Sussat som en prinsessa

Igårkväll efter Elwira somnat så satte jag mig för att börja kika runt på nätet efter kompaktkameror för att kolla in lite forum mm och jämföra men jag hann inte så långt med det för Ludwig blev hungrig strax innan halv åtta hos mig började.
Blev extremt trött helt plötsligt från ingenstans och la mig i soffan med Ludwig och jag måste somat direkt för jag hörde tv-programet började men sedan minns jag inte mer.

M väckte mig strax innan tolv och så gick vi och la oss i sängen istället. Ammar Ludwig och la han i sin säng.
I natt vaknade jag av en viss liten kille som låg och sprattlade för fullt med armar o ben och pratade väldigt högt. Jag ammar ju en gång på natten och när jag liggammar så händer det lätt att jag somnar till och det är inte alltid Ludwig sover bra mellan oss då, ibland sover han som en stock men inatt låg han där och sprattlade så jag bar så klart över han till sin säng och då somnade han om på två röda.
Han är nog lite lik mig och M för vi har också svårt att sova när vi har han emellan oss, även om det är supermysigt så sover vi inte alls lika bra då.

Den främsta anledningen till att vi heller inte haft de två små sovande hos oss är att vi inte vill att de ska bli någon vana (ovana) så det blir svårare för dom att sova i egen säng först.
M brukar säga att det är ju dumt att vänja de små vid att sova hos mama & pappa för att sedan behöva vänja dom vid att sova i egen säng, bättre att lära dom "rätt" från början. Så det har vi alltid varit eniga om och med Elwira har det ju gått superbra så jag hoppas & tror Ludwig kommer följa samma mönster. 

Postat av: Ingela

Vi har samma inställning som ni till att ha barn i ens egna säng.

2010-02-17 @ 15:31:06
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Thina

Vi har också den inställningen...

2010-02-17 @ 17:44:06
URL: http://superthiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: