Full rulle

Har varit full rulle här hela dagen *puh* pappa var här och tittade förbi en sväng innan han skulle åka vidare till Sthlm till syster T o hennes sambo.
Vi har fått rätta nycklarna nu till lägenheten så vi gick dit och visade pappsen den med, och han sa att han trodde att vi skulle få plats där ;) Ska bli så härligt med större för man kan verkligen dansa runt i lägenheten =)
Gjorde mumsig tonfisk sallad med fullkorns ris till lunch, en riktig favorit som man blir mätt på,snabbt och lätt att slänga ihop också.
Elwira gillar nog sin morfar, för hon skrattade nog lite extra när han busade med henne idag, älsklingen vår.
Efter pappa åkt så körde vi iväg och valde ut nya tapeter i lägenheten, så förhoppningsvis kan tapetserarna börja med det nästa vecka *hoppas*
Har varit och köpt ny laptop också, blev tillslut en Compaq, ville ha en som hade HDMI och det har den här,så den blir jättebra.
Hann med en snabbis i några affärer på stan med och dagens fynd blev en rosa pösig mössa från Indiska för 80:- borde egentligen inte köpa någon mössa i acryl, men den här var billig och snygg så den var svår att motstå ;)

Nu ska jag se på någon film, trevlig helg!






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: