Du & jag och äppelblom

Häromdagen åkte jag och Marcus ut själva till huset bland annat och det var bara skönt att koma iväg en stund bara han och jag för en kväll. Du & jag min finaste Marcus!  Mamma & pappa agerade barnvakt när vi var iväg (tack för det) Blev en sen kväll med bästa sällskapet, träffade hans syster Mallan senare på kvällen och hade det riktigt trevligt.

Det är så skönt varje gång vi är vid huset, bara vara där och fortfarande försöka förstå att det är vårat :-) Längtar tills vi får nycklarna och vi kan komma in och börja måla väggarna som är en sak vi ska och kan göra själva. 

Äppelträden blommar för fullt nu och de är ju så vackra! det kommer bli många bakverk senare om jag känner mig själv rätt.
Helt underbart att ha en egen trädgård! Tror man måste "bo in sig" lite även med trädgården för att veta hur och vad man vill ha osv. Jag har dock redan nu en del saker jag gärna skulle vilja plantera och pyssla med. Inspirationen finns!

Själva huset är ju prio 1 men trädgårdspyssel kommer det nog bli en del av redan denna sommar för gården är ju enorm, men vi "skalar av" lite. Tycker det är kul att pyssla & göra det fint.

Ser verkligen fram emot den här sommaren som blir spännande med mycket projekt med huset. Jag glädjs över så mycket just nu! men finns en sak som får mig sucka men tack o lov så överväger det positiva det negativa.

Trevlig tisdagskväll!


Äppelblom på våran gård! bilden tog jag på kvällen häromdagen då jag & M fick egentid tillsammans

Postat av: Linda

Härligt med egen trädgård speciellt den här årstiden. Är det dags snart för flytt?

Kram

2011-05-17 @ 20:45:55
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/
Postat av: Nathalie

Det låter riktigt härligt! När har ni planerat att flytta in?

2011-05-17 @ 22:42:55
URL: http://nathalieboquist.blogg.se/
Postat av: Babies & Cupcakes

Jag är SÅÅÅ avis! Vi drömmer också om hus. All lycka till er och ert nya hus!

2011-05-18 @ 07:43:28
URL: http://www.babiesandcupcakes.net
Postat av: ullrika

Det är underbart med egen trädgård! Jag är inte alls så ambitiös som du, och avundas din entusiasm lite grann ;) men jag är jätteglad för er skull, och ser mycket fram emot att få följa er resa mot nya hemmet!

2011-05-18 @ 11:22:58
URL: http://ullrika.se
Postat av: elinjosefine

åhh vad mysig med en trädgård med massa frukt och grönt. Vi ska köpa lite fruktträd till vår trädgård med det kommer ju dröja ett tag innan de bringar frukt.



Ja visst är det kul att Norge har sådan fin nationaldag :) Man kan ju hoppas att Sverige kommer fira på samma sätt om några år.



Kramar

2011-05-18 @ 12:26:20
URL: http://elinjosefine.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: