1 september & höst på riktigt!

God morgon!

Igår när vi vaknade upp var det verkligen KYLIGT i lägenheten och jag som är rätt frusen av mig drog kvickt på mig både ullstrumpor och mjukisbyxor tillsammans med morgonrocken, it´s fashion! ;-)
Igår ringde vi hyresvärden och bad dom  sätta på värmen i huset och idag har dom ordnat det, det gick snabbt för en gångs skull.

Det är nu hösten börjar på "riktigt" är ju den 1 September idag och nu börjar jag tycka att det är helt O K att hösten kommer krypande. Det ÄR mysigt med höst, är inte mycket som slår en solig, småkylig höstdag utomhus och naturen blir så vacker med alla härliga färger :-) Mysa inomhus på kvällarna i sköna tofflor, en varm kopp te och och mjukiskläder med någon man håller kär eller tycker om är oslagbart, klyschigt men sant.

Idag ska jag på mamma-barn-lunch date med S som blir trevligt! inte var dag, får se vart vi väljer att mumsa i oss något gott. Blir bara Ludwig som hänger på, Elwira kommer sova sött på förskolan vid den tiden. Så det blir Ludde som får all min uppmärksamhet en stund idag, lillprinsen det gillar han allt! och jag att få tid med bara honom en stund, mys!

Här är det världens sol och det var höstväder här i går på morgonen men blev sommarvärme på eftermiddagen här :-) så länge det är sol så är jag nöjd och glad som vanligt ;-) Om en stund blir det en skön cykeltur för min och lillans del till förskolan.

Nu håller vi tummarna för att vi får en lång, solig och härlig höst! kram, kram


Fina & varma tofflor i lammull är ett måste för mina frusna fossingar att värma sig i kyliga dagar inomhus


Postat av: Hanna-mamma till två prinsessor

Ja det var verkligen höst i luften i morse, härligt:)

2010-09-01 @ 08:41:24
URL: http://esmamma.blogg.se/
Postat av: Tindra

gOD mOGON På er..vi hade jättenasigt väder imorse, det är verkligen höst fast solen skiner men det är blåsigt ute, man luras lite o vill inte ha på sig jacka, men men klädde på lillen lagom så han kan vara ute o leka på dagis :)

2010-09-01 @ 09:15:38
URL: http://tindraohara.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag håller med dig. När september kommer är det verkligen höst på riktigt.

2010-09-01 @ 11:08:38
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja nu är det dags för fårskinnstofflorna ; )



Hoppas ni får en härlig dag! Kram

2010-09-01 @ 11:58:38
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Petra

ja nu e det dags att dra fram ulltofflorna;)hoppas lunchen blev ok kram

2010-09-01 @ 14:55:32
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Vi har också haft sol idag, men faktiskt riktig "sommarvarmt". Men jag längtar också efter hösten lite, särskilt nu när man ska vara inne och mysa med en liten bebis :-)



Kram!

2010-09-01 @ 18:56:26
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: