Klämt & känt

Har fått prova på samsung st500 6 panasonic Lumix T26 här hemma idag. Har klämt och känt och fotat med bägge. Gillade Lumix kameran som var väldigt lik, funktionsmässigt min förra (cybershot från Sony) men det var någonting jag inte gillade med bilderna. Men måste nog kolla lite mer på den i morgon, vi har den fortfarande hemma.
Finns även en annan variant som heter T27, men enda skillnaden med den är att den har HD- men är ingen funktion jag skulle använda. Enkel mobil utan några konstigheter.

Samsungen gillade jag dock bättre. Den har touch-funktion och dubbla skärmar. Tog bra bilder också tyckte jag och var lätthanterlig.
Skulle dock välja modellen som är snäppet "bättre" som heter st550 för den har större skärmar samt den "nya" touch funktionen, precis som min htc mobil har vilket jag gillar. denna är lite mera "flashig" eftersom den är den första kamera med dubbla skärmar exempelvis.

M som har svpårt att hålla sig till fokus med att hjälpa mig att leta efter en passande kamera har ikväll så klart halkat in på helt fel spår och kikat på ett "mellanting" till kamera, men som räknas som systemkamera.
En canon g11, verkar riktigt nice MEN dock inget jag är ute efter. Måste börja med att hitta en ersättare till min trasiga kompaktkamera först.

Får suga på karamellen ett tag till, kanske beställer jag samsung 550 i morgon så ska den tydligen komma på Fredag enligt butiksbiträdet. Vi får se vad jag väljer att göra. Kan det inte bara finnas typ två modeller att välja mellan? vad det skulle underlätta!

Nu är jag jag väldigt redo att stupa i säng så jag får väl helt enkelt sova på saken som man säger ;-) Natti natti!




Postat av: madde

Jag har samsungen med dubbla skärmar och är väldigt nöjd med den.

2010-02-18 @ 04:25:15
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: unique

Vad kostar Samsung kameran o hur många pixlar?

2010-02-18 @ 08:46:34
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Linda

Vi har Canon, jätte nöjd.

Men av dessa två skulle jag ta SAmsung.

2010-02-18 @ 09:28:58
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/
Postat av: Therese

Den med dubbelskärmar verkar väldigt praktiskt måste jag säga. Lycka till i valet:)

2010-02-18 @ 13:35:25
URL: http://www.thereseedberg.blogg.se.
Postat av: Therese

Just det... tipsade din blogg till en ev. tävling, hoppas det var ok.

2010-02-18 @ 14:01:13
URL: http://www.thereseedberg.blogg.se.
Postat av: madde

Jag har TL220 som är samma som 500 i sverige. Är jättenöjd med den. Har laddat batteriet 2ggr sen ja fick den i julklapp, så batteriet håller väldigt länge.

2010-02-18 @ 17:23:37
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: