Jobbat tillsammans & en helg med mycket hjälp

Igår när M skulle börja jobba på eftermiddagen så följde jag också med och jobbade. Det blev ju jättebra att förena lite nytta med nöje kan man säga, för jag och M "hänger" ju inte så mycket med varandra utanför hemmet utan barn dvs :-)
Gick bra att jobba trots M försökte köra lite med mig *hihi* fast absolut inte på ett allvarligt vis förstår ni utan han är bara en väldigt skämtsam pojke min kära M ;-)

Mormor & morfar stannade hemma och lagade middag och nattade sedan barnen till kvällen, och det gick också bra fast barnen inte alls är vana att någon annan än vi brukar natta dom (bortsett från på förskolan då) och det är bara nyttigt tror jag, att någon annan gör det ibland.

Jag har haft en extremt soft helg och har kunnat vila lite extra då mormor & morfar varit med Elwira & Ludwig.
Har i princip haft en riktig helg, och en ganska "ledig" sådan för ovanlighetens skull eftersom vi haft så mycket hjälp.
I söndags var jag på dansen med Elwira som vanligt och var som vanligt en stor hit.
Våra duktiga och härliga små charmtroll. Hur stolt kan man egentligen vara över sina barn?, finaste på alla plan är vad dom är.
Nu är det nya vecka igen och jag ska passa på att gå till gymmet en timme snart medans mormor & morfar fortfarande är kvar. Gäller ju att utnyttja resurserna ibland ;-)
Förra veckan hann jag med ett träningspass men vill ju helst försöka klämma in två pass så det satsar jag på den här veckan då :-) jag försov mig i fredags till yogapasset jag tänkt gå på så det var mindre bra, men nu är det ny vecka som sagt :-)

Tjohooo nu kör jag igång med ett glatt humör! Önskar alla en fin start på veckan


Bild från i somras på Elwira & Ludwig, så fina tillsammans



Världens godaste morotskaka

Igår gjorde jag världens godaste morotskaka och bjöd mormor & morfar på här hemma. alla inklusive Elwira & Ludwig smaskade glatt i sig och fick gott betyg ;-)

Jag hade ju inga sånadär morötter som på på kakan i boken men fixade istället dekoration med riktiga morötter som jag skar till och använde persilja så det blev mini morötter med blast :-)

Supergott & fiffigt tyckte jag det blev


Färdiga resultaten av morotskakan som jag bakade igår

Jag hade ju inga sånahär morötter som dekoration som på bilden ur boken ovan men...
Jag gjorde små egna mini-varianter istället.

Recept: världens godaste morotskaka
(enligt Leila Lindholm ur boken "a piece of cake" och jag håller med!)

3 (gärna ekologiska) ägg
3 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
1,5 tsk malen kanel
1 tsk malen kardemumma
0,5 tsk malen ingefära
1 nypa salt
1,5 dl solrosolja
4,5 dl finrivna morötter

Frosting:
60 g mjukt smör
4 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
skal av 1 lime
100 philadelphiaost

Smör och ströbröd till formen

Sätt ugnen på 150 grader
Vispa ägg och socker vitt och pösigt
Blanda alla torra ingredienser och vänd ner dem i äggsmeten
Tillsätt olja och rårivna morötter
Fyll smeten i en smord och bröad kakform med löstagbar kant, 24 cm i diameter.
Grädda i mitten i ugnen i ca 55 minuter. Prova med en sticka. Den ska inte vara kladdig.
Lät kakan svalna.

Vispa ihop frostingen och bred ut ett jämnt lager över kakan



Tabazco

Ikväll träffade jag Sandra vid sjutidenl och så gick vi till ett ställe som heter tabazco. Jag som som väldigt sällan är ute hade inte besökt det här stället tidigare men det var mysigt, mycket trevligt och gott :-)

Kom nångång runt halv elva ikväll (tror jag klockan var) så vi var ju inte ute jättelänge men alla ska ju inte iväg på funkykidz dansen i morgon som jag, som jag sa till Sandra *hihi* :-) Det är ju en rätt stor kontrast där mellan partyliv och familjeliv. Helt klart är familjelivet allra bäst men jag går gärna ut lite då och roligast är ju att dansa :-)

Nu *gäsp* ska jag strax krypa ner i sköna sängen här efter jag lagt lagt fram våra "danskläder" till morgondagen. Är mysigt och skoj att göra något med bara Elwira och hon ääälskar dansen.

Hoppas du har en fin helg, natti natti söta!

Besök, lasagne, choklad & egentid

Hej & godkväll!

Just nu är min mamma & pappa på besök och de kom ikväll när jag höll på att laga lasagne och fick lite hjälp i köket av pappa så lasagnen blev suuupergod :-) en piffig sallad till och mmm vad gott det är!
Elwira och Ludwig är så glada att ha mormor & morfar på besök och de kom med fina prsenter till både mig & M och barnen och det har varit full fart här ikväll fram till Let´s dance började ungefär då somnade våra två små.

Har mumsat i mig diverse choklad i dag under dagen och fastnade vid just dessa två. Lindts choklad är gudomligt god och älskar fyllningen med mint och truffle, ännu en ny mörk choklad favorit. Den ljusa chokladen med cookies, "Hersheys" är en favorit jag fastnade för många, mååånga år sedan och blev såå glad nu äntligen hittade den på ICA.

Skönt att mina föräldrar är på besök just u och jag ska ta vara på egentid. I morgon kväll ska jag träffa Sandra som även hon har sina föräldrar på besök den här helgen så vad vi hittar på är inte riktigt bestämt, en drink och kanske bio lutar det mot nu. Men vi behöver inte planera något speciellt, det blir kul att bara ses det vet jag allt :-)

Nu ska jag skutta in i en låång varm dusch och försöka komma i säng hyfsat skapligt ikväll, behöver lite extra sömn nu och känns skönt atta vara ledig nu i helgen.

Stor kram & önskar en riktigt härlig helg!

Ludwig & en "riktig" egen liten dammsugare ♥

Ett bland Ludwigs absolut bästa nöje är att leka med våran dammsugare och mer eller  mindre alltid varit intresserad av den. han går runt och härmar en dammsugare och kör runt med vår dammsugare överallt och vet inte exakt hur länge han hållt på men innan 1-års dagen minns jag!

Så nu var det väl på tiden att han fick en egen riktig liten dammsugare som vi hittade till honom och i samma modell och märke från Electrolux som vi själva har, så det var lite kul.

Dammsugaren går på batterier och låter, så det är toppen annars hade den förmodligen varit väldigt tråkig. Den säljs med en hel städvagn på hjul med diverse städutrustning som Elwira var mer förtjust i än just dammsugaren.

Så igår städade bägge för fullt här hemma och var en bra, jämnställd fördelning på arbetsuppgifterna ;-)

Ludwig igår med sin nya dammusgare :-) Den mysiga, randiga klädseln är från Polarn O. Pyret. Hans hår växer så det knakar så ett frisörbesök är aktuellt igen. Vill ha tillbaka den HÄR frissan på han.


Datorstrul & skön acryl (!)

Suck och stöön vad trött jag är på min dator! ja det har jag varit länge nu men jag fick ju ingen ny dator av tomten i julklapp trots att jag varit och är sååå snäll *bllink* och jag borde verkligen nu ta tag i mitt dator problem. Har startat om datorn ett antal gånger och den har låst sig några gånger som vanligt.
Frågan är PC eller MAC? har PC nu men provat på mac och tycker bildhanteringen på mac är helgrym.

Men nu till dagens lilla shopping till moi.

Älskar tröjor och koftor med skärning som går är lite kortare fram än bak just nu. Snyggt, bekvämt + att jag tycker det är snyggare om man bär exempelvis tights och inte känner för att visa sin härliga bakdel lika mycket :-)

Den mönsterstickade cardigan i naturvitt är så mjuk och fin. Den andra tröjan från lindex är också så skön och perfekt vardagsplagg. Blev dock så förvånad att bägge faktiskt är i acryl men verkligen så mjuka och känns inte sådär typiska "acryl svettiga" kanske beror på hålen ;-)

Den blå tunikan tyckte jag var riktigt fin i butiken men nu såhär hemma kändes den inte lika fin och såg lite "gravid-tunika" på min smala icke gravida kropp så den åker nog tillbaka. Fingrade som hastigast på en söt poncho som fanns i tre färger, blir kanske byte till en sådan.

Blev lite shoppning till barnen också men det visar jag i morgon, blev lite väl sent pga datorstrul i kväll...

kram!

Mönsterstickad cardigan i lös modell från H&M (finare i verkligheten än på bild)

Superskön tröja i perfekt vardagsmodell från lindex

Fin tunika från H&M men kändes inte hundra på mig

Runda på stan, nytt & renbäddat och kullerbyttor

Godkväll!

Ikväll lämnade jag M och Marcus hemma och strosade på stan ca 45 minuter. Skönt att bara strosa runt för mig själv, shoppa lite "nödvändigheter" och spana in vårmodet i några butiker och fick med mig lite fint hem.
Gick sedan och handlade efter stan stängt och ska baka morotskaka till helgen, jag är så himla sugen på just det och så gott det är sedan. Pratade med syster R i telefon när jag handlade och hon fixade fram receptet så jag visste vad jag skulle handla ;-)

När jag kom hem var det bara att natta två små finingar och bäddade även rent i Elwiras säng som var sista sängen kvar att renbädda.
Köpt nya fräscha sängkläder till hennes säng som jag tvättat upp idag innan användning.
Hittade det på H&M HOME. passar fint i hennes säng, var sugen på ett blommigt också därifrån men "fegade" lite på blommigt. Det var fint men tycker enfärgat är absolut finast.

Elwira hjälpte så klart till att bädda i hennes säng men när hon tröttnade så började hon göra kullerbyttor, som är en bland alla miljoner saker hon sysslar med om dagarna. Just kullerbyttor märkte jag att hon kunde göra runt julas nångång då jag bara frågade om hon kunde det och givetvis har de gjort det på förskolan då hon grejade det direkt :-)
Ludwig har också försökt ett par gånger men han kommer ungefäri den positionen med huvudet i golvet och rumpan upp och sedan händer det inte så mycket mer- än, han är ju lite mindre än syrran :-) Det så kul att se dom leka och lära.
"Sönt" sa Elwira när vi var färdiga och hon kröp ner i sin säng självmant, och det är ju faktiskt det rätta ordet, skönt är det att gosa ner sig i en renbäddad säng.


Nu ska jag dricka lite varm choklad och kaanske blogga lite mer, har knappt suttit här i veckan så jag vill ta igen lite :-)

Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll!






Randigt från mini a ture

Oj så fina randiga plagg jag hittade som nyinkomna varor hos Kidelin. Två klassiskt snygga plagg som jag gärna matchar Elwira & Ludwig i vår och sommar.
Så fint med jeansjacka till, små shorts eller jeans till Ludwig och sandaler eller converse på fossingarna



En dagens (hmmm.... )

Bad M knäppa två bilder tidigare varav den ena knäppte han innan jag ens hann " placera mig" framför kameran.
det ska jag gå snabbt att ta en dagens tycker jag och vill inte ägna tid åt det så det är en anledning till varför det inte dyker upp en varje dag och här är ju ett bra exempel på hur bilderna skulle bli varje dag här (som den första) hihi!

Men jag bjuder gärna på mig själv så håll tillgodo med min snygga "lutande framåt, gapande min och riktigt skum hand-pose"  snygggve !
Älskar min nya sjal men dagens snyggaste detalj måste ju vara bamse plåstret på tummen ;-)

Gammelrosa tröja från Bik Bok,Sjal New Yorker,  jeans fornarina och linne Ralph Lauren

Färskpressat, mellis & råsaftcentrifug

Har ätit lite mellis nyss och pressade färskpressad apelsinejuice till, det är ju så otroligt GOTT! Mina föräldrar har en råsaftcentrifug som jag också gärna skulle vilja ha. Är supergott att göra exempelvis morots och apelsinjuice och det går att variera sig i oändlighet att göra juicer med frukter, bär och grönskaker.

Ska nog kika runt lite efter någon prisvärd och bra centrifug.

Hoppas ni har en fin dag!

Här är det kallt men solen skiner o jag ska boka in mig på ett träningspass och sedan ta mig ut och lite senare väntar jobb :-)
kram o hej!


Tårar, bad & te, god nattsömn

God förmiddag!

Igårkväll efter jag lagt våra små strax efter sju somnade Ludwig och Elwira brukar få vara uppe en liten extra stund efter jag lagt Ludwig och hon brukar somna runt åtta ungefär.

Jag började plocka lite ur garderoben men så efter kanske 40 minuter vaknar en superledsen Elwira upp och tårarna bara sprutar och hon är inte alls lätt att trösta, inget hjälper. Sedan fortsätter det sådär och hon vaknar upp flera gånger på samma vis. Gjorde ont i mammahjärtat att se henne sådär ledsen som aldrig förr.

Strax innan elva så tänkte att det kanske gick att "bryta" det hela och göra någonting som hon tycker är skoj och kanske somnar bättre efteråt så jag frågade om hon ville bada och det ville hon så klart.
Så vi badade, skrattade och så drack vi kamomillte i köket efteråt och sedan kröp vi ner i hennes säng och sjöng tillsammans (sååå mysigt när hon också sjunger samtidigt!) kramades och kliade lillan på ryggen och sedan tassade jag (trött) ut ur hennes rum och sedan sov hon som en prinsessa som hon brukar hela natten.

Hon har aldrig vaknat upp sådär flera gånger och varit ledsen tidigare men det kan ju vara mardrömmar som var i farten och kanske blev det så att varje gång hon somnade "hamnade" hon i samma dröm och vaknade upp lika ledsen? Det har hänt mig att jag vaknat och drömt, somnat om och "fortsatt" drömma samma dröm.Det är ju väldigt mycket som händer i den här åldern hela tiden i utvecklingen så egentligen "förståligt" men är ju inte van med en ledsen Elwira.
Kändes skönt att hon somnade sött till natten efter bad, te och massa extra kärlek.

En glad och pigg Elwira väckte oss som vanligt i morse :-)

Min älskade finaste Elwira, jag älskar dig och Ludwig så otroligt mycket, ni är alltid nummer 1


Elwira somnade tillslut efter bad, kamomillte, sång och mys



110221

Godkväller!


En dagens kommer här som jag varit flitig och hunnit med att fota idag, kul när jag hinner och kommer ihåg det ;-)
Börjar bli skapligt trött på att behöva använda mössa just nu, hela "frillan" blir ju helt förstörd och står åt alla håll, ja ni ser ju själva hur min fläta blev upptill efter att jag kommit hem o burit mössa, men vad gör det om hundra år :-) Men oj vad jag längtar efter lite mildare dagar.

För övrigt har dagen varit riktigt bra och har även varit ledig och gjort hemmagjorda powerbars! fick lite hjälp av Elwira och så lite hjälp med att slicka skålen ;-)

Nu ska jag gå och snusa lite på barnen som sover sött och sedan hoppa in i en dusch. Hoppas du fått en bra måndagsstart!

Kram o hej

 

Volangtopp med små svarta prickar- gina tricot- lacktights topshop - boots acne


Vårrensning & söta strumpor

Blev en "bloggfri" kväll igår och höll på att pyssla, fixa och dona med diverse på kvällen här hemma. Fick värsta rycket och började rensa bland sängkläder, handdukar och underkläder och det är ju så skönt att rensa och slänga! En sak jag märkte att jag behövde var strumpor och hittade dessa söta och fina strumpor på gina tricot.

Jag är väldigt sugen på att vår-rensa just nu och det är bäst att passa på också när suget sitter i ;-) Ikväll när jag får mer tid ska jag rensa bland kläder också, både mina och barnens (M får sköta sina själv, är lika bra)
Får se om jag blir riktigt crazy och går loss i källaren också :-) Skulle vilja åka till IKEA och köpa bättre förvaringsboxar.
Har några genomskinliga med lock därifrån som är toppenbra, så man SER vad som finns i, istället för kartonger. Fler sådana skulle inte vara helt dumt.
Ska nog lägga ut några saker på tradera också inom kort, sådant som jag inte ska ge bort/spara eller kasta.

Nu är det bara tuta o köra, finns inget "det gör jag en annan dag" längre :-)


Ut med gammalt och in med nytt och jag började med lite nya, söta strumpor

Om tatueringen

Tredje gången gillt som det heter med ett tredje inlägg om tatueringen då ;-) Jag är mer än nöjd över min tatuering med barnens namn och är så glad att den äntligen är på plats.
Jag tänkte tatuera mig efter Elwira föddes men tänkte att jag skulle vänta eftersom vi ville ha ett syskon, och så kom ju finaste Ludwig tätt inpå :-)

Strax  efter Ludwig föddes bokade jag tatueringstid men den blev inte av och då kändes det heller inte helt hundra med vilken stil jag ville ha men så nyligen hittade jag en som kändes helt perfekt tillslut bara någon vecka innan jag tatuerade mig nu, så det var ju tur ;-)
Gjorde lite ont, men just där jag gjorde är ett av de ställen som gör mest ont och huden är ju väldigt tunn där men alla har ju olika smärtgräns och "ska man va fin får man lida pin" hehe.

Små som prickar över "I":en på Elwira brukar jag göra när jag skriver hennes namn, tycker det är sött och brukar även göra det på Ludwig och ibland kör jag med stjärnor så det fick jag även med på tatueringen.
Tänkte tanken att jag skulle göra en stjärna över Ludwigs namn, men nä ville ha det lika.

Förstår dom som börjar tatuera sig och som säger tat man blir lite "beroende" och jag måste erkänna jag håller med lite för jag känner ett sug att göra en bak i nacken, men det får kanske bli i framtiden vem vet! inte nu iallafall men kommer jag på något bra en dag.. ;-) men jag skulle aldrig tatuera typ hela armarna och så som min kära M har, vill behålla min hud hysat "clean" och det skulle inte vara "jag" att vara supergaddad.

Jag är som sagt mer än nöjd över stilen, textstorleken, placeringen- ja allt blev som jag ville fast lite bättre! mycket raka och fina linjer också . Tack David


Bild på helt färsk tatoo med barnens namn och mecd små som prickar över "I":en

Mysdag för barnen & mysig kväll tillsammans

Oj vad tiden går fort när man har roligt! sitter ikväll och kollar på HUS, uj vad spännande- och jag önskar det kunde bli måndag NU.

Jag har jobbat idag och då var barnen ute på gården och Elwira fick följa med och träffat massa nya hundar hos en av grannarna däromkring som har en kennel och tydligen hade en valp bajsat på golvet berättade hon själv om och visade hur valpen gjorde och skrattade *hihi* och så hade hon åkt pulka, träffat hästar, och åkt traktor. Ludwig hade lekt med sötaste Leon, supermys för barnen med andra ord önskar jag kunde varit där.
Jag har tagit igen lite tid med barnen ikväll och gjorde varm choklad med muscovadosocker i efter middagen samt läst & tittat i böcker i soffan som vi brukar.

Elwira har även lekt med det söta hello-kitty huset som hon fått av farmor & farfar. Det är verkligen ursött och Ludwig leker gärna med dom söta små hello-kitty dockorna som hör till eller snor gärna lite annan "inredning" när Elwira inte ser på ;-)

Nu ska jga plocka fram lite sköna danskläder till dansen som börjar i morgon, blir skoj!

Elwira med sitt söta hello-kitty hus ikväll. Och själv jag har spanat på annat hus efter barnen somnat :-)

TATOO & ME

Har bild på min tatuering i kameran som typiskt nog laddade ur så nu sitter batteriet i laddaren så bättrre bild visar jag i morgon. Fick bli den här från webcam ikväll.

Är riktigt trött just nu efter att ha hunnit med mycket + jobbat idag och jag var ju på poweryoga dessutom i morse och var uppe och tassade strax efter 6-tiden redan! är riktigt nöjd över yogakursen, min dag och mig själv.
Gick efter yogan i morse till ett litet bageri här bara någon minut ifrån där vi bor och köpte gott valnötsbröd till frukosten i morse, lyxigt :-)

Trodde jag skulle bli trött under dagen eftersom jag uppe tidigare men det kändes verkligen som yogan gav mig extra energi under hela dagen istället! Men snart kommer jag sova EXTRA gott i natt.

Jobbar den här helgen fast knappt 4,5 timme både i morgon och på söndag så det är inte så mycket men är helt ledig nästa, då ska jag hitta på något skoj har jag bestämt men vad är ännu oklart, jag längtar tokmycket till mina bästa och äldsta vänner (och inte bara för det HÄR *blink*  så kanske en liten resa...

Önskar en fortsatt trevlig kväll och så säger jag godnatt kram

Jag- nöjd men trött

Äntligen på plats!

Nu är den äntligen på plats! jag är mer än nöjd och visar bättre bild senare, jobbar nu och hinner inte fixa annan bild och är ivrig att visa :-)

suddig bild på min inplastade, nytatuerade arm :-)

Tidigt & PowerYoga

Schhh! "Klockan äj tijdigt" som Elwira skulle uttrycka det om hon hade vaknat nu :-)

Jag har nämligen nyss tassat upp och ska gå iväg på ett yoga pass som jag sett fram emot hela veckan. jag var på en "prova på" yogakurs för många år sedan, minns det inte riktigt men har ett svagt positivt minne av det hela.
Det är poweryoga jag ska på och det känns som något som min kropp behöver mentalt och fysiskt. Lite som ett "sug" efter en godisbit ;-)

Elwira, Ludwig och Marcus sover sött och nu ska jag äta lite frukost, får se vad det blir- det får lite låta för mycket så smoothie är att glömma ;-)
Hoppar sedan i kläderna (som jag hoppas kommer kännas ok på klassen...), och försiktigt, försiktigt tassa iväg mot ytterdörren och hoppas på att ingen vaknar, tror inte M blir sååå glad över att behöva gå upp nu, vilken sömntuta va ;-) och vaknar en så vaknar alla.

Vilken härlig start det här blir på min fredag! även om det känns som det tidigaste laget just nu för att vara JAG *hihi*

Senare kommer jag kunna visa upp en ny spännande sak, men det blir efter jobbet det!

Hoppas din fredag blir en toppenfredag!

Alla sover sött här hemma och strax ska jag kila iväg till yogan. Såhär sött sover Ludwig just nu, "vågade" inte knäppa någon bild på Elwira då jag tror hon kan vara mer lättväckt just nu. Tänkte knäppa en bild på M istället, fast då skulle inte bilden blivit lika söt även om han också är väldigt fin ;-)

Tassel sandals & citat

God kväll!

Tycker riktigt bra om dessa heels från Guess i snygg modell och dessutom med en snyggelisnygg tassel som detalj :-) De i khaki förerar jag mest, nice. Finns hos asos här

Jag har börjat gilla "tofsar" mer och mer, det är snyggt! skulle vilja ha en liten tassel av något slag jag med.

Föressten, gissa vem som sagt detta;
”Jag älskar tofsar! Eller som vi då säger, tassels, tofsar tycker jag låter lite tofsigt men tassels låter mer elegant”



:-D


Söta Hello kitty & Nicke nyfiken

Jag är svag för söta förpackningar och blir alltid så glad när jag hittar såna här sötsaker! 
Askarna är inte bara söta utseendemässigt, de innehåller mycket energi med russin & torkad frukt. Är så bra att ha med till barnen eller ge hemma till mellanmålen.

Blir ju lite "godiskänsla" över det hela att äta själv ur ask verkar Elwira & Ludwig tycka ;-) fast lite nyttigare än godis

Ljusa drömmar

I mina modedrömmar finns det bara vår just nu :-) Vita nyanser, beige, ljusrosa och en gnutta lila tycker jag extra bra om just nu.
Jag har dock sådan otur när det gäller framförallt skor på topshop, 36:or tar slut där direkt! Bägge dessa ballerinamodeller är slut enbart i den storleken. Den vänstra modellen är superfin i svart också (men såklart är även dessa slut i just 36, typiskt va! och dessutom till superpris, ca 250 SEK )


Plaggen, skorna och örhängena tycker jag är ljuvliga och jag älskar dem allihop, först till jeans och när det blir varmare passar jeansshortsen perfekt till


Dansbrudar

På söndag är det dags för mig & Elwira att börja på dansen igen, det blir roligt med en till termin! Elwira kommer tycka det blir minst lika kul i år igen och "övar" lite här hemma till dansen nu ;-)

Det finns ju inte många alternativ för barn under tre år förutom simningen så jag var såå glad när jag upptäckte Funkykids som passar barn från 2 år, det vill jag varmt rekommendera till er med småbarn.

Nu ska vi äntligen äta(blev sent idag) hemmagjord pizza med bla färska champinjoner,oliver, mozzarella och rökt skinka på *mums*

Bilder på mig & Elwira från arkivet, förra terminen på dansen

Underbara Vertbaudet

Jag ÄLSKAR Vertbaudets barnplagg som säljs på Ellos i Sverige och har en del palgg från märket och är nöjd med det vi har/haft. Finns så mycket fint och till BRA priser OCH till killar. Fina plagg & detaljer som gör det där lilla extra.

Den HÄR (länk) klänningen börjar i storlek 128-158 och är tyvärr för stor för Elwira men hade hon varit äldre hade jag köpt den på direkten! Festfin klänning och som även finns i tre enfärgade varianter med rosor så- OTROLIGT fin!

Jag måste återkomma med bilder på mina favoriter till små killar & tjejer för det finns verkligen en hel del

Superfin klänning med söta detaljer. Jag gillar även killens kläder som skymtar fram

Ulrik Munther - Born This Way (Acoustic Lady Gaga cover)

satt tidigare med Elwira och kollade på lite youtubeklipp på bla pippi långstrump och lite andra barnvisor och så hittade jag det här klippet. Vi blev nog lite småkära i svenska killen Ulrik och hans version av Gagas "Born this way"
Gillade även hans "Boys Don´t Cry" (länk)
Jag älskar Lady gaga och hennes version och dessa två kan man ju inte jämföra men grymma är de bägge!


Natti natti!



Randig med armbågslappar & fickor

Den här superfina randiga tröjan med lappar på armbågarna och fickor sprang jag nästan ordagrant på när jag besökte Lindex häromdagen då dom var på väg att hängas ut i butiken.

Jag har den här beiga liknande varianten samt denna grå sedan tidigare som jag älskar. Den här randiga varianten (marinblå ränder) fanns även i beige, mörkblått och en till randig i svart/beige.
Tröjan är riktigt mjuk och skön i 55% Bomull 20% Viskos och 25% Polyamid.

Alla hjärtans dag middag

Godkväll alla fina hjärtan!

Är fortfarande så mätt och nöjd efter vår alla-hjärtanns dag middag som jag lagat idag.

Provade två nya recept idag då jag hade lust att prova något nytt och gott till alla hjärtans, men fick heller inte ta för lång tid och det gjorde inte det här. det enda med maten som tar lite extra tid är ju att skala och skiva potatisen men det hade jag redan förberett i morse (potatisen har sedan legat i en skål med vatten i kylen)
Granatäpple och fikon med sina söt-syrliga smaker var sååå gott till kycklingen, som även den blev riktigt bra.


Helt sockerfria (och goda) efterätter tycker jag kan vara svårt att komma på och speciellt om det inte heller får vara frukt i.
Hittade ett indiskt recept som var superlätt att röra ihop och så skippade jag bara honungen till M:s portion.

Allt blev riktigt gott och allt smakade så bra ihop. Superbra och lätta bjudrätter som jag definitivt kommer göra fler gånger. Till kycklingen ska jag även prova med ris eller klyftpotatis.

Ludwig var föressten heelt tokig i efterätten och ville bara ha mer och mer :-)

Alla hjärtans dag kraam!



Vår alla hjärtans dag  middag ikväll. Kyckling med granatäpple och fikon samt Indisk dessert i ny ljusrosa & söt dessertskål från IB Laursen (recept ska jag lägga ut)


Best friends

Med glimten i ögat; buskap som passar mina bästa vänner hihi :-)


Läderarmband från 82 hos kyssjohanna.se


Rosa & randiga Converse

Jag som många andra är ett stort fan av Converse och så jobbar jag oftast med sådana på fötterna. har haft ett par ljusrosa Converse som numera har sett bättre dagar ;-) Älskar den ljusrosa nyansen som nu nelly har fått in här . Just de ljusrosa brukar vara svåra att få tag på men finns nu i alla storlekar på sidan.

Riktigt coola är de randiga varianterna också som man hittar här , de skulle inte sitta fel i samlingen


Lite feber, jobb, Moberg och någon liten överraskning

Söndagskväll!

Idag har jag jobbat och barnen har varit ute på gården hos farmor & farfar med Marcus fram till middagstid. Elwira var med pappa ute och åkte traktor och hjälpte till att skotta all den snö som kommit (igen!) men så hade hon blivit kinkig och hade inte alls någon lust att åka traktor längre och ville gå in och så hade hon lagt sig på soffan och så märkte de att hon fått feber, bara sådär helt plötsligt :/
Men ikväll piggnade hon till och när hon somnade vid åtta hade hon "bara" 38 grader och var pigg och glad som vanligt igen så får hoppas det var något tillfälligt. Har hänt tidigare hon fått sån där lustig feber bara över en dag men som blåst över snabbt tack o lov även om hon är världens "enklaste" som sjukling och vill mest vila och vara lite för sig själv. Hoppas bara hon är helt feberfri i morgon, älskade sötnosen.

I helgen har vi bara lagat mat från Mobergs kokbok och det är alltid trevligt att hjälpas åt med maten också. Just Mobers kokbok tror jag M tycker känns lite mer "manlig" också ;-) Har ätit gaalet mycket choklad i helgen, också det är njutbart och tillåtet att svulla :-) och ett och annat hemmagjort gelehjärta som jag tillverkat själv också förstårs *hihi*

Nu ska jag hoppa in i en sen dusch och fundera på vad jag ska göra för liten mini överraskning för M i morgon på alla hjärtans dag. Någon extra god mat vill jag laga och gärna något jag inte gjort förut men blir nog inte så svårt att komma på något. Men en god och helt sockerfri efterätt är inte alltid helt lätt att komma på!

Jag ser fram mot en ny, fin vecka och hoppas ni får en bra sådan!
Nu har visst en törstig liten söt kille vaknat och ropar efter vatten, dags att kila bums med kärlek & vatten.

S t o r a   K r a m ar


Jag just nu i myshoodie den här sena söndagskvällen

Vinnaren i tävlingen om ett valfritt barnplagg från Kidelin

Nu är vinnaren utsedd! Vinnaren är:

Postat av: Pyttianna

Jag vill självklart delta! ;)
Om jag vann skulle jag vilja ha den blå fleece hooden från Nova Star i strl. 80.
Den skulle bli perfekt för kyliga sommarkvällar.

Gillar på facebook och tipsar om tävlingen i min blogg!
http://www.pyttianna.se/?p=4046

2011-02-01 @ 23:26:42
URL: http://www.pyttianna.se

Stort GRATTIS! och tack till alla som var med och tävlade!
"Pyttiianna" maila [email protected] för att få din vinst hemskickad!

Hemmagjorda geléhjärtan

Är klar med mina hemmagjorda geléhjärtan nu. Hade aldrig provat gjort sådana tidigare men har i ett par år nu velat prova men aldrig blivit av och glömts bort men NU så.

Det var rätt enkelt att göra men var pilligast att få ut
gelébitarna ur formarna. Letat som en tok efter bra formar och hittade inga formar i silikon. Om någon vet vart det finns att köpa nu så tipsa mig gärna.

Man kan göra gelegodiset med eller utan socker men jag ville ha mina sockrade men sparade en "neutral" för att visa på bilden ;-)

Gelehjärtan (och choklad) är ju det ultimata alla hjärtans dag godiset. Jag känner mig som värsta hobby konditorn nu när jag lyckats få till dessa sötsaker :-D Jag tycker det är kul att prova nya saker att experimentera med i köket.

Idag ska jag mysa & umgås med familjen samt jobba några timmar och till kvällen är  underbara solsidan ett måste som varje söndag :-)  Ikväll presenter jag vinnaren i tävlingen med Kidelin!

Önskar en fin söndag!


Hemmagjorda gelehjärtan på fat från Mateus. Perfekt att mumsa på till alla hjärtans dag i morgon

Update: givetvis bjussar jag på receptet som kommer receptboken "Vinterns söta" av systrarna Eisenman

Ingredienser, ca 20 bitar

6 gelatinblad
50 g glukos (finns på apoteket för ca 45 kr)
1 dl strösocker
2.5 dl vatten
6-7 droppar flytande arom/smaksättning (t. ex. hallon)
några droppar karamellfärg
strösocker
citronsyra

silikonformar för godis eller mjuka isbitsformar

Gör så här

1. Olja in formarna. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten.

2. Blanda glukos, socker och vatten i en tjockbottnad kastrull. Koka över medelhög värme till 122 grader.

3. Värm under tiden de urkramade gelatinbladen med ca 2 msk vatten långsamt i en kastrull och rör försiktigt tills gelatinet är helt upplöst. Observera att gelatinet absolut inte får koka.

4. Ta sockerlagen från värmen och blanda i det smälta gelatinet, aromen samt några droppar färg.

5. Låt temperaturen sjunka till ca 70 grader. Fyll sedan formarna med massan.

6. Låt svalna och stelna i rumstemperatur över natten.

7. Rulla sedan gelébitarna i strösocker. Gillar du sura godisbitar kan du blanda lite citronsyra i sockret som du rullar bitarna i. Eller strunta i socker och stryk i stället lite matolja på gelébitarna så klibbar de inte.


Valfritt barnplagg, sista chansen

Psst! Idag avslutas tävlingen där du kan vinna ett valfritt barnplagg från Kidelin, missa inte vara med och tävla (fram till midnatt)

Tävlingen hittar du på min sida HÄR

Önskar en fortsatt mysig och solig helg och LYCKA TILL :-)


Små tuffa plagg

Igårkväll efter jag slutat jobbet går jag som vanligt förbi H&M och upptäcker i skyltfönstret den här urcoola jackan med fransar på barnavdelningen och ser genast den på våran Elwira i vår :-)
den där måste jag kika närmare på så fort jag får chansen. Hoppas på att den känns mjuk och följsam och inte bara ser snygg ut.
En ny jeansskjorta till Ludwig är ett måste, han är så tuff i det :-)


Fyra softa

Fyra softa favoriter hittade jag bland H&Ms nyheter på webben. Jeansshorts "bor" jag mer eller mindre i sommartid och förra sommaren provade jag ett par i liknande stuk som dessa a la "boyfriend" modell men de såg galet stora ut på mig, men kanske denna modell är lite mindre, för snyggt är det.

den ljusa ponchon i bomull själnger jag gärna på mig just till jeanshortsen. Toppen med den lösa passformen ser också skön och fin ut.
Byxorna i den slappa stilen skulle jag bära till sandaler, vitt linne och ljus jeansjacka en skön vårdag. Men den där sköna vårdagen känns väldigt avlägset just nu med mer eller mindre snökaos just nu! häromdagen trodde jag våren var på mäg men tji fick jag!





Elwira i ett nötskal ♥

Jag tänker jämt och ständigt på  våra två skatter och förundras och fascinerasöver våra två små.  Och att sätta ord på kärleken det går bara inte.

Elwira har varit tidig som man kallar det med det mesta, allt från det hon var nyfödd och kunde lyfta upp huvudet själv då hon låg på mage till att gå. Motoriken har det aldrig gått segt här inte! inte humorn heller för den delen, roliga är våra två små! "kaan sjääälv" hör vi i var och varannan mening också, här får vi inte hjälpa till med mycket!

Det är inte alltid helt lätt att ha en aktiv liten tjej som vill och ska göra så mycket och ALLT precis själv och tålamodet sätts också på prov så klart.
Att ha två barn är utmanande också, inte bara mysigt non stop för då skulle något vara väldigt fel, ett barn som alltid gör precis exakt vad vi vuxna vill - då skulle ju aldrig barnet utvecklas.

Det här med språket är en superrolig bit i utvecklingen. Barn utvecklar ju antingen eller, tidig med motoriken eller tidig med språket först.
Bra på att göra sig förstådd hon hon alltid varit och haft tydliga signaler. Nu bara på någon månad har hon blivit en riktig pratkvarn nu och nya ord och meningar ploppar ut varjedag. Både mindre och mer härliga också! Typ klassiska barnord som "bajskorv" eller och "dumma dig" som kommer från förskolan skulle vi väl kunna klara oss utan ;-)

Tålig, tuff och kavat är andra ord som beskriver Elwira mycket bra. På förskolan en gång blev hon sjuk när hon var där och dom sa att dom förstod att hon var sjuk då hon ramlade från ganska hög höjd från en stol och började gråta, hon gråter nämligen väldigt sällan så de sa att de då förstod att något var fel ;-)

Jag är så glad och stolt över vår finaste Elwira och jag är så kul att se hur hennes personlighet förstärks dag för dag. Hon säger också  till honom om han gör "fel" :-)
Hon tar hand om Ludwig och lär honom så mycket saker och visar sin kärlek mot honom var dag är helt fantastiskt att uppleva, mammahjärtat smälter.

Att hon är en tuff och cool tjej förstod vi redan någon timme efter förlossningen.
Tiden har bara gått så läskigt fort från det att vi lämnade BB tills nu när hon blir 3 år i Maj!
Som tjej behövs lite extra skinn på näsan och det har hon.

Vår finaste Elwira som är en riktig syster duktig


(Bilderna är från i julas då hon skållade mandlar till julbaket och resultatet visar hon också upp som ni ser :-)

Fina nyheter från ellos

Lite nya godbitar på ellos har trillat in och jag blev lite kär i tyllkjolen ser så fin ut och jag skulle vilja bära den precis som på bilden med den randig bodyn eller en svart sådan så det inte blir för sött.

Blusen med volangerna är i bomull och förmodligen lika fin och skön som den ser ut att vara och finns i flera olika färger. Det här linnet var också väldigt fint.

Denimklänningen
är både tuff & söt och kommer från märker fornarina och har flera fina detaljer.
skinnväskan är också snygg och lite sådär lagom Mulberry inspirerad va ;-)



Molo till våren

Vi har varit så nöjda med alla kläder vi haft från MOLO och det är främst ytterkläderna jag gillar men det finns en hel del fina plagg också! kvalitén håller riktigt bra också.
Är bland annat riktigt sugen på en superfin turkos kjol från märket till Elwira jag sett hos Babyshop

Jag kollade igenom igår lite vad Ellwira har och inte och en fleeejacka behöver hon en ny. Har en i kommande storlek från just MOLO men den får nog vänta tills i höst typ ;-)
Den här blåa varianten med rosa kantband ser riktigt fräsch ut i färgen! sugen på den till Elwira. Finns en grå variant också men den har mer lysande kantband i rosa.

En skaloverall till Ludwig skulle inte vara helt dumt då det är ett praktiskt plagg och smidigt på förskolan. Den här blå tycker jag är superfin så den lägger jag på minnet :-)

Skaljackor behövs också och den här rosa (länk) är på g till Elwira nu, hoppas den blir bra och så snygg! Annars blir det vanliga polarn jackor men de är rätt trista men praktiska, vi har/haft ett par men de är inte alls lika snygga som MOLOS ...


Molo fleecejacka & skaloverall från Babyshop

Skratt till gråt

Haft en tokig glädjesam och känslosam dag idag och skrattat så jag börjat gråta och så har jag varit lite arg också men sådär arg så jag liksom börjat skratta istället, galet det där med känslor ibland :-) Lite ovanlig dag med mycket upp och ner, och så är livet ibland. Livet är inte alltid lätt men mycket blir vad man gör det till, jag må vara klyschig ofta men det ÄR faktiskt så det är :-)

Har nyss suttit och mumsat i mig äggsmörgåsar och druckit te och bläddrat i några nya tidningar nu ikväll, skönt! Kanske sätter jag mig och kollar på film med M för att skingra tankarna lite, den nya som bla Christina Aguilera & Cher är med i  jag sugen på att se!

Njut kvällen! kraam





Cocoa sea salt pecan

Den här chokladkakan hittade jag i mataffären igår och har inte sett den tidigare så det måste vara en nyhet (?)
Jag har ju ett litet löfte med mig själv att inte äta sötsaker på veckodagarna och det går faktiskt bra kan jag ärligt säga men nångång smaskar jag något på vardagar också! har inget förbud utan jag håller mig helst till helgerna för egen skull för att slippa känna mig sockerberoende och må bättre helt enkelt.

Igår mumsade jag glatt i mig några bitar av den här som är min nya choklad favorit bland premium familjen :-) En otroligt härlig smak-kombo måste jag säga.

Frisyr med enkla medel

Jag trivs (faktiskt) rätt bra i mitt mörka hår även om det kanske inte riktigt känns helt hundra jag men jag tror nog jag behåller mitt mörka svall i år.
Lite matchande slingor i bruna toner kanske jag provar på för att skapa lite mer "liv" och något ljusare till våren och sommaren vi får se! men jag tycker det är rätt fint med en och samma nyans också.

Idag körde jag enkel, lite högre hästsvans som jag fixade med lite vax. Virade sedan en slinga runt själva tofsen, fäster slingan med en hårnål & sprayar. Tog max 2 minuter och var all tid jag hade ;-)
Det är hur enkelt som helst att göra och blir en smula finare. Att sedan fläta själva håret är snyggt det med.

*gäsp* vad klockan tickar! en nackdel ibland med att jobba i butik är kvällstiderna, slutade efter stängning (19.15)
ikväll är jag trött och trist nu så sängen är lockande.
"Ska bara"  fixa klart med diverse inför morgondagen först. tanken var att svara på kommentarer här men inte ikväll heller tyvärr :/

Hoppas måndagen din varit bra! Kram & Godnatt!




Vår väska

En ny, mindre och lite ljusare axelremsväska skulle jag behöva skaffa till våren. Den här modellen från topshop tycker jag är fin och en väska i den stilen vill jag ha. Sedan är det här med färgen, är väldigt sugen på just en beige vårväska...och ett måste att kunna bära den tvärs över axeln! kanske rentav borde köpa denna ;-)


Änder & lycka

Gick med Elwira och Ludwig och matade änder idag och det var längesedan sist.
Hennes overall, skorna och mössan satte Elwira på sig själv i racerfart då jag sa att vi skulle ut och mata änderna ;-)
Hon blev superglad när vi fick syn på "gänget" och hon har alltid tyckt det är såå kul att gå där med påsen med bröd och kasta till änderna. Ludwig tyckte så klart även han det var riktigt spännande men inte exakt lika exalterad som syrran var ;-)

Frågade Elwira om hon ville mata en and direkt ur handen och det ville hon men satte först på henne vantarna igen (dom nyps hårt) och en and var supersnabb att ta brödbiten ur handflatan och Elwira tyckte det var extra skoj, tänk vilken lycka :-) Alltid härligt att se sina barn glada, och det behövs inte stora medel

Nu börjar solsidan igen, tillbaka till soffan! kram

Älskade fina!

Inga måsten & ute sent

Vår Lördag blev inte riktigt som jag tänkt men var rätt trött idag så det blev familjemys hemma istället och skönt att faktiskt inte ha några måsten alls. Laga mat i lugn och ro och bara vara, busa, leka och mysa.

Jag gick ut med barnen strax efter tretiden idag, så det var lite sent och det var mörkt ute redan när vi kom ut men det gjorde inget för det var skönt att komma ut efter att ha varit inne och lekt hela dagen och det tyckte barnen också, ja dom älskar ju iofs alltid att komma ut "uteungar" som de är :-)

Är superhalt i parkerna häromkring nu så Elwira fick inte gunga själv på de vanliga gungorna idag, hade varit livsfarligt och utan hjälm dessutom, så det blev att gunga babygunga för hennes del men det älskar hon eftersom hon kan gunga så mycket högre då ;-)

Märkte nyss vad klockan var mycket! jag som tänkt titta film, men skippar nog det och försöker komma i säng skapligt istället. Melodifestivalen har jag också skippat helt ikväll, det orkar jag bara inte med.

Hoppas ni har en skön helg!


Två suddiga bilder på Elwira & Ludwig som jag tog i parken på eftermiddagen innan vi gick hem och lagade middag

Jobbveckans, en dagens & ledig helg

Hallå hallå alla fredagsmysare i sofforna!

Har suttit och kikat på Lets dance men också fixat med lite tvätt i reklamen och vikt ren tvätt undertiden. Är liiite stökigt här hemma nu och halkat lite efter i veckan då jag jobbat varje dag den här veckan och tiden har inte riktigt funnits till allt men nu försöker jag ta igen lite.

Är ledig hela helgen vilket känns riktigt skönt just nu känner jag. Familjemys och kanske en sväng ut bland hästar och hundar hoppas jag på och så en lekdate kanske, vi får se! Jag är himla bra på att ta dagen som den kommer :-)

Idag på lunchen fick jag ett ryck och blev sugen på att ta en "dagens" inte för att jag hade på mig något speciellt, utan bara en vanlig vardags-mysig klädsel men var väl på tiden nu *blink*
jag tycker det är skönt att börja fredagsmyset redan med klädseln helt enkelt :-) Mina vita *Hrm* grå converse har jag i princip alltid när jag jobbar, så jag kallar just dessa för "jobbskorna" numera.

Nu återgår jag till soffmyset och äter för mycket vilda western chips, dipp & smågodis!
Önskar er alla en riktigt skön och mysig helg tillsammans med den/dom som är viktigast för just ER

*Kramar om*
Jag tycker det är skönt att börja fredagsmyset redan med klädseln :-)

Myströja med två "sneda" fickor (Eller "pickor som Elwira säger- hon ääälskar just fickor!) från New Yorker, lacktights gina tricot, halsband H&M och Converse och armbandet "Elwira design"

Snöyra, halka & lunch

Halloj!

Är hemma på lunch just nu och har precis smaskat i mig viltbiff med potatis, brunsås och rårörda lingon till lunch, nej inte hemmagjort utan köpt på varda så idag blev det ingen matlåda men haft det hela veckan :-)

I morse var det riktigt snöoväder här! igår regnade det så det är verkligen sånt där februariväder här just nu.
Snön var det ett tag sedan vi haft här i stan, bortsett från högar av svart/grå färgad och smutsig snö *urk*
På Elwiras förskola däremot är det riktigt halt och där ligger snö/is kvar och det är riktigt halt. Fick lov att gå och köpa en hjälm till henne tidigare i veckan för säkerhetsskull. Hoppas snön håller sig borta helt snart och att våren kommer fort, fort !

Nu kilar jag tillbaka till jobbet. Föressten, missa inte tävlingen jag har HÄR just nu

Ha en bra dag! snart är det helg och ledighet :-)

Elwiras nya hjälm hon fick i veckan, en allroundhjälm  i rosa

Vit sänghimmel med prismor

Jag har just nu en superfin sänghimmel här hemma som jag köpte hem för att prova men tyckte att det elwira redan har är fin och att det inte blev någon direkt skillnad och är nöjd med den jag har.
"Prismorna" som dekoration upptill var iofs vääldigt fint men ska ändå skicka tillbaka denna och tänkte fört höra om det är någon här som vill köpa denna vita sänhimmel istället för att jag returnerar den, för den är nämligen helt slut och tar slut så fort den kommer in vilket inte händer ofta (tro mig har spanat efter just denna sedan Elwira var mini)

För mer produktinfo + bilder gå in på systerlycklig och sök efter sänghimmel så hittar du den (gick inte direktlänka) Maila vid intresse: [email protected]

Update: SÅLD

Bilderna tog jag då jag provade den över Elwiras säng

Matlåda & sol

Slinker in och skickar en snabb hälsning här :-) Solen skiner här idag och det var såå härligt att vara ute en sväng på förmiddagen!

Har hittils varit superflitig med matlådor den här veckan för det är så mycket godare än hämtmat och jag får precis det jag vill ha i och känns lyxigare för min del :-) Jag föredrar relativ nyttig & god mat, och så äter jag allt.

Barnen är nu lämnade på förskolan och nu är det dags att kila iväg med mina matlådor till jobbet som det idag ligger currykyckling med ris samt mumsig sallad till :-)

Ha en fin dag!

Vinn valfritt barnklädesplagg hos Kidelin

Var med och tävla om VALFRITT barnklädesplagg från Kidelin.se. För att vara med och tävla gilla Kidelin på facebook och lämna en kommentar här om vilket plagg och storlek du önskar vinna.

För att öka dina chanser i tävlingen blogga om denna tävlingen med länkar till kidelin.se och onechicmama.blogg.se (skriv om du gör det i din kommentar här) Tävlingen avslutas 12:e februari. Vinnaren kontaktar mig via mail efter tävlingen avslutas  Lycka till!


Februari, tatuering & tävling

God Morgon Februari!

Början på året har verkligen speedat på fort, inte sant! Idag är vi redan inne i februari och det känns riktigt bra!
En hel del skoj händer även denna månad och förhoppningsvis får Elwira en plats på dansen som sätter igång igen och på alladag hoppas jag på en mysig dag med familjen och kära M. Tills dess ska jag även provbaka något nytt jag aldrig gjort och resultatet blir förhoppningsvis sött, fint & gott ;-) Skulle vara trevligt att sälja också...

Den här månaden har jag en tatueringstid som jag väntat på sedan innan jul, såå spännande! Jag har länge velat tatuera in mina barns namn och tänkte göra det efter Ludwig föddes (någon kanske minns att jag bloggat om det ) men det har skjutits upp två gånger då tatueraren blev sjuk och sedan var jag inte helt hundra på vilket typsnitt jag ville ha och så har det helt enkelt kommit lite i skymundan.
Sedan är det det där med om texten ska stå vågrätt eller lodrätt, det sista är jag fortfarande inte helt hundra på men har lite tid kvar att bestämma mig helt tills dagen D.

En tävling har jag tänkt starta månaden som dyker upp senast i morgon, kul tycker jag!

Önskar en härlig start på februari och jag fortsätter att drömma om vår (och flytt) Nu ska jag tassa iväg till barnrummen och kika på våra två små skatter och se om dom vill börja röra på sig för dagen :-)

Stor god morgon kram från mig!



      © Maria Risto