{ DENNA GALA }

Nix, ska inte gå på MammaBloggGalan i år. Har helt enkelt ingen lust även om det är skoj att klä upp och träffa många härliga bloggande brudar.

Lusten försvann också lite ang. från förra årets gala som jag skulle gå på. Innan galan hade jag en fråga som jag aldrig fick svar på. Sedan blev jag sjuk dagen innan och mailade till "arrangörerna" men fick varken svar eller pengar tillbaka. Mailade faktiskt en gång till efter det, men nix inget svar då heller, kändes oseriöst. Flera andra med mig som var missnöjda med galan också och därför känns det inte alls lockande iår.
Jag kan ha förståelse för att jag inte skulle få pengarna tillbaka men inte det att jag inte fick svar, men men så kan det gå.

Elwira fyller ju även år den här helgen och jag känner bara för att vara hemma, fira min finaste tjej och mysa med familjen, det är vad jag behöver och vill just i detta. 
 
Hoppas ni som ska dit får det supertrevligt!

Trevlig helgVackra klänningar finn det dock GOTT om.
Den här underbara,  skulle gärna vilja bära fast jag inte ska på gala :-) LOVE THIS! Denna skulle jag haft om jag gåttPostat av: tindraMkt frågor kring mammagalan tycker jag...Jag ska inte heller gå :) Orkar bara inte...myspys med min familj istället.... Imorrn blir det baka tårta till svärmor...en 30-bitars,woha!!

KRAM PÅ ER & TREvlig helg :)

2012-05-04 @ 22:09:05
URL: http://tindraohara.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Jag stannar också hemma i år. Tappade lusten efter förra året... Det var inte som första gången :-) Men visst blir jag liiite sugen nu när man läser om dem som är iväg :-)Kram & Gonatt!

2012-05-04 @ 22:09:27
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Marie, Vardagens charm

Jättefin klänning, och förstår att du tappat lusten lite då om de inte engagerade sig mera så. Jag skulle vara för feg för att gå på sådant =D

2012-05-05 @ 00:15:16
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Nina

Så dåligt av dom! Jag går inte heller i år. Tyckte inte ens att det var kul när jag var där förra året. Skitdålig mat också! Fast jag hade sagt till innan om vegetariskt fick jag bara "tillbehören",

typ ingen man kände igen, och inget drag alls ; )Kram

2012-05-05 @ 09:25:44
URL: http://petitfashion.se
Postat av: felicia - fotokobran

jag vet inte om du är en av dem som läser min blogg, men det skulle betyda enormt mycket om du ville slänga in en kommentar om vad du gillar att läsa på en blogg, och vad jag kan skriva mer om! :)

http://fotokobran.se/2012/may/vad-vill-ni-se-mer-av.html

kram! :)

2012-05-05 @ 17:58:28
URL: http://fotokobran.se
Postat av: LIFE by TESS

Riktigt dåligt med inget svar. Förstår att du ville vara hemma hos Elwira också. Grattis till henne!KRAM

2012-05-05 @ 20:01:59
URL: http://misstess.se
Postat av: Carolina

Riktigt trist att du inte fick något svar, jag som då var i år kan rapportera att galan i år var otroligt mycket bättre än förra året, vi hade en helt fantastisk helg i år! :-) Klänningen du visar upp är också otroligt vacker - Engla (Englas Showroom) hade exakt en sådan på sig - jättefin verkligen. :-) kram!

2012-05-07 @ 20:50:56
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Isabel

OOOh Oooh ooh vilken underbar klänning! Var är den ifrån? Jag kan se mig själv i den i sommar tillsammans med brunbrända ben, en solhatt och en smoothie i handen!

2012-05-10 @ 01:12:58
URL: http://frokenjose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: