Lite tomt utan min andra hälft

Datorn fungerar nu här hemma och det är skönt för då jag jag skriva ett par rader igen :-) Värsta jag vet när datorer krånglar, sånt som jag bara tycker alltid ska fungera, men så är det ju aldrig med tekniska prylar.

Jag är kvar i Norrköping eftersom det är ingen ide och chansa på att åka hem igen och så blir jag och Elwira smittade av M, vi tycker det är bättre att stanna någon dag extra i säkerhets skull. M Mår iaf bättre nu, så det är skönt att vetal.

Lite trist att vi inte kunde fira jul hemma hos M:s föräldrar som det var planerat men vi hade riktigt trevligt här hemma dan innan julafton då vi firade "låssas" jul =)
Stackars M som inte fick vara med på Elwiras första jul och vi för första gången vara samlade som en liten familj. Det kändes och känns lite tomt utan min andra hälft.... Men till helgen så blir vi återförende igen. 
Det är kul att min familj och mina släktingar är så glada i Elwira, det känns verkligen så bra att de också njuter av hennes närvaro, våran underbara lilla tjej och så duktig hon är! 

Tagit det rätt lugnt här hemma idag och vi har varit ute på promenad och chillat här hemma och haft det skönt. Just ja, har gjort kola också *mums*! Julgodiset kan jag aldrig få för mycket av ;-)

I morgon börjar mellandags rean men jag har absolut ingen lust att trängas bland folk och slita i kläder, är inte alls på humör för det. En eller två koftor skulle jag vilja ha, men kanske kan fynda något på nätet?

Nu ska jag tvätta ansiktet och hoppa i säng- God natt!

Postat av: A H R É N

Skönt!

Tack detsamma

2008-12-26 @ 14:29:21
URL: http://ahren.blogg.se/
Postat av: catya

jag bojkottar mellandagsrean helt och hållet, har ingen lust att bufflas med galna fyndare



hoppas du får en trevlig kväll



puzz

2008-12-26 @ 15:01:34
URL: http://catya.blogg.se/
Postat av: Elin

Usch vad tråkigt att han missat hennes först ajul. Men som tur är blir det ju flera.

God fortsättning!

2008-12-26 @ 21:45:05
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: