Sötast sussar

Min lilla Elwira sover så sött just nu, måste gå och titta på henne ofta även när hon sover, för hon är så underbar!
Hon är så duktig och sover hela nätterna nu, bara någon enstaka gång vaknar hon och är sugen på lite mat.
Har fått mycket reaktioner från folk som har barn när de frågar om hon sover på nätterna, för Elwira har sovit bra redan från första stunden hon kom.
Runt tio ungefär på kvällarna så brukar hon bli ammad och då somnar hon ibland direkt efteråt i famnen och då lägger jag henne i sin spjälsäng, eller så är hon fortfarande vaken, men även då lägger jag ner henne i sin säng och så somnar hon automatiskt efter några minuter.
Så har jag gjort från början, så hon har alltid sovit själv i sin spjälsäng, i vårat sovrum. En del föräldrar har barnet i deras säng på nätterna, men så har aldrig vi gjort.  
Första tiden så vaknade hon ganska ofta och ville ha mat men hon somnar alltid om direkt efteråt, och det är skönt.

Alla har det tydligen inte lika lätt som vi har med sömnen har jag fått reda på nu i efterhand, många så bebisar som inte vill sova när föräldrarna vill osv.
Jag har tagit det för givet att hon sover sött när hon ska, men nu när jag hört allt folk berättat om vilka problem de haft med sina små så har jag insett hur duktig våran lilla tjej verkligen är, och det ska jag inte ta för givet.

Våran duktiga Elwira


Postat av: Ingela

Så söt! Vad skönt att Elwira sover så bra på nätterna. Nej det ska ni inte ta för givet. :-) Det är ganska ovanligt att bebisar sover så bra på nätterna från början. Ida sover ganska dåligt i sin egen säng tyvärr. Har haft henne 2 gånger i vår säng men det är emot mina principer. Varför låta dem vänja sig vid det när man sen måste vänja av dem det senare? Bara dumt. Ida vill helst sova på oss, hon är van vid det från de 7 veckorna på sjukhuset då vi praktiserade den s.k "kängurumetoden". Men igår var hon ganska duktig och sov flera timmar i sin egen säng! Hoppas det håller i sig!

2008-08-22 @ 23:40:54
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Sofia

Härligt härligt för er! Vi hade det lite struligare med sömnen ett tag men nu sover alla som de ska :)

2008-08-22 @ 23:55:01
URL: http://vildvittra.net
Postat av: Hanna

Söt hon är. Vi har också haft "tur" med våra barn för de har sovit bra på nätterna. Alexander ville gärna ligga på mig och sova på nätterna när han var nyfödd men det växte han snabbt i från.

2008-08-23 @ 08:20:55
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Erika

å så skönt! jag har också fått två "sov" barn, man blir allt lite bortskämd :-) Nellie sover också i sin säng, jag tror d e bäst så!



trosorna klickade jag hem från bodhi.se



ha en bra helg!

2008-08-23 @ 13:32:19
URL: http://maaama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: