Söta små gryn som ploppar

Godmorgon, godmorgon!

Jag somnade som en stock igår efter jag tagit typ den fjärde duschen för dagen och sov sött i vår renbäddade säng. Är glad att även Elwira & Ludwig sover sött om nätterna trots värmen som råder. Går åt en hel del frukt och vatten här och vattenmelon är en av favoriterna för Luddes & Elwiras del.

Tandborstning hör till kvälls & morgonritualerna även för Luddes del och Elwira vill alltid hjälpa till som med allt annat och en liten stund brukar hon få borsta hans små gryn ibland och då tycker han det blir extra roligt helt plötsligt :-) Två uppe och två nere har han och en femte tand i underkäken är på G, så sött så! Tack o lov *peppar peppar* verkar han aldrig känna av att en tand är på G och bli gnällig, feber osv och verkar vara som Elwira på den fronten med, där tänder bara ploppade upp utan några problem, väldigt skönt!

Luddes första tandborste har börjat bli spretig nu så det är dags köpa en ny söt babyborste :-)

Glada Ludwig som visar upp sina gryn på dessa bilder. Hans hår ser såå ljust ut här fast det är inte såhär ljust i verkligheten men blev så på dessa pics, söt prinsen :-)


Postat av: Therese

sötaste grynen :) här har det spöregnat idag. Nu ska vi iväg till Ms syster Lotta och deras sommarstuga. kramar

2010-07-13 @ 11:03:34
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Jag tror det är så man bör göra. Antingen flygga ihop relativt direkt och lära känna varanda medans man bor ihop. Eller vänta ett bra tag! Det blev det senare för oss. Men å andra sidan har vi också väntat på en bra lägenhet att flytta ihop i !

2010-07-13 @ 11:16:59
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Så sött när de små tänderna börjar komma upp! :)

2010-07-13 @ 13:35:42
URL: http://www.kidelin.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: