090726

Fyndade den här tunikan/klänningen i går på gina tricot i flera färger, luftig och skön. Det behövs ju inte inhandlas några mammaplagg, iallafall inga överdelar.desa köpte jag i min vanliga storlek och de fungerar fin fint.
Finns ju så mycket tunikor/toppar som är större i vanliga sortimentet och det brukar räcka med att gå upp någon storlek om inte annat för min del.
Underdelar kan det vara svårare med att hitta snygga varianter, är just nu på jakt efter ett par snygga stuprörs varianter UTAN hög mudd i midjan, inte helt lätt att hitta, inte här i stan iallafall så jag kikar på nätet

Hey bullen!
Tunika/klänning- Gina tricot
Jeansjacka- Levis
Örhängen- KJL
Sandaler- Fornarina
Klocka- Diesel


Postat av: Petra

Den där tunikan köpte jag igår,perfekt för en gravidmage oxå:)gina tricot har verkligen bra tunikor om man e gravid håller med dig ang nederdelar lycka till i letandet:)

2009-07-26 @ 19:58:49
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Fin som alltid!

2009-07-26 @ 20:36:01
URL: http://brunettbeckie.blogg.se/
Postat av: Nina

mm, tunikor funkar ju kanon även över härliga bebismagar!



vad fin du är!



ha en bra kväll!

2009-07-26 @ 21:02:55
URL: http://ninadays.blogg.se/
Postat av: Therese

Tunikan ser superhärlig ut. Tittade på dem häromdagen men blev inget köp då jag på något konstigt vis har något emot Gina till min egen garderob. Knäppa tankar bara.



Regnstället från Abeko är i storlek 80. Alltså alldeles för stort men jag tyckte det var så sött så jag kunde inte låta bli att köpa det då det bara kostade ca. 200 kr vilket i mina öron lät billigt. Kul att du hört att det ska vara bra. Det är köpt på Ullared, tror tyvärr inte att det fanns i mindre storlek. Kollade själv efter det men hittade inget då. Kanske ska en till sväng dit till veckan om jag orkar, kan ju kolla efter ett till dej om du skulle vilja.

Mina föräldrar har nyligen också köpt ett regnställ till Saga därifrån för endast 100 kr tror jag som var fodrat och också jätte fint i lila och någon mer färg. Det var i storlek 76/80 eller nåt liknande men minns tyvärr inte vad det var för märke (någon pingvin som lapp på sidan?) Fanns massvis av regnkläder.

2009-07-26 @ 23:15:57
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: ullisar

nja. magen har aldrig varit några problem för mig att klämma i vanliga storleken faktiskt. inte förra gången iaf. brösten däremot? shit. dom tar ju enorm plats!! finns inte en möjlighet att få in dom i vilken tröja som helst...

2009-07-27 @ 00:44:42
URL: http://ullrika.se
Postat av: Pauline

vad fin du var i den tunikan, ja det är du ju alltid men.

2009-07-27 @ 10:26:42
URL: http://pallans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: