{ HAPPY HALLOWEEN! }

Hej ute i Halloweenkvällen!

Har skippat det här med Halloween i år fast det är allt lite skoj. Men nyinflyttade som vi är så har inte orken och tiden funnits att fixa med pyssel och sånt. Så det har inte varit mer bus än vanligt här idag men mycket godis nu ikväll faktiskt och det nöjer jag mig med i år ;)

Nu sitter kära M och babblar för fullt om något jg inte hör vad han säger om något på  tv:n *hihi* så jag ska gå och slå mig ner i soffan jag med. Himla smart föressten det där med att man kan pausa och spola och mycket mer med tv:n nu med vårat digitalTv, är ju nytt för mig ;-) skönt med trådlöst också.

Kram & Happy Halloween!



Elwira i pumpaklänning & Ludwig som leker med fladdermöss förra året ;-) Kakan som ser såå läskigt god ut kommer från pyssliga Martha Stewarts hemsida. DEN skulle jag vilja baka & smaka!

{ EN UNDERBAR SOMMAR }

Oh my vilken supergammal bild jag hittade nyss från 2005 (!) Jag fick med mig bästa V och var ridledare hela sommaren. Bästa sommaren i mitt liv efter studenten, träffade ju min finaste M helt otippat ;-)
Men åh vad jag saknar bästa V, vi fick sämre kontakt när jag flyttade och fick barn tyvärr. Jag och V har verkligen hängt en hel del och haft såå roligt ihop både i stallet och utanför och V är en helt fantastisk härlig tjej med en underbar familj dessutom. Härligt med fina minnen :-)


Se så tjusiga vi var i våra ledarskjortor :-)

{ JOBB, STOLAR, KÖKSPICS & LETAR BIL }

Hejsan!

Åh vad jag har lust att sätta igång med att måla några pinnstolar i trä jag fått från loppisen. Kommer passa så bra i vårat lilla kök! Jobbar helg denna men i veckan ska jag sätta fart med dom, skoj tycker jag då ;)
Vill ju så klart också visa lite pics här på bloggen men varit sämre med tiden än viljan. Men lite kökspics ska jag nog få till de närmsta dagarna (även om lite småsaker inte är helt iordning.) Jag har inte fotat någonting än, eller jo! fotade snabbt när M satt upp ny bänkbelysning till köket vi köpte på ikea i fredags för egen del, men kanske kan visa den detaljen då ;)

Ikväll är det mycket bilsnack här och börjar bli lite trött nu, inte bara för bilsnacket då för en bil är ett måste men bör helst vara en suv, ha fyrhjulsdrift, gärna uppfällbara extra säten mm... ja den ska uppfylla en hel del krav och är inte "bare köp å köp" Som Emil i Lönnebergas pappa Anton säger ;-)

Gäsp! en till kopp te, pussa på våra två små finaste som sussar sött i deras sängar och sedan själv hoppa i säng.

Kram & godatt


Lilla E som gör sig iordning till förrskolan i köket

{ FULL RULLE I POSITIV BEMÄRKELSE }

God kväll!

Iag har varit en riktig fixardag med full rulle då vi beökt ikea för att köpa bänkbelysning till köket, haft elektriker på besökt och varit ute och börjat hjälpa till på loppien som M:s föräldrar ska ha för förta gången nu i helgen. Det kommer vara loppis med ponnyridning och fika, blir skoj! :)
Det är full rulle här och har saker att göra hela tiden men det är mestadels roligt "jobb", jag gillar när det händer mycket så det är i positiv bemärkelse

Elwira red en runda idag på shettisen Elwira och hon om alltid äääälskar att få rida var så glad och nöjd. Sedan fick hon hjälpa till att ge dom tre må ponnysarna mat ute i hagen, mys!

Nu ska jag njuta av kvällen och bara vara med finaste M som anordnade litet mini "disco" med familjen då alla släppte loss och hade popcorn o allt, hihi! 

Kram, kram!



Jag & lilla E ute på stora gården idag :)









{ I MÄLARSTADEN }

Hejsan!
Sitter med M och provkör bil, en mycket trevlig Subaru. Är i stan nu, mälarstaden är allt en vacker stad men jag är nöjd med att vi bara kommer vistas i staden framöver och bo på landet :)
Börjar jobba inom kort men köpa en god lunchsallad innan.
Önskar en fin dag!
Här skymtar Västerås slott fram och Svartån

{ LEVA & BO }

GODKVÄLL!

Idag har jag varit i lägenheten och fixat & donat en del kvar att stå men det tar ju sin tid att flytta och komma i iordning helt.
Elwira vill inte ens gå upp i lägenheten längre och hon och Ludwig var små superglada och vilda små när vi började plocka upp och dom trivs minst sagt här! Dom är ju så pass små och förmodligen därför dom är så anpassningsbara också.
Dom går kvar på samma ur och skur förskola inne i stan och det är skönt att inte behöva byta än. Vi  får helt enkelt se hur vi gör senare.

Det är supermysigt att bo i huset nu och det är en del att göra men man får ju ta en bit i taget och just nu måste vi bo in oss ordentligt. Inom kort ska bottenvåningen fixas till med väggar och nya golv och något jag verkligen längtar till är den ordentliga grovingång som kommer bli! Förra ägaren har använt den delen som garage och som ni kanske ser på bilden så är garagedörren numera borta och ersatt med en vit ytterdörr. Det finns en byggnad en liten bit bort från huset med ett superfräscht garage så vi behöver inte ett till i huset också.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, jaaa diskmaskinen! haha rena lyxen för oss som inte haft det tidigare ;-) sedan väntar sköna sängen.

Det är så skönt att känna att vi är hemma på riktigt nu. Här ska vi leva & bo!


STOR GODNATT KRAM


{ MÅNDAG & FIX }

God morgon! Idag ska jag (vi) hinna med en hel del efter den här rätt lugna helgen vi haft. Jag är ju utan dator och börjar känna mig smått handikappad utan, så det ska jag ordna med idag. Hämta sista sakerna i lägenheten hör till dagsplanen. Dags att hoppa i kläderna och köra igång dagen! Kram!

{ NYBÖRJARE MED IPHONE }

Hej!
Min dator har lagt av helt idag och provar blogg appen ( är nybörjare med iPhone) min mobil la av även den förra veckan- dubbel otur :-(

Vill ta reda på hur man gör om bilderna man tar i telefonen till exempelvis svart/vitt med ram osv...har lite nytt att pilla på nu, buhu min dator !


{ KAVAT FOX }

Hittade dessa snygga boots från Kavat på stan för ett tag sedan men Elwiras storlek var slut tyvärr men huttade beställde dom hos HEPPO istället och dom kom med supersnabb leverans, det tackar jag för!

Elwira hade den här modellen förra året fast i glansigt svart skinn som vi var supernöjda med och i år kan faktiskt Ludwig ha dom, så dom matchar fint nu med :)
Årets modell är i matt svart skinn och påminner om mina Acne pistols, gillar verkligen den här modellen! och viktigast av allt, Elwira är mycket förtjust i dom :-)  Kavat "Fox" som modellen heter finns även i brunt och leopardmönster .

Kom att tänka på dom här skorna (+ hittade bilderna i datorn) som vi har kvar inne i stan samt lite annat men vi kommer åka dit nästa vecka för att ta hit dom sista småsakerna. M var i lägenheten idag och hämtade även min kamera så jag kan fota lite ;)


{ VI HAR FLYTTAT NU!}

Hej hej!


Vi har flyttat nu, åh det känns sååå bra! Galet trött är jag efter flytt och allt men såå glad och lycklig :-)

Stor Kram 


Dessa söta Maileg vänner som hör till Elwira & Ludwig har givetvis också flyttat med oss :-)


{ PACKNING & NOSTALGI }

Flyttpackar och tvättar för fullt här idag. M har varit på ikea och skaffat flyttkartonger och sitter och väntar på han just nu då vi ska köra iväg ett lass med packning till huset. Efter han har åkt iväg med det lasset så är det dags att börja avsluta lite och senare ska jag iväg på inventering på jobbet, blir sent idag.

En sak som är rolig med att flytta är att man hittar en hel del skoj när man rensar. Hittar framförallt en hel del nostalgiska plagg! ÅH att våra små har varit SÅ små.
Hittade nyss Elwiras jacka som hon har på bilden här och upptäckte att dom här bilderna tog jag just idag för exakt ett år sedan :-)

Idag regnar det här men passar oss bra som är inomhus och jobbar på.

Hoppas ni har det bra!


Den fina ponnyn till höger lever tyvärr inte längre men blev supergammal. Men lila shettisen Ronja som lilla E matar finns i livet.


{ 111017 }

En liten promenad genom stan gjorde jag med barnen idag innan middagen och behövde komma bort från flyttkartongerna kände jag :)
Var ganska varmt idag och jag varm varm av att hålla igång så det räckte gott och väl med tröja och poncho idag. Gillar verkligen min nyköpta poncho som jag hittade HÄR


Poncho med huva & fransar , tröja med lappar på armbågarna New Yorker, treggings H&M,Rosa bandet armband Lindex och primeboots


{ FLYTTVECKA }

Den här veckan kör vi ett nytt försök att komma iväg till huset, ingen feber eller värme som inte fungerar ska försöra den här gången. För nu känns det som allt rullar på som vanligt igen *peppar peppar*
Så nu är det flyttpackning och tuta och köra som gäller! Däremellan ska jag även hinna jobba+ vara med på inventeringen från 18-23 på kvällen i morgon men det ska gå.
Är laddad till max och skuttar just nu runt till den här låten bland annat och rensar bland papper Tjooohoo!

Ser positivt på den här flytten och det är med glädje jag flyttpackar och det kommer gå som en dans, är inställd på det iaf :-)

Vi "hörs" Kram /Duracellkaninen ;-)



{ SÖNDAG & ZINK }


God förmiddag sköna Söndag!

Haft en skön morgon med långfrukost och nu sitter jag här och myser i badrocken och med nytvättat hår. Barnen sitter vid samma bord och sjunger och  spelar lotto,och spänner musklerna, haha mysigt att lyssna och se på.

Jag ska jobba lite senare dock bara några timmar eftersom det är söndag. Efter jobbet åker vi kanske ut till farmor & farfar/ till huset om inte lilla familjen åker tidigare.

Igår vid kvällsmålet kom vi in på att prata om julen, åh vad mysigt kände vi! Lite galet att tänka på julen redan kanske, men det är ju sååå mysigt med allt runtomkring :) Kollade in hos Walther & Co och tycker såna här ljushus är supersnygga! Har i vitt men ett i zink vore kanske inte helt dumt till jul...

Nu ska jag blåsa håret och slänga på mig lite make och hoppa i kläder.

Önskar bästa söndagen vad ni än hittar på


{ ÄPPEL PÄPPEL PIRUM PARUM }

Halloj lördagskvällen!

Ludwig har lekt för full rulle non stop idag och frågade om vi skulle gå till dagis när det var läggdags :) Han har sådan energi! Jag låg länge och myste med lilla E som var lite mer vanligt kvällstrött och var såå mysigt. Körde runt en sväng med dammsugaren här innan jag skulle lägga barnen och efter en stund frågade M vart Elwira var och såg att hon inte låg kvar i soffan. Då hade hon gått och lagt sig själv i sin säng och somnat! hon var ju klar för natten med tandborstningen och allt men ingen godnattkram alls ikväll?Näää.. Jahopp är det nu hon ska vara en sån där stor liten tjej som hon ofta säger själv?  Älskade SMÅ!.

Bakade den här smarriga mjuka och lite knäckiga äppelkakan idag som var perfekt att baka med barn, återkommer med receptet. Är inne på att baka olika äppelkakor just nu och bakat ett par på kort tid nu  :)

Nu ska jag njuta av det sista på den här lördagskvällen med M.

Kramis!


{ FREDAGSFINT }

Godkväll!

Idag har vi haft en toppenfredag med massor fredagsmys och bakning och bilprovning för Ludwig och M:s del bland annat, kollat på (citerar Ludwig) "stoooja bilen"  :-) Just nu sitter vi och kollar på idol och lackat naglarna med mitt nya mörklila lack, lite lagom fredagsfin sådär.

Nästan allt mitt smink tog slut på en och samma gång och varför är det alltid så?! Men nu är lilla sminkväskan påfylld igen lämpligt till helgen med några "must haves". En ny mascara är det som återstår nu men det använder jag bara nån gång i veckan så det är inte lika viktigt, klarar mig egentligen utan den.

Nu väntar jag på härliga Amanda som ska sjunga i Idol och är lika bra som alltid då jag ääälskar att hon gör alla låtar till hennes och kommer säkert vara bäst ikväll och kunna hela texten?

Stor fradagsKram & ha en riktigt trevlig helg!

Några av mina absoluta favoriter i sminkväskan och nytt lack är hemklickade från nätet, länkar:

Kabuki borste,(min gamla var trött o sliten) Bare Minerals foundation, Bare Minerals Buxom lips , CIATÉ lila nagellack

 


{ NY VAGN PÅ VÄG }

Nu är våran nya vagn på väg fick jag besked om på mailen- tjoho! Det blev DENNA (länk) modell som uppfyller våra krav och passar både till stan och landet. Tror den kommer bli ultimat och M (och jag) har länge velat haft den här.

Åh vad jag längtar tills den kommer nu för vi är ganska less på den vi har nu (och haft sedan vi sålde syskonvagnen) då den här är svårstyrd med ståbräda och ena hjulet rullade iväg(!) häromdagen mitt på stan när M var ute med våra två små Hahah! Jag skrattar nu och jag är inte den som skäms för söker och ting så lätt men hade det varit jag och det där scenariot DÅ vet jag inte vad jag hade gjort om vagnens delar började lossna :P


Ludwig & Elwira förra hösten :-) Då gick Elwira mycket själv och det gör hon nu med men ibland är det skönt att haka på smidigaste STÅBRÄDAN (länk).


{ PIGG & KRY }

Elwira är nu pigg & kry efter feber som pendlat upp och ner de senaste dagarna. En hel dag frisk och så febrig och seg på kvällen, helknas har det varit. Men igår var hon helt feberfri hela dagen och även idag och det är skönt. Ludwig verkar dock ha klarat sig *peppar peppar*

Tack för friska barn! Älskar mina två små sååå!


En nu helt pigg & kry Elwira igen. På bästa humör och hon är lika underbar och busig som hon ser ut :)

{ FÖRTJUST I FUSK }

Jag är mycket förtjust i min nya pälsväst som jag bloggade om för en tid sedan och beställde från Asos. Den är lite längre som jag ville ha den, sååå mjuk och så lätt och skön att bära. Mycket nöjd över mitt köp :)

Nu ska jag göra ett ryck i dom sista garderoberna jag verkligen dragit ut på tiden att ta tag i... alla andra garderober är städade men just den här är ganska kaotisk och stänger den hellre än öppnar.
Det är ju nu på kvällen jag kan riva ut allt utan att något plagg plötsligt vandrar iväg ;-) Så nu är det bara att JUST DO IT!


{ MOLO FLEECE TILL LUDWIG }

Jag är ett stort fan av framförallt Molos ytterplagg & fleece och nöjd med det vi använt till barnen tidigare. rekommenderar varmt Molos fleece.

Ludwig fick nu till hösten den här fleecejackan i modellen  "Ushi Waterdrop" (länk)  som även finns i babymodell med luva De absolut sötaste fleecejackorna från Molo tycker jag är just dessa alla varianter med stickade fickor. Söt detalj som man blir GLAD av!

Förra året hittade jag ingen färg jag gillade till Elwira så mycket så jag sökte lite på Tradera och fann den här blå/rosa fleecen i nyskick och den kan hon ha även i år och den har hållt kanon i kvaliten också. Bra andrahandsvärde på dessa också märkte jag.

I år finns den här lila som är så himla fin, den hade jag lätt köpt om inte Elwira redan hade en :)




{ ROSA MÅNAD }

Oktober är den rosa månaden som bekant. Rosa bandet kampanjen som stöder bröstcancerforskningen.
Varje dag får 15-20 (!) kvinnor i Sverige beskedet att de har bröstcancer.

Att sätta in en summa gör skillnad och likaså att stödja kampanjen genom att köpa rosa produkter från cancerfondens samarbetsparters. Hela listan finns HÄR

Jag köpte det här superfina läderarmbandet från Lindex för någon vecka sedan och kostade enbart 75:- och hela överskottet skänks till forskningen.

Många bäckar små 


"Thank you for supporting our fight against breast cancer! Lindex, Autumn 2011" är texten på insidan av det fina armbandet

 


{ SÖNDAGSCHILL & SJUKSTUGA }

HEJsan!

Här hemma råder det lite sjukstuga då lilla Elwira har feber. I natt vaknade jag upp då hon ropade "jag mår inte bra!" och jag for ur sängen som ett skott.
Hon sa att hon var tvungen att kräkas och så höll jag henne över sängkanten för jag trodde det skulle komma direkt men då blev hon lite arg och sa att hon "måste kjäkas i hinken" och så gick vi snabbt och hämtade en hink och då kräktes hon .
Lillplutt, inte alls kul att hon varit så trött av feber och kräkts ett par gånger och mest legat i soffan hela dagen och vi har myst en massa, lekt doktor och spelat lite spel när hon orkat. Hon är dock så tapper även när hon är sjuk.

Ludwig har varit på strålande humör och superpiggelin hela dagen och har ju sluppit delat med sig med leksakerna idag ;-) Men åh såå glad Ludwig blev när Elwira var uppe på benen för att dricka eller gå på toaletten, då passade han på att ge syrran flera stora kramar! så fint.

Marcus var ute på promenad på förmiddagen med honom och jag gick ut på eftermiddagen till en lekpark och på promenad med Ludwig gående brevid vagnen. Skönt att komma ut varmt påklädda i höstluften!   Ludwig plockade löv & ekollon som vi tog hem och klistrat på papper, mysigt. Jag har bakat en till äppelkaka idag, hehe fast en annan god variant :-)

Nu ska jag "dricka kaffe" med Ludwig som han fixat på spisen, han sa nyss: "Se Lugwig pixat kaffe mamma!, kom! kom! ska visa dej" Hihi han är så söt! Sedan är det sovdags för hans del.

Jag fortsätter kvällen i soffan med Marcus & Elwira i soffan med någon barnfilm och ska nog passa på att slänga in någon tvätt i maskin också och givetvis en till bit äppelkaka ;-)  Nu håller vi tummarna att lilla E tillfrisknar helt tills i morgon.

Njut det sista av söndagen! Kraam kram


Ute på söndagspromenad vid Vasaparken för någon vecka sedan då alla var friska (not. en ny vagn är beställd ;)

"Man får dela med sig" säger Elwira. Här ger hon brödsmulor till Ludwig

Vi blåste på överblommande maskrosor för ett tag sedan och Ludwig provade att se om det fungerade på den här blomman som han fick av Elwira, sött :-)


{ ÄPPELKAKA MED MANDELMASSA }

Mmmm vilken god äppelkaka jag fick till idag till fikat. En god och lite lyxigare variant med mandelmassa provade jag göra idag med äpplen från vår gård. Fin att se på blev den också :) Återkommer med receptet här. Nu ska jag börja med middagen och barnen degar för fullt med leklera.

 

Hoppas du har en skön lördag!




Receptet:

Degen
5 dl vetemjöl
3/4 dl socker
200 g smör
1 litet ägg

ca ½ msk farinsocker
+ lite extra mjöl till utbakning & 1 msk socker

Fylling 1: 300 g mandelmassa, 150 g smält smör, 3 små ägg

Fyllning 2: 6 syrliga äpplen, 1 msk socker


Grädde eller vaniljvisp till servering

Smula mjöl och smör i en bunke tills det blir finfördelat. Blanda sedan i sockret. Tillsätt ägget och krama ihop till en deg.

Sätt ugnen på 175°.

Vispa ihop mandelmassan och smält smör. Rör i ägget, ett i taget.

Smörj en kakform med löstagbar kant. Mjöla ett bakbord med lite extra mjöl och platta ut degen till formens storlek och lyft över den till kakformen. Tryck ut degen tunt längs kanterna på formen. Häll i smeten med mandelmassa och förgrädda kakan 8 min i ugnen. Låt den svalna.

Kärna ur och skär äpplen i ganska tunna bitar om du vill göra en kaka som ser ut som den jag gjorde och har bild på här. Eller så gör du den lite mer snabba varianten och skär varje äpple i 7 bitar.

Lägg i äppelbitarna i det svalnade kakskalet. Strö över farinsocker och grädda kakan ca 35 minuter 175°

(Kakan är färdig när du känner att fyllningen "stannat" )

Servera med vaniljvisp eller vispad grädde

Låt smaka!

 

 


{ 111006 }


Var tvungen gå över gatan och köpa en  "nödkaffe" innan middagen idag, en god vaniljlatte från Espresso House fick det bli.
Var sååå trött när jag höll på och strimlade kycklingfilén till grytan vi åt till middag och tror seriöst jag somnade för någon sekund under tiden så en kaffe var ett måste. Läskigt fredagstrött! Mörkret ute blir man ju inte direkt piggare av och haft fullt upp hela dagen.
Men nu är jag aningen piggare igen men ska snart ta kvällen och ha en lugn och stilla kväll i soffan har jag tänkt och ska försöka inte (eller kommer inte kunna) röra mig en millimeter.
Kör fredagsmys med chips och gräddfilsdipp och en påse godis från Hemmakväll, blir perfekt.

Kram & trevlig helg hälsar jag och här kommer en såndär gårdagens ;-)

Svarta jeans Vero Moda, silvertröja Gina tricot, heels från Bronx och örhängen Snö Of Sweden

{ CONSCIOUS COLLEKTION FALL }

Tycker mycket om precis sånhär modell på blusar och just den här tillhör Conscious Collektion fall hos H&M.
62% ekologisk bomull och 38% silke. Mjuk, tjusig och lättmatchad året runt i princip


Finns här hos H&M


{ HALVHÖG SÄNG I MALMÖ }


Marcus har pratat ganska länge om att han skulle vilja ha en halvhög "loftsäng" till Elwira och vi har kikat runt lite men inte hittat något passande än.
Hittade nyss hos ett par varianter hos ILVA och den här skulle vara perfekt till lillan. Men givetvis är det en hake, den går enbart beställas och köpas i butik i MALMÖ av alla ställen, för långt för oss att åka :-(

Inte möjligtvis någon här från Malmö trakterna som kanske kan vara supersnäll och hjälpa oss få den postad mot en liten slant för besväret..? Maila isåfall: [email protected]

Jag ser framför mig den här enkla men mysiga sängen med läshörna under med skön madrass, massor kuddar samt en sänghimmel över.

{ HIMLA BRA }


Jag har letat till och från efter en sängkappa till vår säng som är tillräckligt bred men visade sig inte vara det lättaste då den behöver vara över 50 cm bred. Men vad ser jag nu jo en sängkappa från Himla sängkappa från HIMLA som är 52 cm *tjoho* Jublar dock inte över priset men sätter upp den på min önskelista då ;-)
Har två handdukar och örngott härhemma sedan tidigare och dom håller verkligen toppkvalitet så jag kan gärna tänka mig mer från HIMLA.

Blev också väldigt förtjust i den här superfina gardinen . Den andra varianten även den mycket snygg och klassisk.


Underbar bild från Himla! Tror ni fotografen var snabb innan hästen gick iväg och kuddarna började svaja ;-)

{ KANELBULLENS DAG }

En sådan viktig dag som kanelbullens dag måste givetvis firas med en bulle eller två eller tre eller... ;-) Vi har bakat klassiska kanelbullar med kardemumma idag och det är ju helt fantastiskt gott med nybakade bullar och ett glas kall mjölk.

Jag tänkte egentligen göra såna där "snurror" men gjorde det enklare för mig och två små bagare genom att bara rulla ihop och skära i bitar. Får bli snurror vid nästa bullbak.

Nu ska jag få lite info här om Apples nya 4S och Nexus Prime som Samsung tillverkar för Google, den sistnämnda kommer M skaffa när den släpps. Jag är ju inte såå intresserad av telefoner men någon har jag tänkt byta upp mig till något nytt.

Stor kram!


Våra mumsiga bullar i söta formar i rosa med vita prickar

{ LUDWIGS DAG }

Tjoho!

Idag började dagen här hemma med stor frukost, cupcakesbakning och som fortsatte med paketöppning för vår nyblivna 2-åring. Ludwig är heeelt tokig sin nya gräsklippare som låter som han bland annat fått :-) Marcus bakade för första gången en tårta med enbart hjälp av Elwira och Ludwig idag samt handlade alla ingredienser. Mycket uppskattat att baka tårta med barnen istället för att köpa färdig. Det blev tillslut en riktigt godistårta, mums! 

Ett litet kalas ska vi väl försöka få till när vi kommer in i huset, när nu det blir kanske till nästa vecka vem vet? Lägenheten ska vara kvar men vi vill ju givetvis till huset om värmen och sådant kommer fungera som det ska nu.

Varit ute vid huset idag och hunnit med lite todos idag som bland annat har jag målat en stol + kanterna på två skärbrädor som sitter i köket, plockat ca 6 skottkärror med äpplen och krattat massor med löv *pjuh*  Snart kommer jag sova riktigt djupt efter den här dagen :)

Kram & godnatt!

ps. Ludwig tackar för fina gratulationer!







{ ♥ LUDWIG 2 ÅR ♥ }

Jag sitter och ler när jag tänker tillbaka på mina förlossningar. Har bara positiva minnen och det är mina största och mest magiska ögonblick någonsin. När Ludwig kom skrek han direkt när han var ute men tystnade så fort han kom upp på mitt bröst. DEN känslan slår inget och all smärta försvinner, sann lycka! Jag är så glad och tacksam över mina graviditeter, förlossningar och fina, friska barn som vi fått. Det är så roligt att följa barnens utveckling och det händer saker precis hela tiden, härligt och intensivt.

Idag är jag en extra stolt mamma till våran Ludwig som blir 2 år idag! Hipp Hipp Hurra! :-)

*KÄRLEK*

Liten färsk Ludwig på BB


{ FÖR 2 ÅR SEDAN }

Hej alla fina!

Haft ett väldigt ofrivilligt litet blogguppehåll här då mitt Internet total kraschat men nu är ski.. eeeh internet igång igen :-)

Åh jag läste nyss min förlossningsberättelse jag skrev då Ludwig kommit, det är så magiskt att få barn!
För två år sedan vid den här tiden som då var en Fredag var jag höggravid med Ludwig och hade förvärkar och anade att en liten bebis var på ingång. På natten den 3:e Oktober runt fyratiden åkte vi upp till BB när värkarna började bli tätare. 9.51 på morgonen fick vi möta vår nya lilla familjemedlem, Ludwig vår älskade lilla kille!
Hade lite misstankar om att det var en liten kille men var inte hundra ;-)

Var så skönt att förlossningen gick bra och det var skönt att då kunna veta lite mer vad som komma skulle. Sedan rullade allt på galant med amningen och gick ganska snabbt att komma in i nya rutinerna som 2-barns familj.
Elwira och Ludwig är så fina ihop och det känns så fint att dom har så mycket glädje varandra. Älskar våra två små skatter oändligt mycket. 

Känns väldigt overkligt att Ludwig redan blir 2 år i morgon! Ska min lille kille verkligen bli så stor!? Näää? eller joo :-)

Uppe på BB med Ludwig på väg till oss


      © Maria Risto