Nu är det dans i köket

Idag har vi bara haft det lungt och skönt, vi var ett par timmar i M:s butik och jag hjälpte till litegrann med att bland annat glasera färska wienerbröd och ett slank ner i magen också.
har varit rätt kallt här idag och både solen och våren känns som bortblåst, men det är ju typiskt Sveriges klimat och den kommer tillbaka snart hoppas jag.

Just nu sitter jag i köket och det är full aktion på Elwira som leker som vanligt och radion är på och hon "dansar " för fullt lite då och då och diggar till alla låtar. Hon har ett par olika moves, lillbruttan ett är när hon sitter och gungar från sida till sida eller står upp och gör samma sak. Eller så gungar hon fram och bak och ibland viftar hon med armarna samtidigt.
roligast är när hon hedbangar med huvudet, hon ser så cool ut då :-) Vi måste ta och filma någon dag, så får M hjälpa mig lägga upp ett klipp :-)
Det får nog bli att sätta henne på barndans när hon blir äldre, det tror jag de flesta barn gillar.

Nu väntar jag på M som snart ska komma hem och då blir det middag här hemma och efter det ska jag ta och sätta igång med brödbak, har sagt att jag sa baka bröd flera gånger nu men ikväll så. Jag älskar bröd och speciellt hembakat, inget är godare.

Kramar!




Postat av: johanna

Jag kan faktiskt hålla med, jag är inte heller jätte förtjust i det, men är man riktigt hungrig så är det riktigt gott ibland =) heheh ska du göra denna Lördag då?? :)

2009-03-28 @ 19:14:00
URL: http://yyohannaaa.blogg.se/
Postat av: Josefine

Ludvig gillar också att dansa, till vissa låtar börjar han "headbanga" och dansa så gulligt! : )

2009-03-28 @ 19:22:41
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Trude

Åh, vad söt lilla Elwira är!:) Hoppas att du får till videon för det hade varit så gulligt att se:). Vad är det du jobbar med? Kramiz.

2009-03-28 @ 19:50:09
URL: http://trudes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: