge i sängen.
Planer: Sätta fart med dagen! ska till posten hämta/posta paket, handla lite, skaffa flyttkartonger på claes ohlsson och packa.
Ser på: Elwira i gymmet.

Lyssnar på: Nrj och Elwira som ligger och "sjunger" på mage haha

Läser: Ingen just nu, har packat ned mina böcker i en flyttkartong! Så det är bla Mama, elle och glamour som finns framme.

Dricker: Vatten

Äter: Ätit gröt och smörgåsar med ägg. Snart blir det lunch.

Bästa: Att paketen från Babyshop kom redan idag, på en dag bara.
Sämsta: Att brösten ömmar när man dragit ned på amningen.
Barn: Elwira är glad och ligger nu på rygg och ser sig själv i spegeln i gymmet så hon blir helvild och viftar med armar oh ben och sparkar jättehårt med benen och gurglar och låter för fullt! Låter och ser kul ut!
Väder: Skön höstdag och vindstilla men jag saknar solen.

Försvarets rosa

Från och med idag säljs försvarets hudsalva som är en riktig klassiker men nu i rosa klädsel. Det är apotekets samarbete med Rosa bandet- kampanjen och dessa finns enbart i begränsad upplaga och pågår Oktober månad.
Det bästa är inte den fina förpackningen utan att två kronor går direkt till cancerfonden om man köper denna klassiker som bara kostar 18 pix.

Så när du är på stan,  passa på att gå in på Apoteket.


Bild: Apoteket


      © Maria Risto