{ FÖRTJUST I FUSK }

Jag är mycket förtjust i min nya pälsväst som jag bloggade om för en tid sedan och beställde från Asos. Den är lite längre som jag ville ha den, sååå mjuk och så lätt och skön att bära. Mycket nöjd över mitt köp :)

Nu ska jag göra ett ryck i dom sista garderoberna jag verkligen dragit ut på tiden att ta tag i... alla andra garderober är städade men just den här är ganska kaotisk och stänger den hellre än öppnar.
Det är ju nu på kvällen jag kan riva ut allt utan att något plagg plötsligt vandrar iväg ;-) Så nu är det bara att JUST DO IT!


Postat av: Annas inspiration

Din väst är ju också riktigt fin!



Colins molofleece är lite tajt så han kan nog inte ha den alls nu när jag tänker efter, men bra tips där att ha den under skaljackan (den från Pop är ju rymlig i modellen). För pops egen fleece är ju på tok för tunn nu att ha under skaljackan just nu tycker jag.



Sov gott!

Kramar Anna

2011-10-11 @ 21:15:57
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Lina

Den ser mjuk och gosig ut. När katten här hemma är dryg funderar jag seriöst på att göra en pälsväst av honom, men än har det inte blivit av ;)

2011-10-11 @ 21:20:16
URL: http://pinkelina.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Snygg den är!

2011-10-12 @ 07:35:21
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: SAndra

Jättefin väst!



Jag såg din kommentar nu om sängen, den var jättefin ska mäta om vi skulle kunna ha en sådan men tror inte det tyvärr. Alvin skulle iaf vara glad om vi kunde :-)



Kram

2011-10-12 @ 09:05:36
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Anna

Snygg!

2011-10-13 @ 13:43:20
URL: http://miccawhite.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: