Kors vilken snygg!

En stor fin klocka sitter ju aldrig fel, och den här från Michael kors var riktigt fab! Föredrar egentligen klockor i stål/silver men den här var ett undantag.

Katja

När pappa var här i Fredags så tog han med ganska många katja äpplen hemifrån Nkpg så nu funderar jag på om jag skulle slänga ihop något gott av dom?
Katja äpplen är röda och fina och har ett vitt kött, vi kallar dom för snövits äpple, fina och söta i smaken är dom så en amulpaj skulle inte sitta helt fel.
 Eller om jag kanske ska göra äppelkräm? Hmmm... något blir det!


Kan inte missa vår kärlek

Haft en lång mys morgon idag då M, jag och Elwira har legat länge länge i sängen och bara myst med varandra.
Vi kan aldrig sluta mysa och busa med Elwira och som M sa i morse; hon kan inte missa vår kärlek, nej det kan hon absolut inte, för vi älskar henne så mycket.
Medan vi åt frukost låg Elwira på mage i sitt babygym, som är det vanliga nu.
Sedan hon lärde sig att vända sig från rygg till mage, så lägger hon sig så jämt nu för tiden, om man lägger ned henne på rygg så dröjer det inte mer än någon sekund så ligger hon där på magen med huvudet högt och ser så nöjd ut.
Hon vill aldrig ligga på rygg just nu, bara när hon sover.
Nej nu ska jag gå tillbaka till sängen och lägga mig tillsammans med Elwira och vila lite.
Idag ska jag göra absolut ingenting, ska bara vara hemma och mysa hela dagen och samla kraft, det är en sådan dag idag.
Finns det något mysigare än att ligga kvar lite extra länge under varma täcken med dom man älskar mest?

Cape

En snygg cape skulle inte vara helt dumt i höst, supersnyggt med stort upptill och smal siluett nedtill, med smala jeans och höga klackar, så vardags snyggt!

Denna kommer från Halens

Adapter till Bugaboo Camelon

Håller på att leta efter en adapter till ACTAs Logico babyskydd så man kan sätta den på våran Bugaboo vagn.
Skulle vara super smidigt att ha när man åker iväg, så hakar man bara på bilbarnsstolen på buggan, kan ju inte bli smidigare.
Ringde till Simple Word och Bonti men deras var slut, fast dom skulle få in fler sa dom.
Dessa adaptrar passar till ACTA och Maxi Cross bilbarnsstolar och bugaboo har en även en egen bilbarnsstol som vi skulle köpt, fast vi hade inte tid att vänta på den så det blev aldrig av, men vi är nöjda med våran stol vi har nu, men jag måste verkligen få tag i en adapter snarast.

Ännu mera gossip

Hittade en annan variant från gossip kollektionenfrån Bronx, en skolett, med super het snörning fram!
Jag är helnöjd med min modell och det är inte bara jag som gillar dessa pjux, de har visst gått åt som smör i solsken, både på webben och på stan.
Jag är helt såld på den här gossip kollektionen!



Till min stjärna


Den här rosa tapeten med stjärnor skulle jag kunna tänka mig att ha som fondvägg i Elwiras rum, skulle bli fint tror jag.
Eller den med prinsesskronorfrån syster lycklig är såå fin!
Tycker det är extremt fult med barntapeter i massvis med färger och massa plotter och figurer o mönster och allt vad det kan vara.
Jag vill hålla väggarna i neurala färger med möjligtvis en fondvägg liknande dessa.
Alla leksaker och övriga barnprylar är ju så färgglada i sig, så dom står ju för all färg, leksakerna står ju för inredningeni stort sett.
 Om man samtidigt har plottriga väggar med massor med färger och figurer så ger ju bara det ett stökigt och rörigt intryck och jag skulle få huvudvärk.

Full rulle

Har varit full rulle här hela dagen *puh* pappa var här och tittade förbi en sväng innan han skulle åka vidare till Sthlm till syster T o hennes sambo.
Vi har fått rätta nycklarna nu till lägenheten så vi gick dit och visade pappsen den med, och han sa att han trodde att vi skulle få plats där ;) Ska bli så härligt med större för man kan verkligen dansa runt i lägenheten =)
Gjorde mumsig tonfisk sallad med fullkorns ris till lunch, en riktig favorit som man blir mätt på,snabbt och lätt att slänga ihop också.
Elwira gillar nog sin morfar, för hon skrattade nog lite extra när han busade med henne idag, älsklingen vår.
Efter pappa åkt så körde vi iväg och valde ut nya tapeter i lägenheten, så förhoppningsvis kan tapetserarna börja med det nästa vecka *hoppas*
Har varit och köpt ny laptop också, blev tillslut en Compaq, ville ha en som hade HDMI och det har den här,så den blir jättebra.
Hann med en snabbis i några affärer på stan med och dagens fynd blev en rosa pösig mössa från Indiska för 80:- borde egentligen inte köpa någon mössa i acryl, men den här var billig och snygg så den var svår att motstå ;)

Nu ska jag se på någon film, trevlig helg!





Från rygg till mage

Nyss hade M lagt Elwira i sitt babygym och jag fixade lite i köket, sen när jag var klar så gick jag till henne och skulle sätta på henne sin pyamas, då låg hon helt plösligt på mage =) Lilltjejen hade vänt sig själv från rygg till mage för första gången, var roligt att se!
Från mage till rygg har hon kunnat länge, när man la henne på mage så vände hon sig första gången när hon var 8 veckor gammal.
Hon är duktig vår lilla tjej!

Här har hon tagit sig från rygg till mage alldeles själv =)


Tappar hår!

De senaste dagarna har jag tappat sjukt mycket hår, har aldrig i hela mitt liv tappat så här mycket på så kort tid, hjälp säger jag bara! hela hårborsten är helt full med hår efter jag borstar det, visst jag har mycket hår men om jag fortsätter tappa såhär mycket hår så kommer jag inte ha något hår kvar snart...
Hört om något som heter Priorin som finns på hälsokost, och så kan man äta det när man ammar stod det också.
Det låter som något jag borde springa och köpa på en gång...

Update: Beror förmodligen på amningen, så jag hoppas håret går tillbaka till det normala sen?


Onsdag

  • Skinnjacka H&M
  • Klänning Vero Moda
  • Scarf ellos
  • Pumps Din Sko

Föräldragruppen var en "mamma grupp"

Igår var vi på BVC och vägde och mätte lilla Elwira och var på första "familjegrupps träffen".
Både jag och M är lite skeptiska till sådana träffar, redan när vi var på träffarna inför förlossningen så var vi det men vi gick dit och var med på alla träffar i varjefall.
Allt barnmorskan gick igenom då hade jag redan läst på om hundratals gånger, så det kändes mest som repition inför förlossningen att gå dit och lyssna, medans de andra i gruppen inte hade så stor koll på någonting, konstigt nog.
Allt man vill veta tar man ju reda på, ivarjefall jag, men så var det tydligen inte för andra i gruppen.

Får se hur de här "föräldra träffarna" kommer att bli, tippar på att det blir likadant där, att hon kommer gå igenom mycket som man redan sökt upp svaren på för länge sedan, men men, det skadar väl inte med för mycket information.
Igår vet jag knappt varför vi var där, mest för att träffa de andra föräldrarna, eller snarare de andra mammorna i gruppen, ja för inte en enda pappa var där, vart är alla pappor egentligen?
Var likadant innan vi fått Elwira, på träffarna inför förlossningen,då var det få pappor som var med, det är ju faktiskt deras barn också, fastän det är kvinnan som föder ut barnet så är det ju lika mycket deras barn, och de ska vara där som ett stöd för oss och vara med hela vägen.
Så igår var alltså min M den enda pappan som var där på föräldraträffen,kändes mer som en "mamma träff " tråkigt nog.

Tisdag


På BVC såg vi ut såhär, jag hade jeans från True religion, linne H&M och pumps från Din sko
Elwira hade jeans från Polarn o pyret, Pike med volang från Ralph Lauren samt strumpor från Laban

Den är så fin hennes topp från Ralph Lauren, skulle gärna vilja ha en själv!

Måndag

  •  Skinnjacka H&M
  • Linne American Vintage
  • Jens True Religion
  • Prinsesshalsband Isabell Design
  • Peep Toe Din Sko

Klantat mig!

Lite dålig updatering nu, beror delvis på att jag inte haft någon dator, ska beställa en ny laptop i morgon.
Och förut gjorde jag en riktig tabbe också, råkade radera ALLA bilder i kameran, och nu kan jag inte få tillbaka dom, som tur var är nästan alla inlagda i M.s dator, förutom dom jag tagit de senaste dagarna, hade supersöta bilder på Elwira där i som jag tog när hon låg i babygymmet, och rörde på sig massor, och ålade runt ett klockvarv och låg med benen utanför själva gymmet, såg kul ut, men nu kan jag inte visa dom... *suck* så klantig jag är!

Syster T var här i Västerås på besök i Lördags, kul! Hade faktiskt ställt klockan på ringning men antingen så hörde jag den inte, eller så blev det något fel med alarm funktionen,så jag vaknade 30 min innan hon skulle komma hit, så jag fick lite bråttom med att plocka undanlite illa kvickt ;)
Vi tänkte visa nya lägenheten för syster, men när vi kom fram så fick inte M upp ytter porten med nyckeln, men en snubbe på hamburger baren brevid vår port kunde öppna.
Trodde först att det var bara den nyckeln som var fel, men när M skulle öppna dörren in till lägenheten så gick inte det heller, så vi hade fått fel nycklar, typiskt! Som tur var var det inte fastighetsägaren som gett fel, utan det var svärmor som hade givigt oss fel nyckel.
Sen somnade Elwira och vi gick och åt lunch på La Pasta, gott och mättande.
M började jobba, så han gick iväg och jag och syster tänkte gå en sväng på stan, vi han inte längre än in på Kick´s och sniffa på en parfym jag är intresserad av så ringde M och hade upptäckt att jag hade hans nycklar i min handväska, så vi gick och lämnade dom och var hemma ett tag och syster slumrade till en stund på soffan, man blir trött när man är gravid!
Sen drog vi ner på stan igen, köpte bla en snygg a-linjeformad jackafrån Bruuns Bazaar som var ett riktigt fynd.

Nu ska jag kila iväg! Hade tagit en bild på dagens outfit, men som sagt, alla bilder i kameran är borta =( får se om jag har lust att ta någon ny bild..


 

Nyfiken

Tycker Gwen Stefani är den absolut coolaste av alla kändis morsor, och i Torsdags fick hon ju en till liten kille som ska något  ska heta Zuma Nesta Rock =)
Vill se bilder på den lilla! Tycker hennes två åriga son Kingston är så söt så man smäller av!
Han skulle vara något för Elwira om några år ;) nejvars skämtosido, men han är underbart söt!



Sötast sussar

Min lilla Elwira sover så sött just nu, måste gå och titta på henne ofta även när hon sover, för hon är så underbar!
Hon är så duktig och sover hela nätterna nu, bara någon enstaka gång vaknar hon och är sugen på lite mat.
Har fått mycket reaktioner från folk som har barn när de frågar om hon sover på nätterna, för Elwira har sovit bra redan från första stunden hon kom.
Runt tio ungefär på kvällarna så brukar hon bli ammad och då somnar hon ibland direkt efteråt i famnen och då lägger jag henne i sin spjälsäng, eller så är hon fortfarande vaken, men även då lägger jag ner henne i sin säng och så somnar hon automatiskt efter några minuter.
Så har jag gjort från början, så hon har alltid sovit själv i sin spjälsäng, i vårat sovrum. En del föräldrar har barnet i deras säng på nätterna, men så har aldrig vi gjort.  
Första tiden så vaknade hon ganska ofta och ville ha mat men hon somnar alltid om direkt efteråt, och det är skönt.

Alla har det tydligen inte lika lätt som vi har med sömnen har jag fått reda på nu i efterhand, många så bebisar som inte vill sova när föräldrarna vill osv.
Jag har tagit det för givet att hon sover sött när hon ska, men nu när jag hört allt folk berättat om vilka problem de haft med sina små så har jag insett hur duktig våran lilla tjej verkligen är, och det ska jag inte ta för givet.

Våran duktiga Elwira


Fredag

  • Jeansjacka Crocker
  • Tunika H&M
  • Halsband See by Chloé
  • Skor La Redoute
  • Strumpbyxor Lindex

Kul i gymmet

Elwira har superskoj i sitt babygym, hon kan ligga och "prata" och "sjunga" jättelänge där och viftar runt med armar o ben och far från sida till sida, och så kan hon titta länge länge på en speciell laban-figur som hänger där och dinglar, nämligen han som har hatt, mumin pappan altså. Skrattar gör hon mycket nu med, det är helt fantastiskt underbart att höra, åh så härligt det är!
Det borde stå supersöt på hennes body istället =)


Diska ljuvligt

Köpt nytt diskmedel, ja visst låter det tråkigt fast så är inte fallet den här gången, nejdå för det här heter "Fluffy marshmallows" och finns här hos fluffbabes. Fick även en bodyscrub på köpet, så det var ett plus.
Luktar riktigt gott och det är lite trevligt med variation på doften efter all användning av vanliga YES i köket.
"Fluffy marshmellallows" är en produkt som framtagits tillsammans med märket TVÅL och luktar inte bara gott utan är dessutom miljövänligt, fosfatfritt och biologiskt nedbrytbart.
Snart får vi iofs diskmaskin i nya lägenheten, men flaskan är ju snygg så den får gärna stå framme för min del.
Vissa saker tål ju inte maskindisk och ibland diskar man ju för hand endå, så det är bara att dra på gummihandskarna, sniffa in den ljuvliga doften och köra =D


Jag älskar dig, kexet!

Dom här kexen har säkert funnits ett tag, vad vet jag men hade totalt missat dom, fram tills igår när jag var och handlade, går ju inte motstå den här söta förpackningen! Älskar alla sorters Brago kex, och dessa är med mindre socker och lite fullkorn och kostfibrer i med, så de är ju nästan nyttiga ;) Super goda är dom ivarjefall och snart är den här förpackningen slut! Blir som chips, har man tagit en så måste man inte sluta...


Goda fingrar

Tydligen är Elwiras fingrar riktigt smaskiga att suga på, ett tag var det tummen, ibland är det pekfingret men just nu verkar det vara två fingrar i munnen som är godast att kalasa på =)


Titt i nya lägenheten

*Puh* det är varmt här idag, känner mig nästan lite febrig också, hoppas jag inte börjar bli sjuk, det skulle inte vara kul. Har haft turen att inte varit sjuk på väldigt länge nu, sist jag var dålig var i början av graviditeten då jag åkte på en dunder förkylning. Brukar nämligen i "vanliga fall" vara förkyld ovanligt ofta tyvärr, så det är inget jag längtar efter precis.
Känns så skönt att bara vara frisk och må bra just nu.

Idag har vi varit på stan och kikat lite samt lunchat med M:s föräldrar och var och mötte upp hyresvärden till vår nya lägenhet.
Elwira var med, såklart och alltid lika duktig, låg i vagnen och var vaken och såg hel nöjd ut och sen somnade hon lite senare när vi var i lägenheten.
Lägenheten har blivit besiktad, men fick inte så bra betyg pga att det var många väggar som det var för mycket hål i samt vissa elledningar som de som bott där inne dragit helt galet samt att matsalsrummet hade de målat i en knall lila färg över tapeten(!) och badrumsskåpet på ena toaletten måste bytas ut, ja det var altså lite anmärkningar.
Så hyresvärden ville själv komma och titta på den eftersom den total renoverades 2006 och han ville se med egna ögon i vilket skick den redan hade hunnit bli i, så därför träffade vi han och gick i genom alla rum var för sig.
Skönt att han var mycket tillmötesgående, så nu kommer vi få den iordninggjord snarast möjligt, så det är jätteskönt.
Lägenheten är verkligen supermysig, en dröm lägenhet enligt mig.
Med nya tapeter och lite fix här och där så blir den tip topp, och sen är det bara att flytta in, härligt härligt!

Onsdag



Bara bekvämt gäller idag.

  • Tunika ellos
  • Gladiators asos.com

Tisdag



  • Omlott topp vero moda
  • spetslinne H&M
  • jeans från True religion
  • Gladiators asos

Mys med Puma

För ett tag sedan köpte jag dessa svarta mjukisbyxor från Puma på ellos rea för ynka 160 kronor.
Dom är verkligen ett par favoriter, är precis så som ett par mjukisbyxor ska vara, mjuka och sköna samt mudd både i midjan samt i bensluten, är kräsen när det gäller mjukisbrallor, just för att de hellst ska ha muddar längst ned, det är faktiskt viktigt =)
och så får dom inte vara för stora och bylsiga, dessa är inte tighta, utan är mer lite lösa och raka i modellen.
Så nu beställde hem de rosaröda nu med, är ju bäst att passa på medan de finns kvar.

Måndag

  • Blus French connection
  • Jeans kjol American Eagle
  • Leggings Falke
  • Ballerinaskor Vagabond

Söndag



  • Topp från Esprit
  • Ljusrosa chinos Juicy Couture
  • Peep toe Din sko

Wedding cake

Otroliga mästarinnan Sylvia Weinstock som gör värdens finaste tårtor skulle gärna få komma och göra min bröllops tårta när den tiden är inne, fast vem skulle inte vilja det! Att allt hon gör faktiskt är ätbart, kan man nästan inte tro.
Hennes tårtor är rena rama konstverken som verkligen imponerar. Inte så konstigt att hon fick äran att göra tårtan åt bla Donald Trumph, den mega tårtan som hon gjorde till han, är helt otrolig.
Nu kommer ju aldrig jag som vanlig dödlig att få en tårta gjord av henne, men man kan ju absolut inspireras av henne, att dekorera tårtan med vackra olika sorters ätbara blommor kan nog duktiga tårt-bagare här i Sverige också göra. 
Fantasin sätter inga gränser, och det märks verkligen när man ser Sylvias verk!





Madonna 50 år

Madonna fyller 50 idag så man får inte missa henne på 5:an kl 22.05 då dom visar en dokumentär (ingen ny) om henne, har förmodligen redan sett den, men kan absolut se den igen, får aldrig nog av henne för hon är helt outstanding!


På höga höjder

Aaaah dessa sköna pjux från Bronx för 1295:- var ju grymt snygga! Gossip heter modellen och klacken är hög, ca 13 cm, fast det är en platå fram på ca 3,5 cm så det gör att dom förmodligen känns stabila att gå i trots höjden, och jag älskar höga klackar!
Varit lite för bekväm den senaste tiden och mest gått runt i platta dojjor, men snart är ju hösten här och då kör jag oftast på stövlar med klack.
Fullkomligt älskar dom här skorna, kan nästan inte sitt still här på stolen framför datorn, rynkat och draperat skaft framtill och i skinn såklart, och nu är dom på väg hem till mig såklart! är dom inte grymma så säg?

Vackert glimmer

Dom här glamourösa och vackra örhängena från Julie Sandlau är de finaste örhängen jag sett på länge. Tänk att bära dessa som gäst på bröllopet!.
Skulle vara superfina både till uppsatt eller tillbaka draget utsläppt hår svall. Åh så fina dom är, mina ögon glimmar just nu...dom skulle så gärna få dingla i mina små snibbar!

Det blir bröllop!

Min systers sambo har friat till min syster! Och gissa vad hon svarade? JA såklart, det ska bli så roligt! Inte ett öga kommer ju att vara torrt!
Var så fint när hon berättade att hon hade fått hans mammas ring som hon haft när hon var i livet.
Hon gick bort när han var liten, så det är verkligen en extra personlig och betydelsefull ring hon fått av honom, inget som kan köpas för pengar.
 Ringen var super fin och formad som en krona med en lite större diamant ring i, var lite svårt att se i mobilen (via videosamtal) men den såg fin ut.
Så inom ett år kommer det bli bröllop! Men just nu är största fokus på hennes förlossning som börjar närma sig, det är viktigast just nu, och det kommer gå jättebra.


Lördag


  • T-shirt Converse
  • Shorts Svea
  • Skor Converse

Frossa

Ska strax kila iväg igen men den här gången ska jag handla lite smått och gott, är så sugen på någonting riktigt gott, men jag vet inte vad än? Hmm..
Suttit och bläddrat igenom en snabbis i nya mama nu som kom idag, ska ägna mig mer tid åt den ikväll då jag har laddat upp med alla tidingar ;) köper ofta massvis tidningar på fredagar och kan bara sitta och gotta mig med allt mode och skvaller.

Visst är det härligt att frossa i nya tidningar?


Pappa shoppar

M kom nyss hem med några nya klädesplagg till lillan från STRANDS, kul när han shoppar, för det är alltid lika spännande att se vad han väljer för något ;) Men han har bra smak, och köper ofta fina saker.
Personligen älskar jag Espries plagg, för dom är alltid söta och fina och håller färg och form efter tvätt, så den långärmade tröjan var ett bra köp.
Mexx byxorna tyckte jag också var jättesöta med volang kanterna på och känns sköna i resåren, avskyr när barnbyxor har för hård resår i midjan, det får ju inte bara se snygg ut, utan det måste ju vara bekvämt för den lilla också.
Den hallonröda bodyn med texten "söt" var faktiskt söt :) nu syns inte texten på bilden, för lappen ligger ivägen. 
Brukar inte gilla plagg med sånna texter på men den här var så diskret och liten, så den var okej.
En skön body med korta ben fick han också med sig, skön att mysa i här hemma.  
Pyamasar går också åt, och det är något jag verkligen måste ha ganska många att byta med.
Den färgglada han köpte här från molo var superskön, gillar mest deras plagg för dom har en underbar kvalite´och känns så sköna, som många andra märken saknar.
Strumpor går också åt som smör i solsken, så det kan man väl aldrig ha för många av?

Fredag

  • Vit T-shirt Esprit 
  •  Finstickad tunn ull tunika från La redoute
  • Glansiga leggings New Yorker
  • Ballerina vagabond
  • Ljusrosa halsband med stenar SNÖ
  • Väska DKNY

Utan min dotter

Skulle gå och komplettera med några saker på ICA igår, som ligger ca 5 min härifrån.
Elwira hade precis somnat på en eftermiddags lur, så jag drog på mig djjorna och skuttade iväg utan henne, ja M var såklart hemma! skulle aldrig falla mig in och lämna henne obevakad såklart.

När jag var gravid så var det hur många gravida/icke gravida som kom fram och kommenterade min fina gravid mage och började prata allt möjligt om barn osv, det blev en härlig stämmning med alla "främlingar" som kom fram.
 Och det var verkligen kul att få sådan positiv respons samt att det var intressant att höra folks berättelser och erfarenheter, fast mycket fick man ta med en nypa salt.
Och Vilket härligt leende det blir på folks läppar när dom ser att man väntar barn, det skulle jag vilja se jämt!

I varjefall det var en specifik tjej som ofta kom in och hejjade och pratade om allt möjligt under min graviditeten då jag fortfarande jobbade i butiken, och hon väntade också barn och hennes var beräknad ca en månad efter Elwira.
Stötte på henne igår på hemvägen med mina kassar och hon bara tittade väldigt lustigt på mig, såg först ut som hon skulle hälsa men så avvaktade hon, jag hälsade iofs inte jag heller,  på grund av hennes reaktion faktiskt, men efteråt så började jag tänka på det, för jag undrar vad hon tänkte?
Där gick hon med pappan till barnet (förmodligen) och hade sin baby i en bärsele på magen, och där gick jag med två ICA kassar!
Nu surrar tankarna i sådana banor att nu tror hon säkert att jag fick missfall eller något annat hemskt!?
Nää jag kanske överdriver men jag undrar vad jag själv skulle tro om det var henne jag såg, när jag tidigare pratat med henne och sett hennes stora mage och allt.
Om jag skulle se henne själv utan barnet, jaa min fantasi skulle börja spöka...eller den spökar redan.

Aja jag får väl hoppas på att jag stöter på henne igen, och den gången när jag rullar barnvagn.


Torsdag


Enkelt och bekvämt är det som gäller

  • Randig topp H&M
  • Jeans med låga fickor Vera Moda
  • Skor ?

Snygga blusar

Älskar dessa Über snygga blusar, så snyggt till kjol! Har även spanat in dom snygga hängslena från Laredoute som är som ett snyggt smycke, hur snyggt och coolt som hellst, något som inte alla har också och det gillas.


den cremefärgade från ellos, de andra från La redoute

Mysiga

Spanat in den gråa långa mysiga koftan från Levis tidigare när Laredoute katalogen kom, och nu tipsade syster T om dessa också, kul för sånt händer ofta, lika smak med andra ord :) det är kul, för då har man koll på vad varandra gillar, och bli tipsad/tipsa om mycket. 
 


Hur mysiga verkar inte dessa vara då?

Onsdag

  • Jacka H&M
  • Ljusrosa byxor Juicy Couture
  • skor Converse
  • örhängen KJL


Baka med kärlek

 Se vilka fina bak skålar från Lisberh Dahl jag hittade hos syster lycklig. Själv har jag dåligt med ordentliga bakskålar, och framförallt inga fina, synd att de verkar vara slut i lager just nu, men ska kolla upp ifall de kommer in igen, hoppas hoppas!

Jag älskar att baka, framförallt sötsaker och med dessa rosa hjärtformade skålar så kan man väl aldrig misslyckas :) 


Glamour!

Okej, nu funderar syster T starkt på att köpa plånboken som jag velat ha länge nu, nämligen Loui vuittons koala, som är så sjukt snygg och klassisk! Och den är ännu snyggare IRL än på bild kan jag garantera.
Och min andra syster R är påväg på pedikyr just nu och få skön behandling. Mina fossingar behöver också en puts såhär nu efter sommaren!

jag är inte alls avis, nej för nu ska jag ägna mig åt riktig glamour, den som damp ner med posten idag :D

//XOXO


"skinn" kjolen

Hämtade ut ett litet paket igår med lite smått och gott från H&M,med bland annat några strumpbyxor, linnen på rean, bland annat det som syns på bild och så den här nya "skinn" kjolen, tycker den är riktigt snygg och skön, perfekt nu till hösten med strumpbyxor och höga klackar. Bra köp tycker jag!

 

Tisdag

  • T-shirt Esprit
  • Kofta Boomerang
  • Kjol Gina Tricot
  • Ballerina Vagabond
  • Örhängen KJL
  • Väska DKNY


Måndag


  • Vit kofta Boomerang
  • orange/vit randigt linne H&M
  • Jeans True Religion
  • Sandaler asos.com

Helgen

Inte haft tillgång till Internet på några dagar, därför det varit dåligt med updatering här.
Då det  kraschade och M kunde inte fixa det direkt, men sen så igår kväll så satt hann och grejade en stund framför datorn och nu så! Känner mig halvt handikappad utan dator!

I helgen har jag varit i Stockholm och varit hemma hos syster T och hennes sambo hemma i deras splitter nya lägenhet, var hur fint som helst, där skulle jag vilja bo, ifall jag bodde i Sthlm dvs.
Var på 50 års fest i helgen, vars min morbrors fru fyllde år, vi kom lite försent för vi gick av en station för tidigt, och så började det såklart regna då så det var bara att dra på regnskyddet på barnvagnen och fälla upp paraplyerna och börja knata en bra bit över hela Alviksbron, det var skrattretande att gå där i regnet vill jag lova!

 Många fick se Elwira för första gången och det var kul att få visa upp henne, som var den yngsta fest deltagaren.
Var trevligt och mycket god mat bjöds det på.

T vilade en stund med Elwira som somnade och sedan somnade systers Sambo tillsammans med henne inne i deras sovrum, och han tyckte det var så mysigt att vakna upp tillsammans med lill sessan.
Snart kommer han få vakna upp tillsammans med en alldeles egen en, en liten som bor i systers mage =)


Coola tjejen idag med blommiga t-shirten från P.O.P EKO tillsammans med Syster + sambon


Vad har hänt här då?

Varför ändra hennes hudton i reklamkampanjen som syns i senaste amerikanske Elle för Loreal? Det är väl bara hårfärgen som skulle ljusas upp, fel att retuschera hennes hudton såhär. hmm...?


Fin besök

Idag skulle min äldsta syster och hennes kille åka till hans släktingar som bor utanför Västerås, så då kom dom hem till mig och M innan oc hälsade på en sväng.
Vi hann fixa lite med mitt hår, för mitt hår hade en liten kris innan, med en utväxt som inte var så super het, men nu är det återställt tack vare snälla syster som är så duktig.
Åt kyckling wok till lunch som blev riktigt gott och smågodis har jag smällt i mig hela dagen *mums* det är ju faktiskt Fredag ;)

Systers mage hade växt sedan sist vi träffades när vi var på grönan, o magen blir finare och finare såklart, och hon är jättefint gravid också, snygg och fräsh som vanligt, och magen är ju den finaste accessoaren,som ett smycke i sig.
Den 27 November är bebisen beräknd att komma, ska bli så spännande!
Jag längtar så mycket nu! men tiden går fort och snart är *n här!

Elwira med min äldsta syster på besök idag.


Fredag

  • jeansjacka
  • Randigt linne H&M
  • Kjol American Apparel
  • Skor Converse
  • Amningsarmband "milk bands"

Mys på BB

Jag och M satt och kollade igenom alla våra bilder från BB igår, det var verkligen en magisk tid när vi gosade med vårat lilla  mirakel på BB, och så kollar man på henne nu och verkligen märker att hon vuxit sen on kom, hon är så duktig.
Fattar fortfarande inte hur hon fick plats i min mage, och hon var ingen pygme bebis heller, 3645 vägde hon när hon kom, plus att hon hade gått upp i vikt redan när vi skulle åka hem från BB =)

Elwira är det bästa vi gjort!

Torsdag

  • T-shirt Disney
  • Jeans replay
  • Gladiator sandaler Asos

Bra premie

Beställde en prenumeration på glamour (tror jag det var) och fick hem dessa två produkter som premie idag. En ansikts kräm från Akademikliniken och ett lipgloss från Face, me like! För det här är något jag kommer använda.

Oftast är det ju inte såhär bra premier när man beställer något, tycker mest man får massa skit men idag så blev jag positivt överraskad, mer liknande premier tack =) 

Jag är inte galen i andras barn,bara i mitt eget

Idag har skön dag ni vet, då allt det varit en såndär skön dag ni vet när allt bara flyter på och man bara kan njuta.
 Igår var inte en sån dag, hade en grym huvudvärk och var irreterad nästan hela dan igår, och det smittades över på Elwira också,för hon var halv grinig i stort sett hela dan igår, igår var katastrof och jag var helt slut i bollen, idag är vi tillbaka till det normala igen. När vi mår bra så gör ju även Elwira det.

Lill sessan fyller 3 månader idag och hon blir finare och finare var dag som går. Kan nog aldrig sluta titta på henne och kommentera hur vacker hon är var dag, säger det säker hundra gånger per dag tror jag =) Att man kan känna sådan kärlek för en sån liten varelse, det hade jag nog aldrig trott.
Jag är egentligen ingen "barn" människa, med det menar att jag har aldrig blivit helt hysterisk när jag ser en bebis och måste hålla på och gulligulla med dom, jag är inte galen i andras barn, bara i mitt eget, jo men så är det faktiskt.
En del barn tycker jag inte ens om, och en del är faktiskt riktigt fula ifall jag ska vara riktigt ärlig.
Men de barnen i min närmsta omgivning är riktigt goa och fina barn.

Men det ÄR verkligen anorlunda med ens eget barn, som alla säger, jag älskar min dotter oerhört och för mig är hon det vackraste.


Onsdag

  • Tröja Soft grey/La redoute
  • Shorts från bruuns Bazaar
  • Ljus rosa Converse
  • Pärlörhängen Kenneth j Lane


Så snygga! & så goda (?)

Dessa söta flaskor ser ju verkligen hur goda ut som hellst! "Lime groove" heter de och jag hitta dem i Brittiska Glamour.
Har försökt googla efter dem men verkar vara svåra att hitta på nätet. Skulle jättegärna få tag i dessa läckra flaskor som säkert och förhoppningsvis har ett lika läckert innehåll, för de ser i varjefall väldigt goda ut.
Men som sagt, hitta dom i brittiska tidningen så de finns nog inte här på systembolaget, men om någon hittar dessa ute i världen så får den personen gärna köpa ut några flarror till mig =)
Tills jag slutat amma så kan jag ha flaskorna som prydnad sålänge!

Skoletter

Nu har jag skaffat ett par bruna skinn skoletter till hösten, så nu kan de strykas från "höst listan" =)

Present

Fick dessa söta koftor fraktade enda från Canada hem i brevlådan idag, det är min syster Rebecka som befinner sig där just nu. Koftorna kommer från baby GAP och är i super mjuk bomull, lite för stora för Elwira just nu, men hon växer ju så snabbt, så snart så. Tack snälla syster =) 

Superbra skedar

Fick paketet från inreda i går som innehöll b.la. dessa lite längre skedar som jag just nu kommer använda till Elwiras AD droppar och till framtida bruk så kommer de vara super bra till barnmats burkar för de passar utmärkt till hennes lilla barnmun, och de är ju dessutom snygga. 

Slut som artist

Idag är jag helt slut som artist som det heter. Elwira har varit lite halv grinig hela dagen och jag har haft en grym huvudvärk altså ingen bra kombination. Har dessutom tvättat i ungefär fyra timmar idag och det gjorde inte huvudvärken bättre vill jag lova, dumt av mig att hålla på och tvätta just idag men men...
Men nu är allt tvättat, M är hemma och vi har fått i oss skink och broccoli paj och Elwira är på sitt vanliga glada humör igen, skönt! Är helt slut i bollen just nu och ska snart ta en dusch och sedan slänga mig i soffan med smågodis och se på "Wedding date" som börjar på fyran.
Vissa dagar är man helt slut som artist, som en dag som denna. Kommer i varjefall sova gott i natt.

Kram!

Tisdag

Tvättat, tvättat o tvättat samt har en grymt irreterande huvudvärk i dag *puh* är alldeles slut...

  • Topp: Nike
  • Hotpants :New Yorker
  • Skor: Nike

Måndag


Kofta Zara
Bustier Lindex
Kjol Sydd av syster T
Sandaler La Redoute

Juicy Baby


De flesta stora märken har ofta en baby kollektion också, vilket jag tycker är himla skoj, eftersom man kan hitta mycket fint, både när det gäller kvalite och design.
Spanade nyss på lite Juicy Couture prylar och såg att de också hade en liten baby kollektion, supersött med Juicy baby!

Slapp Söndag



  • Hoodie Juicy Couture
  • Vit kort dress från H&M (barnavdelning)
  • Blå/vita skor ellos


Fin fint

Hitta några fina saker här nyss, jag är ju hel galen i rosa den här rosa läder plånboken var ju väldigt fin, funderar på om man skulle ta och klicka hem den, var inte så dyr faktiskt.
Den beiga mössan ser så gosig ut, tänk till utsläppt lite lockigt hår i vinter, hur fint som hellst. Hästarna har jag lagt på hyllan fast det här halsbandet skulle jag gärna vilja ha runt halsen, barnsligt sött enligt mig.

Bilder topshop

Höst nytt

Nu börjar det bli dags att uppdatera Elwiras höst garderob lite, den här söta koftan och kjolen kom hem i brevlådan igår från ellos och kjolen är helt underbart söt! Älskar trycket av små valmo blomster, funderar på att köpa en till i större storlek som hon kan ha när on är lite äldre också, just för att den var så fin.

Koftor måste hon också ha några stycken, och den den här beiga känns mjuk och skön och verkar vara av bra kvalitet.


Lördag

  •  Blus Day by Birger
  • Kjol See By Chloe
  • Burberry gummistövlar

Fredag igen

Började regna senare på eftermiddagen när jag skulle gå ut, så då blev det gummistövlar på

  • Vit bomullsklänning med spetskant New Yorker
  • Ballerinaskor La Redoute
  • Svart kofta Zara
  • Klocka Fossil
  • Amningsarmnabd Lundmyr of Sweden
  • Gummistövlar med snörning från Viking

  • Fredagen

    • Vit bomullsklänning med spetskant New Yorker
    • Ballerinaskor La Redoute
    • Svart kofta Zara
    • Klocka Fossil
    • Amningsarmnabd Lundmyr of Sweden

    Behålla?

    Den här klänningen från Fornarina kom hem i brevlådan idag. Ska förmodligen på 50 års fest nästa helg och vet inte vad jag ska ha på mig än. Skicka tillbaka, eller ha på mig den på festen? hmm...

    Njuter

    Sitter och avnjuter min tredje (!) smoothie den här förrmiddagen, är ju så himla gott och jag verkar aldrig tröttna heller, dricker i stort sett minst en om dagen och det har jag gjort över ett år nu, man kan nog kalla det ett beroende.
    Inte direkt något skadligt och bättre vara beroende av smoothie än cigaretter exempelvis.
    Lillan har tagit en liten förmiddags lur och ligger och myser i våran säng, ser alltid så skönt ut!
    Idag ska jag fixa lite ärenden på stan, bland annat hämta/lämna paket på posten, frossa i alla fredagstidningar och fixa lite gott fredagsmys.
    Är så så sugen på färska jordgubbar och glass idag, man måste ju passa på att köpa det när det fortfarande finns färska i butik. 
    Tänk att det redan är första Augusti idag, vad sommaren har gått fort! Fast det gör den väl iofs alltid tycker jag.
     Men det känns inte (som tur är) att höstkylan börjar närma sig än, och den får gärna vänta för min del.   



          © Maria Risto