Hammerhead

Satt och kikade lite på Phil & Teds hemsida och såg att det ska komma en ny variant som heter hammerhead med två hjul framtill. Den verkar superbra och ligglägena ska tydligen vara bättre dessutom.
Vi har funderat på en dash eller Vibe från samma märke men den här skulle jag vilja ha :-) Det verkar som om den ska komma till Sverige i November/December så bebis nr 2 kommer ju redan vara född om vi väntar på vagnen, men jag skulle faktiskt kunna tänka mig att vänta. Vi får väl se hur vi gör... skulle ju vara kul att ha de senaste modellen som även verkar vara bäst när man ändå måste köpa ny vagn. Buggan kommer vi behålla så det skulle ju kunna fungera med den och en bärsele till bebis nr 2 i väntan på vagnen ;-)


Postat av: Therese

Vi ska köpa McLauren till Viggo i USA den kan man fälla ihop och lätt bära med. kram

2009-08-14 @ 13:39:40
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Therese

SV: Visst borde vi kunna kånka hem en F&T åt er med om ni vill det, i så fall måste vi bara kolla vart vi köper den. kramar

2009-08-14 @ 17:02:31
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Åsa

Den verkar jättebra med dubbla hjul i fram. Har själv en F&T och är väldigt nöjd. Men den är inte helt stadig(när man kör över kanter etc med båda barnen i) och ligglägena är heller optimala.

Lycka till med ert vagnköp!

kram Åsa

2009-08-14 @ 20:37:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: