Jag är inte galen i andras barn,bara i mitt eget

Idag har skön dag ni vet, då allt det varit en såndär skön dag ni vet när allt bara flyter på och man bara kan njuta.
 Igår var inte en sån dag, hade en grym huvudvärk och var irreterad nästan hela dan igår, och det smittades över på Elwira också,för hon var halv grinig i stort sett hela dan igår, igår var katastrof och jag var helt slut i bollen, idag är vi tillbaka till det normala igen. När vi mår bra så gör ju även Elwira det.

Lill sessan fyller 3 månader idag och hon blir finare och finare var dag som går. Kan nog aldrig sluta titta på henne och kommentera hur vacker hon är var dag, säger det säker hundra gånger per dag tror jag =) Att man kan känna sådan kärlek för en sån liten varelse, det hade jag nog aldrig trott.
Jag är egentligen ingen "barn" människa, med det menar att jag har aldrig blivit helt hysterisk när jag ser en bebis och måste hålla på och gulligulla med dom, jag är inte galen i andras barn, bara i mitt eget, jo men så är det faktiskt.
En del barn tycker jag inte ens om, och en del är faktiskt riktigt fula ifall jag ska vara riktigt ärlig.
Men de barnen i min närmsta omgivning är riktigt goa och fina barn.

Men det ÄR verkligen anorlunda med ens eget barn, som alla säger, jag älskar min dotter oerhört och för mig är hon det vackraste.


Postat av: tildamilda

answer : jaha okej =) är hon nykommen ?

2008-08-06 @ 19:04:36
URL: http://tildaadahl.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

vill också ha en liten bebis inom en liten framtid ,p

2008-08-06 @ 19:06:18
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: Miss Blue Blue

Hehe, jag förstår dig precis! Gillar absolut inte barn jag heller, tycker oftast att de bara är störiga, men tror ändå att jag vill ha ett eget barn en vacker dag!

2008-08-06 @ 20:00:45
URL: http://[email protected]
Postat av: Therese

Förstår hur du tänker/känner. Är precis likadan. Är heller ingen barnälskare, om man får säga så. Inte att jag inte tycker om barn men du vet... Är dock övertygad om att jag kommer älska och sätta min lilla dotter (förmodligen) först och främst på alla sätt och vis.

2008-08-07 @ 07:03:30
URL: http://mammis.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Egna barn och andras ungar, som man säger ;) Jag håller nog med faktiskt. Mina ungar är bäst och finast i världen, mina vänners ungar är helt ok, och andras ungar är jag inte så intresserad av.

2008-08-07 @ 09:16:34
URL: http://vildvittra.net
Postat av: Ingela

Jag känner precis som du, är inte överdrivet barnkär och gulligullig med andras barn, har aldrig varit det. Men den kärlek som jag känner för min dotter är enorm. Hon fyllde 8 veckor igår! :-) Hon är född 12v. för tidigt.

Hennes blogg är: http://alskadeida.blogspot.com

2008-08-07 @ 11:43:40
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: