En bra dag

Idag har det varit en bra dag, pigg och kry och inte som igår trodde nästan jag höll på att bli sjuk där.
Vaknade ganska tidigt och då vaknade även Elwira så jag la henne i vår säng och så låg vi alla tre och myste och sen somnade vi om allihopa och sov nästan till tio- skönt!
Sen frukost och sedan tog vi tag i flytt kartongerna och blev i stort sett klara, det är lite plock kvar dock, men det har jag låtit vara idag.
Varit strålande solsken här hela dagen så inne har jag inte velat vara. Invigde min super snygga päls väst från La Redoute idag, som är snygg,mysig och rätt varm dessutom, M tyckte också den var fin.
Det är ju inte alltid han lägger märke till mina kläder och klädombyten dvs ;) Ibland skulle jag nog kunna byta tröja tio gånger på en dag utan att han skulle märka någon skillnad *haha* exempelvis om jag har nya skor på mig, så märker han inte det, eller så påpekar han det bara inte alla gånger.
Fast sista tiden tycker jag har har bättre koll, som när jag har fixat håret de senaste gångerna då har han sagt att det sett snyggt ut, utan att jag frågat. 
Och när han säger att det är fint, ja då är det det.
M:s kritik är oftast den bästa eftersom det är även den enda jag i stort sett bryr mig om dessutom - han är ju min andra hälft.
Var så mysigt nu ikväll när vi gick hem från butiken i kvälls mörkret alla tre tillsammans och sen upp i vår nya lägenhet  in i värmen.
 Så skönt att vi bor så pass centralt man kan nu,  här kan vi leva och bo i några sköna år nu tills det blir dags för nästa steg men det dröjer.

Dags för ett skönt avslut på en bra dag nämligen ett sent bad- ja det finns ingen jacuzzi eller så, men ett hederligt badkar fungerar fin fint! En ansiktsmask på och bubbel i vattnet *mmm*
Har verkligen saknat ett badkar eftersom jag är en badanka, ivarjefall när det gäller långa, varma bad då.
Så nu ska mina händer och fötter blir lite russin liknande, det har jag saknat ;)








 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: