Snart 4 v efter förlossningen

På Onsdag om tre dagar är det fyra veckor sen Elwira föddes, och nu börjar jag faktiskt känna igen mig själv, inte lika utmattad längre, och kroppen känns mer återhämtad, kan ha mina gamla kläder igen förutom vissa byxor så det är rätt skönt.

Var iväg på en promenad på förmiddagen, hade på mig mina nya favvo mys brallor som jag fått av Therese när hon senast var i USA, de är från GAP som man klart o tydligt ser :) GAP som är den amerikanska H&M-konkurrenten tycker jag borde komma till Sverige, de har faktiskt bättre kvalitet & bättre basplagg tycker jag.

Lunchen blev på stan, var första gången jag ammade på ett fik, häromdagen fick jag slänga upp boobisarna på en parkbänk ;) Lite ovant, men måste man så måste man, Elwira vill inte vänta på maten *haha*

Hade planerat o sola idag, men solbrännan fick vänta o likaså min nya bikini,satte på mig den men fick aldrig tillfälle att sola, nej för lill sessan ville hänga med mami när hon var vaken såklart, sen somnade hon när solen gått i moln ungefär :)
Fast bikinisen fungerade utmärkt att amma i ;) Men i morgon DÅ ska jag bli brun, har också laddat upp med mina must- haves innan hyn utsätts för sol exponering, bäst just nu måste vara Helena Rubinsteins Golden beauty som är en brun kräm som ger huden aningen brunare ton samt SPF 20, perfekt i början av sommaren när man inte fått någon färg ännu, som jag exempelvis.

Kom på att jag hade paket på posten o hämta ut, tog en chansning o beställde denna från Halens, otippat att den var rätt snygg även på, och bra i storleken, den kommer jag absolut behålla.
Plånboken blir ju också glad, 299:-(!) bara.
Hann sätta på mig den förut för att visa,men när jag kommer använda den så kommer en snygg makeup med fokus på ögonen passa finfint ihop med klänningen,det är det som fattas. Snygg, ett kap, eller hur?

*gäsp* måste sussa nu, nu, har skrivit av mig om den här dagen, eller gårdagen, jaja, ni är med. Trött nu, natti natti!

image47

snygg pose med GAP brallan va? *haha*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: