Om gårdagen

Igår skulle jag publicera den här texten, men datorn kraschade där hemma och nu är vi och firar jul hos våra släktingar så jag publicerar det jag skrev igår nu istället =) Detta skrev jag runt tolv på natten igår;

Idag har det varit full rulle här hemma hos mina föräldrar hela dagen eftersom vi haft "smyg" julafton här idag =)
Den traditionella jullunchen här hemma varje jul är lutfisk, älskar pappas julfisk och med potatis, den goda vita såsen, ärtor salt och kryddpeppar till- mums vad gott det är! Men det är viktigt att man kan tillaga lutfisken rätt- annars blir det inge gott, men det är pappsen här expert på.

Vi var ute en sväng på ett köpcentra som ligger en bit bort härifrån idag och köpte lite behövliga skaer till bebisarna på apoteket och handlade ett par sista prylar lite snabbt. Där var det mycket folk som stressade runt och köpte julklappar. Var skönt att vi var klara med det och bara kunde göra ett par nödvändiga ärenden.

På em kom gästerna hit och då började julaftons feelningen hemma med julmaten och allt runtomkring. Vi åt även en jättegod daimtårta som var riktigt smarrig och gott att bryta av efter all julfika. Syster R hade även bakat saffransskorpor som jag själv tänkt att baka men hennes var supergoda, och hon hade även slagit in de i genomskinlig plast med band på. Och så mumsigt det var med julmat!

Elwira och Viggo har varit duktiga bebisar och Viggo är så söt och har så mycket hår och dan har dessutom lite självfall, så söt så! En liten mini är han men han har lagt på sig i vikt sen jag träffade han som nyfödd och även på längden har han vuxit, duktiga lilla killen som fyllde 1 månad idag.

Viggo hade en tomtedress och luva idag och Elwira en tomteklänning och tomteluva ikväll och de var så fina så i sina kläder och gjorde succe :-)
När det var dags för klapp öppning så ar Elwira framme och skulle smaka på de oda banden på julklapparna och som förutspått så var såklart omslagen godare och roligare än innehållen ;-)
Elwira fick bla den jättefina filten i ekologiskt ull designad av Karin Mannerstål som är helt underbar och en massa fina kläder, pengar, en fin ljushållare mm som jag är jätteglad över.

Jag fick min favorit handkräm från Elisabeth Arden, en jättesöt necessär från paul frank, e skön olja från dermalogica och pengar och annat smått och gott.
Ett tag efter vi öppnat klapparna så ringde min kära sjuklig M och frågade om jag hade öppnat min julklapp från honom, för min syster hade nämligen med den till mig som hon köpt "ut" åt mig.
Men jag ville så klart inte öppna den förens våran lilla familj är samlad men han ville promt att jag skulle öppna den och efter lite övertalande via telefon så öppnande jag den, och gissa vad det var?! JO en plånbok från Louis Vuitton som jag suktat efter ett bra tag nu! *flämt* jag blev lite chockad över den fina klappen må jag säga, s fin är den och modellen heter "koala" och är helt perfekt, kunde inte få något mer passande. Min M vet vad jag vill ha han ;-)
Saknar honom så mycket nu och jag önskar att han var frisk NU och kom i ett jetplan hit nu till oss...min fina fina M, så typiskt att han blev så dålig nu...finast i hela världen är han.

Nu är klockan mycket och hela huset sover utom jag då som är en liten nattuggla. Men nu ska jag krypa till kojs jag med.
Och bilder får jag lägga upp när jag är hemma igen, eftersom jag inte har någon kabel här till kameran och min laptop är kvar därhemma. Men men, God natt =)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: