{ LOVELY NIGHT & DAY }

En fin sommardag har haft idag och supernöjda två små med mycket spring i benen som varit ute och lekt hela dagen lång. Vi har riktiga små uteungar vilket är härligt och framförallt nu när vi bor som vi gör. 
I stan pågår city festivalen vilket inte lockar det minsta vill jag lova. Var verkligen inte kul att bo som vi gjorde, precis mitt i stan på torget när den pågick. 
Som jag älskar landet! men det är trevligt att få en liten dos av stan då och då när det är jobbtime, denna kombo passar mig så bra ;)
 
Kram & godnatt på er!
 
Vacker solnedgång hos oss och supervackra och härligt doftande "Loise Bugnet" Jag har en förkärlek till rosor och framförallt vita & rosa. Vill du satsa på en lättskött och härdig buskros rekommenderar jag varmt denna! 
 

{ MIN MIDSOMMAR OUTFIT }

 
Heeeej igen & Välkommen helg!
 
Nu äntligen känner jag mig som mig själv igen tack o lov! Fy vilken magsjuka och magvärk jag haft i flera dagar. Nu är det äntligen över helt och nu är jag bara såå glad över att känna mig levande igen och kunna äta allt.  Just nu är jag proppmätt av tacos och smågodis :)
 
Barnen har sommarlov och jag växlar mellan jobb och ledighet, precis som jag vill ha det.
 
Nu ska våra små hoppa i badet här och jag ska höra efter med M om filmutbudet ikväll. 
Jag är galet sugen på att baka bullar nu i helgen, stora bullar med kanel och massor av stött kardemumma! mmm... Eller en härlig jordgubbs och rabarberpaj kanske, vädret får avgöra. Yes, att ha sug efter att baka är ett stort friskhetstecken från min sida :) 
 
Önskar en härlig sommarhelg! 
 
KRAAAM
 
Glömde ju helt och hållet slänga upp någon bild från Midsommarafton så här kommer fyra och en slängpuss :-)
Hade en ny klänning från Vero Moda och Minneatonkas och liten blomma i håret. Lite lagom boheme sådär 
 

{ KISSEMISSAR SOM TULTAR RUNT }

Hej på er!
 
Sitter och har precis laddat upp bilderna som jag tog på midsommarafton med nya objektivet. Det blev helt enkelt att testfota på självaste midsommarafton och först ut blev kissemissarna :)
Det blev ett 50mm f/1.8, superprisvärt! MEN jag förstår mig inte alls på det då bländaren inte vill "låsa" sig i läget jag ställer in det på bland annat  :/ stort problem.
 
Kattungarna här hemma mår jättebra och de har börjat tulta runt nu för fullt, otroligt söta varenda en av dom och det är svårt att slita sig ifrån dom.
Elwira & Ludwig tycker dom är jättefina och mycket spännande :)
 
Nu ska jag fortsätta försöka få bukt på min magvärk här som inte vill försvinna ännu tydligen... 
 
STOR KRAM!
 
g
Hur i hela friden ska vi lyckas behålla EN när vi är kära i alla? Men det är en hona vi ska behålla för dom är mycket vassare på att fånga möss! Vi damer är ju lite vassare på det mesta ;)

{ FÖRSLAG TILL NYTT BLOGGNAMN? }

Hej igen!
 
Är på bättringsvägen nu men väldigt trött o skakis i kroppen. Magsjuka är nog det värsta av det "vanliga" man kan åka på. Blä! men nu går det åt rätt håll igen känns det som *hoppas*
 
Bruka ytterst sällan ställa frågor såhär på bloggen men nu är det så att jag eventuellt ska byta bloggnamn och önskar förslag!
 
"One Chic Mama" känns ju lite kaxigt och det är ju lite jag men. Jag är ju inte helt seriös med namnet som de flesta nog förstår :)  Kanske skulle jag bara ta bort "One" och behålla resten. Eller helt nytt in och gammalt ut? 
 
Något namnförslag till namnbyte på bloggen? 
 
Skuelle bli jättetacksam för förslag! 
Bild på mig efter ridtur i fjol

{ SÄNGLIGGANDES }

Hej och hå!
 
Åkte på magsjukan idag som bara kom från ingenstans :( Smått kaotisk dag och fick visst allt på en gång i samband med magsjukan. Feber, frossa,  huvudvärk samt ont i varenda liten muskel och jag var helt slut av allt tidigare så jag tillsist somnade.
Inte trevligt alls idag. Men igår hade vi en fin midsommar och ingen annan är sjuk *peppar peppar* Bilde kommer! 
Något bättre nu efter lite blåbärssoppa, banan och glass i sängen 
Blä för att vara ynklig o sjuk! 
 
Hoppas ni hade en fin midsommarafton igår! Jag ligger så efter med att svara på kommentarer men jag ska göra det när jag är bättre.
 
Kram till er fina som kikar in här!
 
 

{ GLAD MIDSOMMAR! }

Kikar in som hastigast för att önska alla en glad midsommar!
Idag har jag provat mitt nya objektiv för första gången, vi får se om det blir några pics senare ;)
 
Hoppas ni har det toppen! och vilket helt fantastiskt midsommarväder vi fått!
 
Stor kram
 
Midsommarbild från förra året :)
 

{ FIN SOMMARAVSLUTNING & BILDER FRÅN DAGEN }

Halloj såhär på kvällskvisten dagen innan midsommarafton :)
 
Idag var jag med Ludwig hos barnfrisören Dallas och han blev lika fin som vanligt efter ett besök där, inget hår som växer över öronen nu ;) 
Promenderade vidare och lunchade och fikade på OlioDeli som bland annat har stans fräschaste och godaste salladsbuffe som man plockar ihop själv.
Ett litet besök till leksaksbutiken och sedan var det dags att åka till förskolan på avslutning. Dansa runt deras mini-midsommarstång, vernissage, jordgubbstårta, mingel och lite bebissniff på en av fröknarnas heeelt färska lilla Axel :-)
 
Efter kram och hej till fröknarna och kompisarna på förskolan åkte vi vidare hem och en sväng.
Vidare sedan till middag och fyrhjulsåkning på ridcentret. Just nu är Marcus syster C hemma från Brasilien och här med hennes två kids och det är extra skoj! 
 
Nu ska jag förbereda en sockerfri tårta, lägga fram kläder, tvätta, fixa naglarna- jaa sådant kvällsgröra ni vet ;) så dags att lägga på ett kol. 
 
KRAM & TREVLIG KVÄLL! 
 
 
Elwira älskar att plocka blommor och vi får så många vackra buketter :) Idag plockade hon en jättefin med blå & rosa lupiner med hundkex. Linnet på bilden med nyckelpigor är ett superfynd från H&M
Nyklippt Ludwig idag på stan med en klubba av frisören :)
Kvällspussar! Jag får passa på, för det pendlar mellan trots & mys, upp och ner, ner och upp :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

{ EN SVÄNG HOS KLOAK }

Har varit hos Marco i dag och fixat utväxten och klippt topparna- så skönt! Skulle behöva lägga i lite slingor också, men hann inte det denna gång då jag fick en tid som hade avbokats och det var ju bara tur såhär tätt inpå midsommar och är glad att jag fick tiden överhuvudtaget
Marco hade köpt in nya helt magiskt grymma hårborstar, aldrig provat bättre
 
I morgon är det Ludwigs tur att gå till frissan- igen! hans hår växer galet fort, men det blir ju så eftersom han har kort och tjockt hår. 
 
Barnen har nyss badat och nu blir det kvällsmacka här innan läggdags. Jag har cravings på mitt favorit knäckte med god ost + hunung just nu, såå gott!
 
 
HA EN FORTSATT FIN ONSDAGSKVÄLL! 
 
 
Tidigare idag med blött hår och blir klippt :) 
Kloak ligger presic intill Svartån som löper utanför och vid ett supercharmigt ställe. Västerås innerstads finaste område tror jag allt
 
Kaffe & nya ELLE 

{ SVENSK & KLASSISK MIDSOMMAROUTFIT }

Den här outfiten är för mig så mycket Svensk och klassisk midsommar som det kan bli. Somrig klänning, en varmare tröja och gummistövlar i beredskap ;) Träskor till klänning till liten och stor på midsommar är extra fint om vädret tillåter. Skulle gärna haft på mig mina swedish hasbeens inspirerande varianter om dom inte blivit förstörda i branden *hmf* Blir tokig på att sakna så mycket som jsg haft. Men det går dock att ersätta, så tänker jag.
Nu ska jag till Vero Moda och köpa midsommarklänning :) Sedan mot jobbet.
Önskar en fin Tisdag och hoppas solen skiner hos er också!
KRAM
Prsvärd och fin sommarklänning från Vero Moda , Gummistövlar Hunter och kabelstickad tröja i bomull

{ COTTON & BUTTON }

Det här söta nattlinnet köpte jag strax innan Elwiras 4-årsdag och hon blev jätteglad när hon fick det kvällen innan hon skulle sova för att sedan vakna upp som en, citerar Elwira: "ännu större tjej!, nu kan jag klaja mig helt utan mamma och pappa!"
Nej du min otroligt älskade lilla stora tjej, tiden får inte gå fortare än vad den redan gör!


Tillbaka tll nattlinnet :) Det kommer från det svenska och ekologiska märket Cotton & Button och det är superduper mjukt och såå sött! Skulle verkligen vilja ha ett nattlinne själv i detta material!
Ska köpa en pyjamas till Ludwig också men får bli till hösten då Ludwig bara vill sova i Bamse kallingar ;)

Nu är det dags för mig att göra mig att duscha, fixa lite inför morgondagen och krypa ner i en renbäddad säng- ahhh härligt :-)


Natti !



Läste hos Nina att med koden "petitfashion" får man 20% på Cotton & Button hos Littlebloom, så passa på!


{ DENTOKRAFT }

Jag har ganska ofta huvudvärk och får det också väldigt lätt, och lider av det då jag får huvudvärk oftare än vad som är "normalt"
Men jag har mina bättre och sämre perioder tack o lov. Jag gick hela vintern och början på det här året regelbundet till sjukgymnast för att få bukt på det hela men vet inte om jag tyckte det hjälpte.
Hittar heller inget mönster av vad det beror på, utan jag kan få det närsom och utan att vara stressad exempelvis. 

Har provat denna dentokraft ett par veckor nu och jag vet inte om det är inbillning men jag har faktiskt haft mindre huvudvärk (!), så jag ska fortsätta tugga på denna innan tandborstning om kvällarna :)
Man tuggar nämligen på den någon minut bara, supersmidig grej verkligen!
Dentokraft finns just nu på REA HÄR (länk)samt mer info + bilder

{ P SOM I PION }

Längtar tills denna helt underbara och stora pionbuske vi har slår ut i blom, är svag för dessa skönheter! Det blir helt magiskt vackra och helvita pioner. I höst hoppas jag hinna med att plantera en rosa variant någonstans.
Det är bara det att jag vill lite för mycket vad det gäller att fixa och dona utomhus här på gården och tyvärr prioriteras det även sist just nu :(
Men jag får helt enkelt glädjas av det som redan finns här och försöker ta hand om det levande så gott som jag kan. Skriver upp små och stora ideer i ett block, drömmar och planer måste man få ha!
Hoppas ni har en fin lördagskväll!
P&K
Detta är våran pionbuske för ett par veckor sedan, vacker även utan blommor :)
Den här ljusrosa pionen finns hos Marcus föräldrar och bilden tog jag förra midsommarafton.




" Tänk vad jag skulle vara glad
om jag fick bo på Pionens blad.
Då skulle jag sitta alldeles nära
och titta och lukta på allt det skära " *



*  Illustration & rim Lena Andersson. Jag älskar verkligen alla hennes illustrationer från hennes fina böcker.
Storfavorit sedan barnsben :)



{ SOMMARHELG & "SKA BARA" }

Vill önska en riktigt skön sommarhelg! Är ju underbart att solen är här igen och nu sommaren ÄR ju verkligen här nu och nästa vecka är det ju midsommar redan!
Nu väntar är ljummen kladdkaka, grädde och svesnka jordgubbar- har gått och varit sugen på det hela dagen och nu snart ska jag frossa ;)

Ska nu först göra ett ytterligare försök att få Ludwig i säng istället för att han som just nu sjunga "Sean Banans " ♪ Skaka rumpa ♫ ", säga att han är kissnödig och måste på pottan fast han egentligen inte behöver kissa, bygger med lego på rummet. Han hittar på allt möjligt just nu för att INTE behöva sova. Preciiis som Alfons Åberg som "ska bara" hela tiden, hmmm... brås han på någon? ;-)

ÖNSKAR EN SKÖN SOMMARHELG!

P&K

Egobild som jag tog med mobilen

{ NYA USA SHORTS }

Igår hade jag på mig jeansshorts för första gången för i år tror jag allt (!)
Förra året använde jag mina USA shorts jag köpte då jättemycket och har i år köpt ett par liknande fast med högre midja. Vi får väl se om dessa kommer användas lika flitigt, sköna på är dom allt
Jag i förra årets usa shortsen vid Gripsholms slott. Converse, hålstickad vit tröja och fransväska

Årets nya USA shorts med lite högre midja från New Yorker :) 


{ VINK VINK! }

Kikar in för att skicka en liten kvällshälsning!
Jag har jobbar idag och väl hemma ikväll har jag medvetet tagit det extra lugnt och struntat i alla "måsten" och bara varit med min fina M och njutit av kvällen.
Älskar sånahär kvällar när man bara kan få vara, prata och bli påmind över vilken fin sambo jag faktsikt har :)


Kram & Godnatt!


Vink,vink :)

{ MY CINNAMON GIRL }

Godkväll!
Har försökt laddat upp en egen bild här på bloggen ikväll men efter typ tjugonde försöket så ger jag upp :)
Hittade den här toksöta klänningen på en sida jag av en slump halkade in på nyss, aldrig besökt denna tidigare. Sååå mycket fint! Måste spana in ordentligt.
Elwira och Ludwig har vårit två riktiga kvällsugglor här ikväll men tillslut fick vi säga stop för bus och lek för idag. Kommer aldrig förstå mig på denna energi, hur mycket får plats i en sådan liten kropp? :-)
Nu- sen dusch för mig och sedan hopp i säng!
Kram
Klänning från MyCinnamonGirl

{ CATFIGHT }


Hej hej!

Sitter ikväll och läser på massa fakta om katter och kattungar. Måste ju veta hur och när vi ska gå tillväga med saker och ting. Nyss bröts tystnaden då jag ser Elsa här utanför på gården och en skata flaxar runt och cirkulerar som en tok! Världens liv och jag vet inte vad som hände därute men denna skatan var galen! Det går vilt till här på landet ;)


Sedan ser jag en annan katt jag aldrig sett tidigare. Jag går ut och ser Elsa far som en tok efter katten och sedan kommer hon tillbaka och morrar och låter. Hon skyddar ju såklart sina små! Jag tror nog Elsa får stanna inne ett tag framöver kvällstid så vi slipper eventiuella catfights med ELSA.

Nej nu ska jag fortsätta läsa på om kastrering och sterilisering bland annat.

HA EN FIN KVÄLL AV DET LILLA SOM ÄR KVAR!


Såhär vill jag att våran nyblivna mamma ligga med sina småttingar och bara mysa inte behöva springa ute, stressa och jaga iväg främlingar, eller hur! :-)
Denna hundmamma ligger i Elwiras säng och är mycket omtyckt av dom små. Med hjälp av små magneter fäster valparna vid tutten, så sött så.

 

Denna hundmamma finns HÄR (länk)

{ STARTAT NYA VECKAN MED DETOX }

I dag har jag kickat igång den här nya veckan med en detox kur. Denna kan nog kallas en "mildare" variant av detox som jag gillar köra nån gång per år. Finns en annan variant om man vill gå ner i vikt också.
Känns bra att köra på den här + att man kan äta normalt, men det är ju en fördel att äta sunt under själva kuren ;-)
Här hemma råder det ett stilla lugn och tacka vettja för att ha en sambo som är heeelt ointresserad av fotboll. Istället går jag nu och myser och borstar Elsa och tittar på hennes söta små bebisar.
Kram & trevlig fortbolls(?) kväll ;-)

Denna detox kur köper jag på hälsokost

{ TJUSIGT PÅHITT }

Såhär vill Elwira alltid få sina naglar lackade efter önskemål med varannan färg. Det är hennes eget påhitt och jag tycker det passar henne fin fint :-)
Njut söndagskvällen!
kram

{ SOFFMYS & SNÖVIT }

2 sötisar i tv soffan tidigare ikväll :)
Just nu är det jag som hänger här och preciiis börjat kolla på "Mirror Mirror" med Julia Roberts.
Blev lite förvirrad av detta då jag inte kände till denna film innan och nu när Snow White ant the Huntsman går på bio. Men blir kul att se bägge versioner :)
TREVLIG LÖRDAGSKVÄLL!
Bild från mobilen

{ ELSA HAR BLIVIT KATTMAMMA! }

Åh vår fina, fina Elsa som numera är kattmamma till dessa fyra små raringar!
Otroligt duktig är hon våran Elsa som klarat allt själv, facinerande! Nu ligger hon numera inne i värmen i vårat snickeri i lugn och ro med sina små som äter, sover och myser hela dagarna- precis som det ska vara.
Jag blir allt lite stolt och fotar kattungarna som om det vore mina bebisar ;)
När Elsa blir trött i tuttarna(?) lägger hon sig brevid på golvet en stund innan hon går tillbaka till sina toksöta ungar igen.

Mycket frågor har det blivit här hemma givetvis och Elwira har frågat bland annat:- "Hur gamla är dom?" Jag- "Dom är 5 dagar"."
Lilla E: "Då är dom är tvillingar!, den och den är ju likadana!" svarar hon och pekade på dom två röda, och jag förklarar igen.
"Men varför har dom ingen pappa?" och sådär rullar det på :) Älskade små barn, alltid miljoner frågor och ibland är det klurigare att svara.
SÅÅÅ SÖTA!

Fantastiskt söta små liv och alla i olika färger F en svart/vit, en sköldpaddsfärgad "Elsa look a like", en röd och en vit/röd.
En kommer vi behålla och dom andra säljer vi. Någon som är intresserad? :-)

TREVLIG HELG PÅ ER FINA!

{ DARK SIDE }

Gillar verkligen den här!


{ UPPDRAG SYSTEMKAMERA & OBJEKTIV + LITE KALABALIK }

Godkväll rara!

Idag har jag gjort något riktigt skoj, nämligen varit på uppdrag att kolla på systemkameror och objektiv. En djungel och klämt och känt på olika varianter. Pendlat mellan att drömma sig bort och vara realistisk :)
Jag själv har ju det sämsta objektivet som finns på marknaden, jo det är sant och så fick jag ju höra det ännu en gång av den kunniga fotosnubben idag, hehe :S
Ska fundera en smula och inom kort tillbaka och ta och köpa ett nytt objektiv till min kamera, minst sagt på tiden! uj uj...


Har haft på mig mitt superfina armband från Lite kalabalik idag. Har modellen med det passande namnet "Lite Lovely" Blir glad av detta :)
Nu strax  ska jag ägna mig åt något så roligt som att vika/ stryka ett gigantiskt berg av rentvätt...
Jag "ska bara" först ;-)


HA EN SKÖN TORSDAGSKVÄLL!


{ SVERIGES NATIONALDAG }

Idag är det våran nationaldag, vårt fina, fina Sverige! Firat något? Vi Svenskar är väl riktigt dåliga på att fira våran nationaldag om man jämför med exempelvis Norge...
Här hemma har vi väl inte direkt firat men bland annat varit ute när det var sol bland hästarna och besökt vår lilla ministad. När det började regna blev jag sugen på att baka så det gjorde vi också, så en mysig nationaldag har vi haft.

Om en stund ska jag kolla på filmen Hamilton - I nationens intresse. Passar ju bra att se på film med Persbrandt, en av Sveriges bästa skådisar. Hört att den ska vara bra också.

HA EN FORTSATT FIN NATIONALDAG!

Just nu doftar det ljuvligt av liljekonvaljer som står i en fin apotekarflaska och Sverige flaggan från Maileg.
Om sanningen ska fram har jag bara inte plockat undan den sedan Marcus födelsedag, ;-) Mycket viktigt att plocka fram flaggan när någon fyller år tycker lilla E

{ STUDSAR FRAM I PALLADIUM }

Har jag sagt att jag verkligen älskar mina vita Palladium? (länk) Myyyycket skönare än Converse! Känns mycket bättre och skonsammare för både hållningen och fossingarna. Likt Converse är också att dom faktsikt passar till allt.
Dock har jag inte svikit mina gamla älsklingar riktigt ännu, utan har dom när jag är på jobbet som slit o släng (skor blir så smutsiga där)
Vita skor får ju aldrig förbli vita men jag tycker faktiskt vita skor ser lite bättre ut när dom börjar se lite använda ut :-)
Jäxlar jag mellan mina palladium och Hunters, vid uppehåll och regn som vädret är just nu.

Gäsp! är galet trött ikväll, sådär gravidtrött fast utan att vara gravid då ;-)

Önskar en trevlig kväll vad du nu än hittar på!
Jag studsar fram i mina vita palladium numera :-)
Skulle kunna tänka mig DESSA GRÖNA (länk) också senare till hösten!

{ MYS MED SMÅ LIV }

Tjing tjing!

I väntan på soligare dagar ute myser vi istället extra mycket inne och så får man ju visst en hel del gjort också, skönt bara det!
Jag tycker faktiskt det är riktigt mysigt med regn och sommaren kommer ju komma tillbaka.  Blir mysigt sedan när barnen kan vara ute och springa som på bilden här jag tog för bara någon vecka sedan och hoppas sommarlovet som väntar inte kommer att regna bort, men nää inte då *peppar peppar*
Våra två små sommarbarn med spring i benen :-)
Elwiras klänning med virkad rygg är ett fynd (99:-) från H&M.  Ludwigs solhatt är superbra och hade liknande förra året, kommer från Polarn, tips tips!
Ser ni föressten trädet i bakgrunden? det är ett av våra äppelträd i full blom och det är otrooligt hur mycket det blommade! Att stå under det ett tag var som att gå in under en bikupa, för oj vad det surrade av alla små flitiga där ett tag :) Måste dock beskäras under JAS månaderna i år.
Idag har jag jobbat och efter det har jag haft fullt upp med två små extra kramgoa små här hemma (det gäller att passa på!) + 4 stycken till små liv! Njuter verkligen till max.
Nu - kvällsmacka med ägg och sedan ska jag prova de absolut snyggaste missoni inspirade bikinisarna jag shoppat och sedan väntar samtal med syster R.
K R A M

{ KLÄNNING TILL VARDAGS & FEST }

Vissa klänningar gillar man lite extra eller hur? Den här spetsklänningen köpte jag till Ludwigs 2-års kalas och inte burit den efter det. Men så hittad jag den innan vi åkte till Göteborg sist och fick hänga med ut på på shopping på dagen och middag på kvällen.
Nä nu ska jag sätta fart med födelsedagsmiddagen lagad efter önskemål av Marcus givetvis. Oxfile, ugnsrostade rotfrukter och björnbärssky- mums säger "kocken" :-)

Stor kram!

ACNE pistols bootsen är också ett par favoriter jag bär till allt och passar till allt :)

{ GRATTIS MIN MARCUS! }

Hipp hipp hurra till min fina Marcus på hans födelsedag idag!
30+ som han kallar det (*fniss*),galet vad tiden går.
Jag bakade scones till frukost och jag och dom två små väckte upp pappsen med vacker skönsång och paket ;-)
Just i detta pärlar Elwira & Ludwig armband på löpande band till födelsedagsbarnet, sötisarna!

Stor Puss älskling!



KÄRLEK

Bild från arkivet ( M är inte direkt någon linslus om man säger så :-)

{ JOGGAT & BAKA SOCKERFRI TÅRTA }

Hallå hallå i stugorna!


Det var lite uppehåll här i morse och på förmiddagen, duggade bara lite lätt så jag passade på att ta mig ut på en joggingrunda.
Blåste dock rätt mycket men det var skönt att vara ute trots det och keps var perfet att ha i dag :)
Jag MÅSTE och VILL ta mig ut och jogga oftare än vad jag gör men tiden och orken finns ju inte alltid fast man vill tyvärr. Men jag får verkligen energi av att vara ute och jogga så jag ska från och med nu försöka få till mina rundor oftare. Sedan vill jag ju även bli bättre och orka längre än vad jag gör nu...
Kollade nyss på min endomondo-app och ser att jag varit ute och sprungit vid 2 tillfällen bara i Maj, inte ok.
Idag har vi mest varit inne och myst och lekt för det har regnat och blåst mest hela dagen lång.
Ikväll blir det lite bak-planering inför morgondagen och måste framförallt hitta ett bra och gott recept på en sockerfri tårta till Marcus, en utmaning bara det!
HOPPAS NI HAR EN MYSIG LÖRDAG!

Bild tagen med mobilen

{ GOA GUBBAR }

Hej ute i fredagskvällen!

Fredagsmys utan något gott ikväll höll det nästan på att bli, glömde helt köpa med mig något gott idag. Så ikväll blev jag ju gvetvis toksugen på något sött utan att ha något hemma.
MEN jordgubbar hade vi som jag doppade i vit choklad och kokos som jag lyckades rota fram ur skafferiet och se där vilka goa gubbar det blev ;-) 
Lite  chips också så blev min kväll räddad med sött & salt, mums!


Ludwig är mycket bättre i ögonen men själv känner jag mig helt grusig så jag hoppas nu inte jag blir värre... Nu i helgen fylller dessutom min fina M år! Undrar vad han vill ha för gott på sin födelsedag, sådant får man ju bestämma då :)

Önskade först att jag hade lite av chokladen innan, men jordgubbarna med den vita chokladen + kokosen blev så mycket fräschare :-)



TREVLIG HELG ÖNSKAR JAG ! 

Kraam


ps. du vet att du kan följa mig med bloglovin? Klicka HÄR vettja :-)



      © Maria Risto