Ruggit ute mysigt inne

Sovit som en stock i natt men hade gärna sovit någon timme längre men jag ska nog ta en liten lur tilsammans med Elwira när hon tar sin senare.

När man tittar ut genom fönstret idag så blir man inte direkt sugen på att gå ut, regnigt och ruggit och ser så kyligt ut *hu*
Skönt att inte ha några måsten idag, ska mest vara hemma idag och busa och mysa.
 M börjar jobba efter lunch tid så vi blir själva några timmar. Kanske ska ta och läsa lite idag? var ett tag sen sist.
Elwira ligger på ett stort täcke i vardagsrummet idag och rullar runt som bara den och hamnar hela tiden utanför täcket och ligger en bra bit ut på golvet, och så på något sett hamnar hon alltid vid en blå ikea kasse som står kvar där som ju är såå rolig eftersom den prasslar massor när hon rör vid den :) Och en av hennes virkade skallror är nog extra kul idag med, och så "smakar" hon på den och skallran ser ut som en cupcake i form, så det ser lite kul ut!
Hon är mer på vardagsrumsgolvet än på täcket minsann, så nu är det dags att gå att lyfta tillbaka henne- igen ;-)



Postat av: Anonym

Godmorogn...De är den bästa tiden att föda som du gjorde i maj...Om allt går bra för min del så kommer den en liten till oss då med :)

2008-10-09 @ 11:07:02
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Therese

Hihi. Sött det måste se ut när hon smakar på cupcaken som inte är riktig:) Saga har ett gosedjur i cupcake, jag försöker lura henne att hon ska smaka men hon är inte så intresserad:)

2008-10-09 @ 11:18:11
URL: http://mammis.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Man tackar..det ska bli så underbart..Har blivit rätt stor för bara vara i vecka8..kommer lägga ut bilder längre fram i tiden...ha en skön dag.krammar

2008-10-09 @ 12:11:43
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: