barnvagns-power-walk

Varit duktig och varit ute o gått 45 min både igår och idag med lillan & vagnen, kände att det är dax att börja röra på sig nu! Är ju faktiskt en månad & en vecka sen förlossningen idag, så hög tid att börja få upp grundkonditionen!
Blåste rätt mycket i morse när jag gick, så det kändes nästan som man fuskade när man gick i medvind :P
Ska utforska fler vägar att gå på här, lite lustigt vi har bott här i Västerås över ett år, men ma har aldrig gått längre än till stan! och dit tar knappt 5 min att gå.
Skönt att börja röra på sig, trots att promenader inte känns som "riktig" träning, fast man måste ju börja någonstans, och träning kallas det ju.
Skönt att det inte är lika varmt längre, Elwira var jätte kinkig härom dagen när det var så kvavt, inget var bra, och den där nappen föressten har jag slutat med, känns onödigt just nu, fungerar bra utan.

Den här dagen har verkligen flygit iväg! Hunnit med lite snabb ärenden på stan ivarjefall & min powerwalk, det är det viktigaste. Nej, nu är det hög tid att ladda upp för Sverige- Grekland matchen! undra hur det går? jag är inget fotbolls-freak, men jag gillar att kolla när Sverige spelar. Nu blir det en dusch och sen väntar smågodis & popcorn :) Elwira bjuder på ett litet smile i bara blöja, lilla nakenfisen!

Postat av: Erica

Hej Erika! Det var ju hur längesen som helst, fråga mig inte hur jag hittade dig men förvånad blev jag, har du en liten söt bäbis?:) Söt hon är. Och du med för den delen!

Ha de så bra vännen Kram Erica

2008-06-10 @ 20:19:11
URL: http://ericalarsson.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Okej. Jag har övervägt att kolla, men jag orkar nog inte. Jag gillar inte att spela fotboll och jag gillar inte att kolla på fotboll heller. Men jag ser inte snett på de som ser på, spelar och gillar fotboll! :)

2008-06-10 @ 20:30:01
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Svar: Ja, jag hörde precis att Sverige gjorde sitt 2:a mål! Härligt :D

2008-06-10 @ 22:24:30
URL: http://chocolatechic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: