För den ultimata lilla sessan

Blev helt tokig när jag satt och bläddrade lite kvickt i nya La redoute katalogen som kom idag och fann denna helt GALET söta prinsessklänning!
Den är ju bara helt gudomligt fin och vilken sessa skulle inte vilja ha denna? den här har inte kommit ut på nätet ännu när jag kikade och den kommer förmodligen ryka innan man hinner blinka så det är nog först till kvarn som gäller här!
Själv fumlade jag över hela skrivbordet och rev  ner ett antal prylar på jakten efter mobiltelefonen för att knappa in numret till La Redoute nyss.

Jag tittar ju redan lite smått efter någon klänning till Elwira som hon skulle kunna ha på systers bröllop i sommar och vore inte denna mer passande så säg. Minsta storleken är 86 och jag har ju ingen aning hur mycket hon kommer växa tills dess och om hon ens kan gå då. Men den kan säkert kortas om den skulle vara för lång och om inte annat så kommer den komma till användning hursom, för den här ser inte ut att bara vilja damma i en garderob...

Färgen är dock lite svår att se eftersom bilden nästan är svart/vit och det står att den är rosa i beskrivningen så är den kanske och förhoppningsvis lite starkare rosa än vad bilden visar. Spänningen är olidlig tills den här kommer på posten, och jag hoppas innerligt på att den är lika fin som bilden visar- jag vill inte bli besviken men oj vad det lät osäkert om den ens kommer att komma in när jag ringde och beställde den, hon sa "du får hoppas att den kommer" ehh jaa det får jag verkligen... hmm



Postat av: PAuline

oj vilken syster ska gifta sig? Ja det är hemskt va lite man vet egnetligen. verkligen en superfin!! klänning.

2009-01-05 @ 15:40:06
URL: http://pallans.blogg.se/
Postat av: Emma

Men hjälp vad fin!!!!!!



Måste jag genast kolla upp jag med - skulle vilja ha en likadan själv ju:)

2009-01-05 @ 20:58:00
URL: http://livetmedlija.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Bilden är väl inte svart-vit :p?

2009-01-06 @ 18:09:24
URL: http://ceccci.blogg.se/
Postat av: Erika

Cecilia: nej, det är sant, skrev fel där ska stå nästan innan =) för den är liksom inte "klar" i färgerna...

2009-01-06 @ 19:01:32
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: